Basia
Wiedźma aktywna

Ilość piw: 342
|
 |
« : Styczeń 05, 2008, 10:06:02 » |
|
Hej!
Jak zwykle liczę na Waszą pomoc.... Od kilku dni przeglądam wszelkie strony www poszukując Dj na własne wesele... no i patrząc na swoje męczarnie w tym zakresie, pomyślałam że może warto by było stworzyć bazę sprawdzonych muzyków.? :?:
co o tym myślicie? będę wdzięczna za wszelkie rady...
jeśli juz był taki wątek, to przepraszam ale nie znalazłam...
|
|
|
|
|
|
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Styczeń 05, 2008, 10:06:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5865
|
Ja polecam zespol ONYX z Bartoszyc. Swietnie graja i naprawde super prowadza impreze!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 1346
Leniwiec :)
|
A ja pana Patryka Slawinskiego : Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife 
|
|
|
rubin04
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3446
Ko, ko, ko..
|
we wrocławiu to w czołowce sa The Black. Na stronie mozna posłuchac: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.theblack.pl Będa grać u mnie :-) Jak ich usłyszałam to wiedziałam że albo oni albo nikt.. Niestety sa drodzy, ale na tym nie chciałam oszczedzac.. (około 3,5 tys) Grali u jakiejś dziewczyny jeszcze z forum gazetowego - pisała ze zrobili furorę :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martos82
Cicha wiedźma
Ilość piw: 21
|
Jesli chodzi o Wroclaw to dorzuce jeszcze:
Picasso Lady Stars
Tylko, ze oni sa jeszcze drozsi od The Black ( The Black gralo u mojej kolezanki w 2005 - chyba za 2500zl; sa swietni, ale dla nas za drodzy :-( )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamelia04.08.2007
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 42
z jędzy wyszła wenus
|
ja polecam mojego dj'a, u nas było wesele w styludalekim od disco polo i muzyki biesiadnej, nie było zadnych zabaw i konkursów i zbierania na wózek.
|
|
|
|
|
|
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane
|
|
|
dagi
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 174
|
U mnie będzie grać dj Mariusz Wójcicki Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujale czy mogę go polecić to dopiszę po 7 czerwca ;-)
|
|
|
|
|
|
url=http://www.przewodnikmp.pl] Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj [/url]
|
|
|
Basia
Wiedźma aktywna

|
dagi81, ja też chcialam by Mariusz Wójcicki grał u nas, ale niestety w dniu mojego ślubu będzie na urlopie.... znalazłam też takie strony: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj dużo pozytywnych opinii o nich czytałam.. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujPozdrawiam, 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamelia04.08.2007
Powściągliwa wiedźma

z jędzy wyszła wenus
|
Basia,
ten tzw dj andy zebrał fatalne opinie na forum ślubnym gazety wyborczej, jedna z osób opisywała, że im nawalił na weselu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basia
Wiedźma aktywna

|
kamelia04.08.2007, masz na myśli dj Adriana z Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj :?:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5947
invisible
|
dj Adriana też coś takiego pamietam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamelia04.08.2007
Powściągliwa wiedźma

z jędzy wyszła wenus
|
Basia, tak właśnie jego, o nim była ta dyskusja na gazecie. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basia
Wiedźma aktywna

|
tak właśnie jego, o nim była ta dyskusja na gazecie. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujOj, nie fajnie... właśnie przeczytałam... PS. dzięki za namiary na Twojego dj- jeszcze nie dzwoniłam,a le dam znać jak w końcu znajdę na to chwilke. Piwko oczywiście się należy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
picasso mgi
Zupelnie nowa wiedźma
|
Na paru forach jest fajny zwyczaj działu w którym zespoły mogą umieszczać po jednym poście blokowanym potem przez admina. To moim zdaniem bardzo fajny pomysł - adminowi pod rozwagę :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suziliu
Gość
|
Ja mogę szczerze polecić dj, który był u nas na weselu - Jacek Staszak Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujBył również na weselu mojej kuzynki i kilku koleżanek. Każda z nas była zachwycona. Pełen profesjonalizm, super sprzęt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
panikarola
Wiedżma ze słowotokiem

|
Lady Stars oni byli u nas!!! The Black tych tez rozwazalismy, ale neistety mieli skurat nas termin zajety. jesli mi sie nie mysli to chyba Czarnych butow tez sluchalismy, ale juz nie pamietam z jakim skutkiem.
|
|
|
|
|
|
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.
|
|
|
rubin04
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3446
Ko, ko, ko..
|
panikarola, Czerwone Buty też sa fajni, bardziej "młodzieżowi" chyba ale mój termin mieli zajęty. biora 4 tys.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
panikarola
Wiedżma ze słowotokiem

|
o wlasnie, czerwonych!!! tak mi sie kojarzy, ze tez nam sie podobali. ale z The Balck jestescie super zaopatrzeni, wiec nie ma problemu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radiowiec_wawa
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 2
|
U mnie będzie grać dj Mariusz Wójcicki Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujale czy mogę go polecić to dopiszę po 7 czerwca ;-) Mogę się założyć, że możesz - i dziś i po 7 czerwca  A tak wogóle to witam państwa bo jeszcze mnie tu nie było. Ale już jestem  Pozdrawiam Mariusz Wójcicki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isa20
Zupelnie nowa wiedźma
|
Polecam Aplauz z Aleksandrowa Łódzkiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
msdj
Zupelnie nowa wiedźma
|
Nowa agecja muzyczna zrzeszająca prezenterów radiowych oraz profesjonalnych DJ-i. Całe pomorze. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.msdj.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agat_
Zupelnie nowa wiedźma
|
A ja wybrałam grupę Credo Band - panowie świetnie grają...ale wesele dopiero za rok po wakacjach. Jeżeli chcecie posłuchać to tutaj Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.credoband.com/html/home.php?ps=11
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 14, 2010, 01:08:13 wysłane przez agat_ »
|
|
|
|
|
|