mary_popins
Wygadana wiedźma

|
ze_nitka, poproszę jutro w salonie o poradę. Panie się pewnie orientują czy złote byłyby ok. A potem będę myśleć. Wygląda na to, że mam trochę czasu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #50 : Styczeń 11, 2008, 06:23:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ze_nitka
Wiedźma mocna w gębie

Ilość piw: 635
|
chce kupic trzecia pare To się nie przyznawaj i kupuj  A te dwie poprzednie pary założysz do czegoś? Buty dobieram do Lorny, a te nawet kokardke maja To jest to! Buty z Kokarda do Lorny [ Dodano: 11-01-2008, 18:28 ]Kurna, asia407, śliczne te buty!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
asia407, gdzie te buty widziałaś i za ile? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asia407
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 40
24.05.2008/11.02.2010
|
Dwie pierwsze pary sa zlote, te pierwsze tez maja kokardke, choc kupilam je kiedy jeszcze nie wiedzialam,ze bedzie Lorna. Bylyby ok., gdyby nie ten obcas( taki jakby "drewniany") i fakt,ze pija w paluchy okropnie.Teoretycznie obie zlote pary zalozyc na jakies wyjscia, bo typowo slubne nie sa, ale glupio mi trzecia pare kupowac. A konta mamy wspolne, wiec sie skubaniec od razu zorientuje ;-) Te teoretycznie trzecie to w Next znalazlam. Nawet drogie nie sa, 25 funtow. Choc podejrzewam, ze bylyby jednorazowe bo taka satyna (chyba) to sie szybko zniszczy.
A to jest pierwsza para, ktora kupilam:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
a ja się dziś dowiedziałam w madonnie, że do tego koloru sukni (ivory) nie polecają złotych butów, tylko srebrne. Kamyki na sukni mienią się na srebrno, więc nie należy go mieszać ze złotem. Zatem problem butów złotych z Wojasa już nieaktualny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
mary_popins, to zależy jakie jest wykończenie sukni, moja przyjaciółka mierzyła ostatnio w salonie tylko ona suknie koloru ivory ze żloto mieniacymi się błyskotkami, a była też w wersji ze srebrnymi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
mika9983, tak jak napisałam, kamyki mienią się na srebro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asia407
Mrukliwa wiedźma

24.05.2008/11.02.2010
|
A ja zostaje przy zlotych dodatkach. Moj K. ma musznik i kamizelke w kolorze jasnego ecru, do tego planujemy ecru koszule.Srebro mi do tego nie pasuje. Wstazka na kwiatach bedzie zlota, wystroj sali ecru ze zlotymi akcentami. Moja kiecka to Lorna, kolor perla/ecru. Nie zwrocilam uwagi na jaki kolor mienia sie kamyki, ale kolor kiecki jest ewidentnie w cieplym odcieniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
a ja się dziś dowiedziałam w madonnie, że do tego koloru sukni (ivory) nie polecają złotych butów, tylko srebrne. Kamyki na sukni mienią się na srebrno, więc nie należy go mieszać ze złotem. Zatem problem butów złotych z Wojasa już nieaktualny  Ja tez mialam srebrne buty z kamieniami na przodzie, wybralam je wlasnie ze wzgledu na krysztalki na na sukni. Zreszta nie chcialam zlotych dodatkow, wiec od poczatku szukalam srebrnych sandalkow.
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
|
mona_liza
Gość
|
Znalazłam oferte sprzedaży butów Arte di Roma za okazyjna cene, może kogoś zainteresuje: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sierpniowajulka
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 272
|
mary_popins napisał/a: a ja się dziś dowiedziałam w madonnie, że do tego koloru sukni (ivory) nie polecają złotych butów, tylko srebrne. Kamyki na sukni mienią się na srebrno, więc nie należy go mieszać ze złotem. Zatem problem butów złotych z Wojasa już nieaktualny  Ja tez mialam srebrne buty z kamieniami na przodzie, wybralam je wlasnie ze wzgledu na krysztalki na na sukni. Zreszta nie chcialam zlotych dodatkow, wiec od poczatku szukalam srebrnych sandalkow. I moje buty były srebrne... tzn. miały srebrny obcas, a reszta była perłowa. Kryształki naszyte na suknie w Madonnie same się proszą o srebrne nie złote dodatki. :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Ja miałam więcej perełek w ciepłym kremowym odcieniu niż kryształków na sukni, trzeba się dobrzez z bliska przyjrzeć materiałowi 
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
asia407
Mrukliwa wiedźma

