|
golinda
Gość
|
aniak1211, tak sobie popatrzylam na Twój suwaczek i pomyslalam, że tez bylabym już w 19 tygodniu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Styczeń 08, 2008, 01:39:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1714
|
golinda jak salatka zabijesz mnie czy nie??
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujLudzie nie chorują tak jak w książce... nie wiem... nie potrafią ? nie chcą ? ... ;]
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
golinda, twarda z Ciebie dziołcha!!!dasz rade, wiem, ze sie myśli... nie sposob tego uniknąć.a jak długo chcecie czekać ze staraniami?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golinda
Gość
|
maraxela, sałatka zajebista! nawet mi smakowała bardzo, mimo że to nei mój smak - ten seler naciowy to jest tam strzał w 10 - idealne zakończenie smaku idę do koleżanki dzisiaj ją robić (mąż mój wyjechał)
brawurka132, lekarz kazał pół roku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
to długo!mi kazal 3 miesiece i u mnie zakonczylo sie zabiegiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
aniak1211, tak sobie popatrzylam na Twój suwaczek i pomyslalam, że tez bylabym już w 19 tygodniu... Jeszcze troche i Ty sobie zrobisz taki suwaczek,zobaczysz jak szybko sie bedzie przesowal :-D Trzymam kciuki i powodzenia dla wszystkich starajacych sie :!: :!: :!:
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
kamu2
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 516
|
Moja koleżanka poroniła 2 razy i za każdym razem też lekarz mówił że ok 3 mies przerwy. Teraz mają ślicznego synka który ma już półtora roczku Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!
|
|
|
talula
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 652
struś pędziwiatr :)
|
Widze, że nasze forum zmienia profil..Powodzenia Kobietki;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
Moja koleżanka poroniła 2 razy i za każdym razem też lekarz mówił że ok 3 mies przerwy. A mojee kolezance i szwagierce po poronieniu i skrobance kazali czekac 6 miesiecy. Jedna posluchala, druga nie. A jeszcze jedna powiedziala mi, ze jej powiedzial lekarz, ze to jest bardziej kwestia psychologiczna niz medyczna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
i my po powrocie sie staramy!!! kw. foliowy lykam od 4 mies, juz czesc badan mam tylko musze jeszcze raz zrobic CMv bo sie okazalo, ze jak ostatni raz robilam to wlasnie sobie przechorowywalam to paskudztwo, i jeszcze hormony tarczycy...i ginek jeszcze rtaz i heja :mrgreen: :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bozena.dp
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2400
|
i ja też dopisuje się do tego klubu starających się w sumie już od ślubu nie zabezpieczamy się w żaden sposób ani nie uważaliśmy, ale do tej pory tak jakoś trafialiśmy w dni niepłodne :-P teraz mąż ma pracę i postanowiliśmy spróbować - na razie "na luzie", ale mniej więcej wiem kiedy mam dni płodne i wzięłam sprawy w swoje ręce, hehe, no i zobaczymy za 2 tygodnie czy coś już z tego będzie czy nie :-P kurcze, jak słyszę, że teraz prawie każda dziewczyna traci pierwszą ciążę to stwierdziłam, że nie ma na co czekać, tym bardziej, że jestem coraz starsza a nie coraz młodsza, a poza tym nie każdemu od razu się udaje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamu2
Wiedźma-plotkara
|
Trzeba być dobrej myśli przede wszystkim i nie stresować się na zapas. Zamieszczam zdjęcie z mojego dzisiejszego usg.Mało co widać,ale zamieszczę Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golinda
Gość
|
kamu2, może ja mam coś ze wzrokiem, ale ja tu widzę zarys dziecka, choć to chyba (na pewno!) w 3 miesiącu niemożliwe!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
golinda, widać baby jak nic  ja omamów % jeszcze nie mam i dzieciaka widzę kamu2, super fotka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamu2
Wiedźma-plotkara
|
tak widać zarysy,to zdjęcie jest bardzo nie wyraźne ale u lekarki na komputerze było widać rewelacyjnie.Tu niestety bardzo kiepskiej jakości zdjęcie. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonatina
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 387
|
Oczywiście, że widać:) Moja dzidzia pewnie jest podobnej wielkośći ( 11 tydz), choć czasem myślę, że jest już nieźle duża bo brzuchol mi juz nieźle urósł  Bliźniaki lekarz wykluczył 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
ale piękna dzidzia :mrgreen: a ja marzę o bliźniakach :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
kamu2, super!!!
Ja tez 13 tyg.mialam USG i bylo juz widac dzidzie a nawet widzialm jak otwiera usta :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
kamu2, ale piękne babe i wszystko widać o jeny ja też chcem!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
kamu2, piękna dzidzia, czemu mówisz, że nic nie widać jak widać ;-) Super są te fotki z USG :-D Szkoda, że jak my siedziałyśmy w brzuchach naszych mam, to nikomu się o takich zdjęciach nie śniło.
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1714
|
kamu chyba jeszcze noze\k nie ma:) ale ja tam widze juz mala syrenke ktorej niedlugo nozki beda kopac cie w brzuch:) [ Dodano: 10-01-2008, 10:46 ]wyobrazcie sobie po prawej stronie jest glowa pozniej ida zawiazki raczek a po lewej sa zawiazki nozek -chyba   mam egzamin dopiero za 3 tyg wiec jeszcze ma prawo nie wiedziec 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
maraxela, ja tam nie wiem co tam jest naprawdę
ale ja conajmniej jedną nogę i jedna rekę widzę :-P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monika
Gość
|
a ja nie widzę zdjęcia  nie wiem czemu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maroonbug
Gość
|
maraxela, ja tam nie wiem co tam jest naprawdę
ale ja conajmniej jedną nogę i jedna rekę widzę :-P ja widze dziecie w calosci. ma glowe po prawej ( z nosem w pelni widocznym), reke w gorze i noge w gorze. chyba ze to te zawiazki nog i rak :-> fajny maluch, ciekawe o czym sobie mysli. Pamietacie ten film I kto to mowi :  : ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamu2
Wiedźma-plotkara
|
Są i nóżki i rączki zdjęcie jest tak jak by z profilu.Nóżki są uniesione lekko w górę. Mamy jedno zdjęcie takie z bliska główki jak ssie kciuka,aż nam sie wierzyć nie chciało,ale lekarka potwierdziła że to normalne. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|