zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
A co sądzicie o takim aucie, w takim kolorze. Przyznam, że nie widziłam, zeby ktoś jechał autem w takim albo podobnym kolorze. Myslałam o takim przystrojeniu jak miała inkageo, kwiaty biały. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujsamochód jest ok. tylko ja bym wolala jednak w jakimś ciemnym kolorze. Chyba, że sama czerwień jest gdzieś w ślub wkomponowana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #100 : Luty 08, 2008, 11:16:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sierpniowajulka
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 272
|
mycha.21.06.08, jeżeli czerwień będzie kolorem wiodącym, to czemu nie? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mycha.21.06.08
Zupelnie nowa wiedźma
|
ja też bym wolała jakiś ciemniejszy ewentualnie srebrny, ale akurat takie auto mamy i nie chcilibyśmy wypożyczać, bo wiadomo koszty. A on nie jest czerwony, tylko ten kolor to bardziej ceglasty, taki trudny do określenia. :oops: O kolorze przewodnim myślałam, żeby był bordowy, więc sama nie wiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
primerose
Zupelnie nowa wiedźma
|
wrobelek a twoje autko to skad??pozdrawiam:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maadzia28
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 1
|
My tez mamy dylemat..z jednej strony cabrio i tylko we dwoje a z drugiej czarna limuzyna, gdzie pomiescimy sie wraz ze swiatkami ..tylko nie wiem czy limuzyna nie bedzie odbierana jako pokazowka.. sama nie wiem.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1549
|
moja mama jak usłyszała, że chcemy jechać dwuosobowym, to się obruszyła co ze świadkami... że tak nie wypada i takie tam... my tez jechalismy dwuosobowym. K. prowadzil. A świadkowie (4) jechali drugim autkiem tuz za nami. I nikt nie marudzil. Tak trochę może nie na temat:) Zuzia...czy wszyscy świadkowie siedzieli z Wami przy ołtarzu? Masz może zdjęcie jak to wyglądało? U mnie najprawdopodobniej tez będą 4 osoby. Będę zobowiązana:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ze_nitka
Wiedźma mocna w gębie

Ilość piw: 635
|
My tez mamy dylemat..z jednej strony cabrio i tylko we dwoje a z drugiej czarna limuzyna, gdzie pomiescimy sie wraz ze swiatkami ..tylko nie wiem czy limuzyna nie bedzie odbierana jako pokazowka.. sama nie wiem..  A co Ty i Twój przyszły osobiście wolicie? (olewając co sobie ktoś pomyśli) My wybraliśmy cabrio, mimo tego że kilku osobom nie podoba sie to że świadkowie pojadą innym samochodem niż my.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
|
My pojedziemy naprawdopodobniej żółtą Mazdą 6 (jak na zdjęciu poniżej, ale wersja bardziej sportowa). Kolor może mało ślubny, ale przynajmniej będzie inaczej:) Nigdy nie marzyłam o jakimś aucie do ślubu, jakoś nie przywiązuję do tego wagi. Z kościoła do sali mamy 5 minut spacerkiem, ale wynajęliśmy dorożkę żeby podjechać jeszcze na Ostrów Tumski i tam zrobić kilka zdjęć.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 20, 2008, 11:55:34 wysłane przez feeling.good »
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
Tak trochę może nie na temat:) Zuzia...czy wszyscy świadkowie siedzieli z Wami przy ołtarzu? Masz może zdjęcie jak to wyglądało? U mnie najprawdopodobniej tez będą 4 osoby. Będę zobowiązana:) tak, nasi świadkowie siedzieli wszyscy przy ołtarzu. Parami. Tzn.tak się usadzili.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
My pojedziemy naprawdopodobniej żółtą Mazdą 6 (jak na zdjęciu poniżej, ale wersja bardziej sportowa). Kolor może mało ślubny, ale przynajmniej będzie inaczej:) Nigdy nie marzyłam o jakimś aucie do ślubu, jakoś nie przywiązuję do tego wagi. Z kościoła do sali mamy 5 minut spacerkiem, ale wynajęliśmy dorożkę żeby podjechać jeszcze na Ostrów Tumski i tam zrobić kilka zdjęć.
Ooooo, to mój klient :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
|
 chyba nie rozumiem:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maadzia28
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 1
|
Ze-nitko : jesli uda nam sie zalatwic cabrio..to pojedziemy cabrio  limuzyna jest dosc droga i nie maja duzo chetnych..  wiec zostawiamy " just in case" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anawar
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 4
03/08/2008
|
kurcze dziewczyny ale macie fajne pomysły  myśmy zarezerwowali takie auto..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinesska
Gość
|
A to nasze autko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
wrobelek a twoje autko to skad??pozdrawiam:)
a stąd: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.auto-slub.pl 
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
gdziezby
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 72
|
Jechalismy bialym wolantem. Ja z jezdzacych, wiec od poczatku bylo wiadomo, ze beda konie. W innym ukladzie wygralaby opcja retro auta.
|
|
|
|
|
|
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.
|
|
|
panikarola
Wiedżma ze słowotokiem

