martos82
Cicha wiedźma
Ilość piw: 21
|
Ja mam wytypowanych kilku anty-jokerow. Osoby, ktore nie bardzo do nikogo pasuja :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Grudzień 29, 2007, 11:32:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foszek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2003
|
Posadz ich razem :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martos82
Cicha wiedźma
|
Posadz ich razem :-D Tak zamierzam :mrgreen: Dziewczyny kto siedzial z Wami lub bedzie siedzial, jesli wybralyscie / wybierzecie okragle stoly? Tylko swiadkowie czy tez moze innni bliscy Wam goscie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basia
Wiedźma aktywna

Ilość piw: 342
|
My chyba posadzimy przy naszym stoliku świadków wraz z żoną/ mężem. Na początku chcialam by siedziala koło nas rodzina, ale my z moim N mamy tylko mamy, więc jakoś to tak dziwnie by było. Myślę że wszyscy będziemy się lepiej czuć gdy mamy usiąda wraz z dawno nie widziana rodziną, a my usiądziemy z najbliższymi przyjaciółmi. I tak podejrzewam że większość wieczoru będziemy kursować miedzy stolikami
|
|
|
|
|
|
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................
|
|
|
foszek
Wiedźma-plotkara

|
Dziewczyny kto siedzial z Wami lub bedzie siedzial, jesli wybralyscie / wybierzecie okragle stoly? A nie myslalas nad tym aby siedziec jednak przy prostokatnym stole a reszta przy okraglach?? Cos w tym stylu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basia
Wiedźma aktywna

Ilość piw: 342
|
Hej, Foszek podoba mi się Twój rozkład stołów! Boje się jednak że w naszej restauracji nie da się zastosować tego układu. Ale może w lekko zmodyfikowanej formie.....
Bardzo dziękuję za podpowiedź! :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martos82
Cicha wiedźma
|
Dziewczyny kto siedzial z Wami lub bedzie siedzial, jesli wybralyscie / wybierzecie okragle stoly? A nie myslalas nad tym aby siedziec jednak przy prostokatnym stole a reszta przy okraglach?? Cos w tym stylu? Foszku ja na razie tylko teoretyzuje, bo jak sie okaze, ze w Dworku jednak trzeba placic za okragle stoly dodatkowo, to pewnie beda prostokatne, choc okrage kusza, oj kusza. Bardzo fajny jest ten uklad. Pewnie sprawdzil by sie tam, gdzie mam(y) wesele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foszek
Wiedźma-plotkara

|
Foszku ja na razie tylko teoretyzuje, Wiem wiem, ja tez ciagle, choc powoli musze przechoodzic do konkretow :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu
Zupelnie nowa wiedźma
|
Jak myślicie, jaka jest maksymalna liczba gości jaka można usadzić przy okrągłych stołach? Chodzi mi o wesele a nie liczbę osób przy stołach, stoły 10 osobowe. Przy 8-10 takich stolach to super wygląda ale to nie wesele. Ile stołów to max?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
Bu jesli dobrze rozumim pytanie to pytasz o to ile okraglych 8-10 osobowych stolow sie zmiesci na sali tak, zeby jeszcze mozna bylo tanczyc? no to odpowiedz jest raczej niemozliwa, bo nie znamy wymiarow i ksztaltu sali 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
Bu miałam stoły 8 osobowe i usadzałam tak jak mi pasowało przy jednym siedziało 8 osób, przy pozostałych mniej: 6-7 osób
o ilość stołów na sali warto zapytac własciciela sali a jak własciciel nie wie, bo np. stółów okragłych u siebie nie ma to weź wymiary sali i wtedy firma wynajmujaca stoliki powinna cos doradzić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
jeszcze praktyczna info:
przy dobrej organizacji i zamknietej liscie gosci zrobienie planu zajmie max 30 min.
kazda rest/sala bank dysponuje stolami 8-10-12 i raczej mozna je mieszac.
1. wezcie liste gosci, 2.na osobnej kartce namalujcie ilosc stolow. 3. kartke pokroic na "gosci" kazdy kawalek papieru=gosc. 4. zrobic "podzial" wedlug: wpolnych znajomych rodziny (ktora lubi sie i chce siedziec razem wieku zainteresowan jezyka itp
5. udanej zabawy przy rozstawianiu malych karteczek dopoki sie uda:)
P.S. Plan stolow przy wejsciu (tzw.rozpiska) i tak powinna byc nawet przy winietkach , bo wtedy wiadomo do ktorego stolu isc a nie szukac po sali.
stoly lepiej nazwac niz numerowac. taki psych trik:) lepiej siedziec przy stole z nazwa kwiatow itp niz byc przydzielonym do numeru :-D
odswiezam, bo warto przeczytalam to przed swoim weselem, zastosowalam sie do rad i rozsadzenie gosci zajelo mi doslownie 30 min siog duze piwo za pomysl z karteczkami z nazwiskami gosci, to bardzo ulatwia sprawdzenie wszelakich kombinacji 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
he he my tez tak robiliśmy - goscie byli wypisani na karteczkach i bawiliśmy sie w puzzle ale nam to zajęło 3 dni biorąc pod uwage zmiany, ktore wprowadzaliśmy
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
|
paela
Zupelnie nowa wiedźma
|
Ale mi się watek trafił  My chyba będziemy mieć okragłe stoły i parę Waszych uwag wzięłam sobie do serca  Ale chyba jestem troche nienormalna, bo juz się nie moge doczekac puzzli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|