24.05.2008/11.02.2010
|
Ja tez mialam wrazenie, ze moja sukienka byla w cieplym odcieniu. Lorna ma wiecej perelek niz krysztalkow, srebrne dodatki zupelnie mi do niej nie pasuja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
Ja miałam więcej perełek w ciepłym kremowym odcieniu niż kryształków na sukni, trzeba się dobrzez z bliska przyjrzeć materiałowi no więc właśnie zależy od wykończenia tej koronki :mrgreen: jeśli jest tak jak u Inki to zdecydowanie złoto, jeśli wykończenie jest w tonacji zimnej to srebro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
więcej perełek w ciepłym kremowym odcieniu niż kryształków Lorna ma wiecej perelek niz krysztalkow, wogóle Lorna i Obelix sa chyba z takiej samej koronki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
|
hm mnie Panie w salonie powiedziały, że Lorna i Rondalla są z takiej samej koronki:) więc ja się pogubiła:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
Lorna i Rondalla bo są - tak mi się wydaje i obelix też jest z tej samej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
Lorna i Rondalla na jakimś zbliżeniu Obelixa widziałam dokładnie ten sam wzór co na Lornie więc moze te 3 sa z tej samej koronki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asia407
Mrukliwa wiedźma

24.05.2008/11.02.2010
|
Nie widzialam Rondalli z bliska na zywo. Koronka jest chyba taka sama, ale pamietam, ze Lorna (i Obelix tez) maja na biuscie, nad kokardka, ponaszywanych dosc sposo perelek w kolorze wlasnie kosci sloniowej/ jasnego ecru. Dlatego cala sukienka wydawala mi sie miec cieply odcien, ne chlodny. Podejrzewam, ze jezeli nie ma tych perelek, a tylko koraliki, to kiecki wydaja sie srebrnawe. U mnie klamka juz zapadla. Mlody ma kamizelke i musznik w kolorze kosci sloniowej, do tego planujemy koszule ecru. Dlatego dodatki beda zlote
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
Kochane, co jest? Czemu ruch zamarł na tak ważnym temacie? Ostatnio znalazłam w necie butki pasujące chyba kolorem do mojej sukni. Strona polecana przez maye chyba. Niestety, widziane tylko na www. No i wycięty mocno palec, więc raczej nie dla mnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Bardzo fajne te buty  W Aldo chyba widziałam coś podobnego, ale nie przyjrzałam się bliżej..obiecuję poprawę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
Bardzo fajne te buty  W Aldo chyba widziałam coś podobnego, ale nie przyjrzałam się bliżej..obiecuję poprawę  Trzymam za słowo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
|
mary, widziałaś nowe buty arte di roma?  fajowe:D Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aga81k
Zupelnie nowa wiedźma
|
Zastanawiam się, moja suknia będzie miała kolor biel śmietankowa ( dla mnie to taki jasny ecru  ), jak znaleźć odpowiednie buty, w dodatku na obcasie ok. 3 cm?
|
|
|
|
|
|
url=http://www.abcslubu.pl] Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj[/url]
|
|
|
cumberland
Wiedźma-plotkara
|
podbijam bo wczoraj odwiedziłam kilka "obuwniczych"
w QUAZI i PRIMA MODZIE już wiosenne kolekcje się pojawiają i na szczeście ECRU kolor w tych kolekcjach też :!: widziałam bardzo zgrabne piptoły i dość fajne szpileczki w bieli i ecru także Panny szukające - podobnie jak ja - "jak najmniej ślubnych" butów ślubnych ruszajcie powoli na poszukiwania ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|