zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
 |
« : Sierpień 12, 2007, 11:12:14 » |
|
Dziewczyny, czy któraś miala samochod przystrojony tylko kwiatkami margerytek? Może macie jakieś zdjęcia? Czy to byly żywe czy sztuczne kwiaty? I jaki byl tego koszt? Bo pani z kwiaciarni twierdzi, że potrzeba będzie ok 500 kwiatków i coś mi się wierzyć nie chce. z góry dzieki za pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Sierpień 12, 2007, 11:12:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gioseppe
Trajkocząca wiedźma
Ilość piw: 555
mama Wiktora zmysłowoustego ;)
|
chodzi Ci o cos takiego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
didi_loczek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2632
|
Zuzia, a moze cos takiego??
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJustin Bieber: "God sent me here to sing" Daft Punk: "We didn`t send anyone..."
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
wiecie co, nie chce nikogo urazić, ale czy nie macie wrażenia ze te samochody w tych kwiatkach wyglądają jakby coś obsrało ten samochód?
nie ejst to zbyt ładna dekoracja, na prawdę nie wyobrażam sobie jechać czymś takim
w sobotę na trasie widzieliśmy auto do ślubu-na masce leżał wielki ogromny bukiet, na całą prawie maskę-wyglądało jakby kros miał na masce krzaka. okropne
czy nie można ustroić jakoś dyskretniej samochodu?
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
mi się te margerytki podobają a M. się po prostu uparł. I jak tak patrzę na te zdjęcia to zastanawiam się gdzie ta baba ma zamiar mi upchnąć te 500 kwiatków?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
gdzie ta baba ma zamiar mi upchnąć te 500 kwiatków? na rachunku:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
butterfly.pl
Gość
|
Zuziu, my chyba bedziemy ozdabiali auto margaretkami. Poczatkowo chcialam zywymi, ale jakis czas temu mama przyniosla mi dosc znaczna ilosc gotowych juz kwiatkow od kolezanki z pracy ( jej corka wychodzila za maz, pozostalo jej troche i po slubie , oddala mi wszytsko co miala), wiec dorobilam jeszcze kilka kwiatow i juz na 100% bede miala sztuczne ( nie ukrywam, ze licze sie rowniez z kosztami).
Jesli chodzi o sztuczne kwiatki, to robilam je w nastepujacy sposob: 1) do kawalka styropianu wbijalam krotka koncowke sztucznego kwiata rys. 1 2) styk styropianu i margerytki klepilam pistoletem z klejem na goraco (niezastapione narzedzie jak dla mnie) - rys. 2 3) z drugiej strony styropianu nakleilam kawalek tasmy dwustronnej rys.3
Natomiast jesli chodzi o ilosc kwiatow, to uwazam ze 500 kwiatow, to znaczna przesada!
Jesli chodzi o zywe kwiaty, to jedna z kolezanek robila taka dekoracje auta. Wygladalo tto naprawde fajnie: kawalki kwiatow z ogonkami rozrzucone byly po calycm samochodzi - glowkami do przodu , ogonki poprzyklejane byly tasma klejaca i tyle.
Kurcze,nie moge zalaczyć zdjec :roll:
zaraz poszperam , moze cos wykombinuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sandstorm
Gość
|
Ja wolę niedużo ozdób. Będę miała chyba coś podobnego jak na pierwszym zdjęciu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
butterfly.pl
Gość
|
mam nadzieje, ze teraz przejda zdjecia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
ja muszę coś wymyśleć coś zamiast tej taśmy dwustronnej bo lakier może się zniszczyć a chłopak od którego pożyczamy auto chucha i dmucha na nie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gioseppe
Trajkocząca wiedźma
Ilość piw: 555
mama Wiktora zmysłowoustego ;)
|
ja muszę coś wymyśleć coś zamiast tej taśmy dwustronnej bo lakier może się zniszczyć a chłopak od którego pożyczamy auto chucha i dmucha na nie  zamiast tasmy mozna uzyc specjalnych przyssawek sa tanie - ja kupilam na gieldzie ale w kwiaciarniach tez na pewno sa. bardzo dobrze sie trzymaja, sa chyba 2 spoosby mocowania - ja mialam takie bez tego haczyka. przeciagnelismy drucik przez te dziurki a do drucika umocowalismy girlande. pojedyncze kwiaty tez mozna zamocowac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
butterfly.pl
Gość
|
Zuzia,w sprzedazy sa dosteone takie gumowe przyssawki, ktore sie przyczepia do maski samochodu, nie niszcza lakieru, z tym, ze trzeba uwazac jak pada deszcze, bo ponoc nie jednym nowozencom juz odpadly w czasie pluchy. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujnajlepiej skontaktuj sie ze sprzedajacym i spytaj o ich funkcjonalnosc:) A moze ktoras z dziewczyn na forum miala cos takiego na aucie i Ci udzieli kilka wskazowek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|