|
anawar, pieeeekne!!!
|
|
|
|
|
|
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.
|
|
|
|
trik26
Gość
|
Ja bardzo chciałam pojechać zabytkowym. Mój brat ma kolegę który takowego sobie zkaupił, ale nie uda mu sie go wyremontować do dnia ślubu, a naparawdę skzoda mi wydawać tyle pieniędzy na wypożyczenie, dlatgeo pojedziemy rodzinnym. Honda accord kolor czekoladowy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anawar
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 4
03/08/2008
|
anawar, pieeeekne!!!
dzięki bardzo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aja
Wiedźma-plotkara

|
my jechaliśmy karetą  i samochodem naszym- ponieważ z kościoła do sali dzielił nas spory kawałek jak dla koni zbyt daleki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3228
|
a my wybralismy limuzyne (zamierzony obciach, wiec sie nie liczy;) ), i to taka z tych "kwadratowych". Najpierw pojedzie po mlodego i jego swiadka (beda w jednym hotelu) i odbiora mnie z moja swiadkowa z mojego domu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patulea
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 0
|
My taki samochod z taka dekoracja na maske... na klamki raczej pojedyncze roze: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj - tylko bez tej ilosci tiulu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zuza
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 0
|
A ja jade smaochodem dziadka do slubu. Pewnie to dla niektorych totalna wiocha- bo to duzy bialy fiat, ale mowie wam dziewczyny- auto ma 40 lat a wyglada jakby wyjechalo z fabryki. Chromiki, biegi przy kierwonicy i pomaranczowy welur w srodku. Zdziersko, jako mowi moj mlodszy brat!  Musze go tylko przystroic jakos nieprzesadnie i tyle!  Tak samo jak kosciol, bo wszytkie kwiaciarnie zaspiewaly mi 1000 PLN za przystrojenie kosciola i wiazanke slubna. Jak dla mnie przesada. Wole sama. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gatka2804
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 95
|
A ja jade smaochodem dziadka do slubu. Pewnie to dla niektorych totalna wiocha- bo to duzy bialy fiat, ale mowie wam dziewczyny- auto ma 40 lat a wyglada jakby wyjechalo z fabryki. Chromiki, biegi przy kierwonicy i pomaranczowy welur w srodku. Zdziersko, jako mowi moj mlodszy brat!  Musze go tylko przystroic jakos nieprzesadnie i tyle!  Tak samo jak kosciol, bo wszytkie kwiaciarnie zaspiewaly mi 1000 PLN za przystrojenie kosciola i wiazanke slubna. Jak dla mnie przesada. Wole sama.  Jak dla mnie zaden obciach. My jechalismy białym oplem astra kombi mojego Taty. Ot, zwyklym autem. Nawet nie jest tak odpicowane jak piszesz o aucie swojego dziadka. Za ozdobe auta robilismy my - mloda para 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
Zuza ooj znam to - 5 lat temu sprzedalismy nowke sztuke bialego fiata duzego mojego dziadka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|