feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1549
|
Heh...ja się zastanawiałam już od kilku miesięcy nad grawerem i nic do końca nie przekonywało albo mnie, albo narzeczonego. Ostatnio przypomniało mi się z czasów podstawówki pisane wszędzie inicjały, w taki oto sposób A+M=WNM (*wielka nieskończona miłość). I chyba na tym poprzestaniemy, bo obojgu się podoba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #75 : Czerwiec 27, 2008, 10:51:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
my nie mamy graweru może kiedyś coś naskrobiemy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3573
|
Heh...ja się zastanawiałam już od kilku miesięcy nad grawerem i nic do końca nie przekonywało albo mnie, albo narzeczonego. Ostatnio przypomniało mi się z czasów podstawówki pisane wszędzie inicjały, w taki oto sposób A+M=WNM (*wielka nieskończona miłość). I chyba na tym poprzestaniemy, bo obojgu się podoba
Fajne  - powrót do czasow podstawówki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wredotka
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 65
|
to slowo nieskonczona to mi sie z limesami kojarzy  jakos tak malo dostojnie jak na slub. Ale to tylko moja opinia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pekatrine
Gość
|
Cześć dziewczyny, do tej pory tylko sobie czytałam i oglądałam wasze forum, ale dziś przeczytałam co napisała feeling.good i nie wierzę  Otóż my na naszych obrączkach mamy: K+P=WNM  (cieszę się, że nie tylko my mamy takie szalone pomysły) pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spragnienie
Gość
|
pekatrinewitamy, witamy i piwko na zachętę :drunk: a co do grawerki to się muszę zastanowć, bo czas zamawiac jakies obraczki : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1549
|
Cześć dziewczyny, do tej pory tylko sobie czytałam i oglądałam wasze forum, ale dziś przeczytałam co napisała feeling.good i nie wierzę  Otóż my na naszych obrączkach mamy: K+P=WNM  (cieszę się, że nie tylko my mamy takie szalone pomysły) pozdrawiam serdecznie ja również i polewam:) Panią w pracowni jubilerskiej bardzo zdziwił nasz pomysł. Próbowałą nawet zasugerowaqć nam coś innego:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kffiatek
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 46
|
A my postanowilismy zrobić sobie niespodziankę i nie mam pojęcia co będzie na mojej obrączce  Umówilismy sie na 10 znaków i dalismy u jubilera w zamkniętych kopertach  Na obrączce dla niego ma być napis "zawsze będę" A co ten wariat wymyślił dowiem się dopiero 9 września bo wtedy odbieramy obrączki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rubin04
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3452
Ko, ko, ko..
|
Kffiatek - mój zobaczył dopiero jak jechalismu z koscioła na salę - napisałam mu "Ty jesteś miłość" i data. A on mi napisał - ale wiedziałam wczesniej bo ja "obsługiwałam" jubilera - "Kocham Cie Moja Aguś" iz tego "moja" śmieję się najbardziej... że jego jestem troche, bo jestem też swoja i reszty rodziny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kffiatek
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 46
|
Rubin z taką niespodzianką to jest fajny pomysł, ale nie sądzę żebyśmy wytrwali do dnia ślubu a przynajmniej ja  On zresztą też jest ciekawski a będzie sam odbierał obrączki więc na bank zerknie już we wtorek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 1346
Leniwiec :)
|
Fajne pomysly macie  My mamy Olo +data i Oliwka+data, chociaz na poczatku chcielismy rock w mojej i 'n'roll w jego  a jeszcze wczesniej "sola zycia jest milosc" z "zabiore Cie" zespolu Kancelarya ale odkad byla w serialu to nam przeszlo
|
|
|
|
|
|
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife 
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
a ja się zastanawiam nad "hum tumhare hain sanaam" (należę do ciebie kochanie w hindi) ale kto wie, pewnie będę miała jeszcze ze 20 pomysłów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1234
zouza w pretensjach - podobno ;)
|
Oboje mamy wygrawerowane AB IMO PECTORE - "z głębi serca". Mój pomysł, zaakceptowany przez P. - jubiler był baaardzo zdzwiony, że nie chcieliśmy daty i imienia 
|
|
|
|
|
|
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego  /
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
My chcielismy miec fragment z piosenki babybird "because you're gorgeaus", ale nie zmiesciloby sie na obraczce  wiec mamy tylko imiona, date i znak nieskonczonosci.
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
Zoska_Gruba
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 15
|
A my myslelismy nad AMANTES AMENTES (zakochani sa jak szaleni) - ale bylo troche za dlugie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
My mamy Amor vincit omnia i datę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
guzikzpetelka
Zupelnie nowa wiedźma
|
a ja mam rozmiar 19, mam pierścionek zaręczynowy 18,5, ale powiększę go o pół rozmiaru, żeby latem mnie nie uciskała:PP
PS.Jestem baardzo wysoka, więc dłonie są "proporcjonalne", gorzej, że mój N ma taki sam rozmiar palca jak ja. Będzie wesoło w czasie ślubu przy nakładaniu obrączek;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
guzikzpetelka  na strefie!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3357
|
guzikzpetelka  na strefie!!  to dopiero nick 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
ha, i nie napisałam, na czym poprzestaliśmy. na hths i dacie ślubu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
A ja albo zgubiłam swoją obrączkę, albo dostała nóg... 
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
A ja albo zgubiłam swoją obrączkę, albo dostała nóg...  ojoj  dawno? szukaj, musi gdzieś być
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
A co to oznacza?
skrót od tego, co pisałam wyżej na tej stronie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Aaaaaa  . Goopia szelma nie spojrzała wyżej  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|