zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3571
|
Dziewczyny wczoraj byłam w ALDO - maja cudowne buty ślubne i te wyprzedaże - szkoda, że ja juz po ślubie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #100 : Lipiec 01, 2008, 03:52:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marysia
Zupelnie nowa wiedźma
|
Witam, szukam wygodnych butów do ślubu, może któraś z was coś wie na temat butów tanecznych, słyszałam, że są najlepsze tylko nie można w nich chodzić po ulicy. Podobno jest jakiś sklep na Bemowie w Warszawie. Jeśli ktoś zna namiary bardzo proszę o podanie ich adresu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
Witam, szukam wygodnych butów do ślubu, może któraś z was coś wie na temat butów tanecznych, słyszałam, że są najlepsze tylko nie można w nich chodzić po ulicy. Podobno jest jakiś sklep na Bemowie w Warszawie. Jeśli ktoś zna namiary bardzo proszę o podanie ich adresu.  są wygodne, aczkolwiek mają ograniczone wzornictwo. sklepu na bemowie nie polecam. lepiej Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.akces.biz - tam można zamówić buty taneczne tylko z normalną podeszwą i wtedy to już normalne buty bo tak to każdy kamyczek wyczujesz i raczej nie polecam ich nawet na podróż z kościoła do sali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cumberland
Wiedźma-plotkara
|
Dziewczyny wczoraj byłam w ALDO - maja cudowne buty ślubne i te wyprzedaże - szkoda, że ja juz po ślubie  zosia zawsze możesz kupic cudne karnawałowe  a co do oszałamiających szpilek to w Aldo jest w czym wybierać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

|
Dziewczyny wczoraj byłam w ALDO - maja cudowne buty ślubne i te wyprzedaże - szkoda, że ja juz po ślubie  zosia zawsze możesz kupic cudne karnawałowe  a co do oszałamiających szpilek to w Aldo jest w czym wybierać  cumberland co ty moj post z lipca cytujesz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Hahaha
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
cumberland
Wiedźma-plotkara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
a ja rozważam takie: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
effik jak dla mnie ryłko są super (bardzo lubię ich buty), ale te podeszwy.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
didi_loczek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2631
|
effik ja bym stawiala na rylko, IMO robia jedne z najwygodniejszych butow w drugich te dlugie czuby
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJustin Bieber: "God sent me here to sing" Daft Punk: "We didn`t send anyone..."
|
|
|
cumberland
Wiedźma-plotkara
|
effik jak dobrze kojarzę Twoją suknie (złota+golfik..?  ? raczej taka glamour?), to mi te ryłkowate babcine komunistki do niej nijak nie pasują.... ale ja nie należę do fanek tego typu ślubnych butów więc jestem mega nieobiektywna  w ubiegłym sezonie tutaj się butowo naprodukowałyśmy, pooglądaj, może coś Ci wpadnie w oko  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
zuzia na co zrobić  Biorę pod uwagę jeszcze Growikary i inne butki Carla Ferrucci. Z Ryłko na razie tylko jedne mi się podobają. A tak a propos Ryłko - kupiłam sobie czarne na wesele siostry, bardzo ładne, wygodne i w ogóle. Ale po weselu mi się zdawały bardziej zjechane niż buty za powiedzmy 60zł  obcas to już jest konkretnie odziobany - i nie mówię tu o flekach tylko o zadarciach na skórze. To nie jest oczywiście jakieś narzekanie albo antyreklama, fajne buty robią, tylko to smutne trochę, nie? Dodany tekst: Styczeń 07, 2009, 03:57:01 cumberland tamten wątek też oglądam stopniowo, ale tu akurat ivory głównie  może komuś się spodobają, jak ja ich ostatecznie nie wybiorę  moja suknia glamour? hmmm 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2009, 03:57:01 wysłane przez effik »
|
|
|
|
|
cumberland
Wiedźma-plotkara
|
moja suknia glamour? hmmm  tak mi się wydaje, ale jak się mylę to bierz Rylko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
A ja wreszcie wykorzystałam swoje buty ślubne, w sylwestra do przebrania za smerfa bardzo mi pasowały  To był smerf w stylu glamour 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

|
A ja wreszcie wykorzystałam swoje buty ślubne, w sylwestra do przebrania za smerfa bardzo mi pasowały  To był smerf w stylu glamour  Inka daj jakies zdjecie - chodzmy na maila  to musze zobaczyc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Ale ja ni mam, same grupowe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

|
Ale ja ni mam, same grupowe  uuuuu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bratek
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 2
|
A ja mam "butowy" dylemat. Dawno juz zalozylam sobie,ze buty beda zlote. Tak jak niektore dodatki na weselu i w bukiecie. Do tej pory zdazylam juz kupic dwie pary.Pierwsze,choc ladne-z piptolem im kokardka, to okropnie niewygodne.Drugie to te: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj Na nie sie zdecydowalam. No i diabel mnie pokusil, zeby jeszcze troche po sklepach pochodzic. Znalazlam trzecia pare...Strasznie mi sie podobaja, a kolor to maja chyba identyczny jak kiecka (takie perlowe ivory). Buty dobieram do Lorny, a te nawet kokardke maja ;-) Dylematy dwa: buty nie sa zlote ( ale kolorystycznie do kiecki super pasuja) i zaburzaja moje poczatkowe zalozenie o zlotych akcentach. A po drugie: godzi sie szykowac trzy pary butow do jednego slubu ;-) :shock: ? Az mi glupio przed moim K. sie przyznawac, ze chce kupic trzecia pare. Co myslicie? Kupowac? Zapomnialam o zdjeciach. Bylejakie, bo komorka robione.I przepraszam za kolor rajstop, do kozakow pasowaly ;-) Piękne te buciki, myślę, że do mojej sukienki by pasowały. W jakim sklepie je mierzyłaś???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
Tutaj chyba jeszcze nie podawałam danych sklepu, w którym ja kupowałam: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujPlusem jest to, że z ecru jest wersja jaśniejsza i ciemniejsza. Ja do swojej sukienki kupiłam jaśniejsze. Przykłady: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|