damka
Rozmowna wiedźma

Ilość piw: 294
|
 |
« : Luty 06, 2008, 07:26:07 » |
|
Mam dosc ktotkie wlosy. W zwiazku ze slubem moja fryzjerka doradzila mi zebym jednka troche je zapuscila, zwłaszcza ze nie przewiduje welonu. No wiec mecze sie okrutnie i zastanawiam sie czy te męki sie oplaca. Moze cos doradzicie. Załączam zdjecie z fryzuka tuz przed zapuszczaniem. Moze macie w swoimch zbiorach jakies propozycje fryzury slubnej?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 29, 2008, 09:33:03 wysłane przez damka »
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Luty 06, 2008, 07:26:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5865
|
damka, jeżeli się nie mylę to jo_miekka miala na slubie krótkie wlosy. Zajrzyj do wątku z relacjami ślubnymi i poszukaj jej fotek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6366
zdezaktualizowany opis...
|
damka, wlosy jak wlosy - tutaj posiadaczki galerii fyrzurowych sie odezwa i doradza  - ale ja postuluje tak skrzydelka na slub  boskie :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damka
Rozmowna wiedźma

|
mialam taki plan... :  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golinda
Gość
|
doradzila mi zebym jednka troche je zapuscila, zwłaszcza ze nie przewiduje welonu wg mnie welon zupełnie odpada w przypadku krótkich włosów, za to na pewno pasuje kwiat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5947
invisible
|
gioseppe też miała króciutkie włosy - jej foty też gdzieś tu krążą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sierpniowajulka
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 272
|
damka, jeżeli się nie mylę to jo_miekka miala na slubie krótkie wlosy. Zajrzyj do wątku z relacjami ślubnymi i poszukaj jej fotek  tak, tak! Jo przepięknie wyglądała. Ty również zapowiadasz się ciekawie jako panna młoda z krótkimi włosami. :mrgreen: A jaką suknię będziesz miała?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gioseppe
Trajkocząca wiedźma
Ilość piw: 555
mama Wiktora zmysłowoustego ;)
|
i Ty mówisz, że masz krótkie  dziewczyny podawały już sporo linków do fryzur, musisz przeszukać archwum ja zachowałam sobie m.in. takie linki Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
o ja cie!!!! super wyglądasz z takimi włosami!!!! nie zapuszczaj, welon odpada ale ile jest innych możliwości: opaski, dżety (uśmiech do Gios), kwiaty we włosach - będziesz piękną PM - jaką masz kiece?? łatwiej będzie dobrać dodatki :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kathrines
Gość
|
Może spodoba Ci się coś tutaj: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj!BFF80294A064C39B!1201/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gioseppe
Trajkocząca wiedźma
|
ja widzę Cię po prostu tak:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mona_liza
Gość
|
kathrines, świetna stronka na pewno sobie z niej cuś wybiore. Piwko for ju!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damka
Rozmowna wiedźma

|
bardzo dziekuje za rady ;-) suknia i tu ukłon w kierunku Golindy, Demetrios 887 chetnie poslucham rad w kwestii dodatkow'zwlaszcza o kolor bukietu bo od niego uzalezniam kolor zaproszen i akcent kolorystyczny na krawacie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
hehe Golinda Twoja suknia tu jest :mrgreen:
kolor absolutnie pomarańczowy do bukietu :mrgreen: jeśli oczywiście kolorystyke sukni masz taką jak miała Ola
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golinda
Gość
|
damka, świetny wybór ;-) (że tak nieskromnie powiem)
może będę mało obiektywna, ale wg mnie pomarańczowe kwiaty i złote dodatki są do tej sukni idealne welon absolutnie nie! ja przymierzałam sporo welonów do niej, bo chciałam go mieć, ale żaden nie pasował, głównie ze względu na brak możliwości dobrania koloru, wszystkie były za jasne albo gryzły się z nią, panie w salonie chciały mi wcisnąć taki ze złotym haftem na końcach - jak dla mnie mega kicz!
a więc tylko pomarańczowy kwiat we włosy (ja myślałam też o liliach, ale nigdzie nie było w tak nasyconym kolorze, w jakim są kantadeski)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damka
Rozmowna wiedźma

|
A liczylam ze powiecie ze moze byc roz. Kocham roz bardzo i tak sobie wymysliam choc kwiatki beda rozowe... moze specjalistak od kwitkow cokolwiek pomoze ...Gioseppe plsssssssssssss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5865
|
A liczylam ze powiecie ze moze byc roz. błagam, nie do sukienki w takim kolorze!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweedee
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1455
lubim mamę! jeśt mondla i pyśna!
|
damka, świetną masz fryzurę!!! Nie zapuszczaj!!! ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
Napiszę, chociaż wiadomo, że to, co zawsze: NIE ZAPUSZCZAJ! Zapuszczanie włosów do ślubu to jakaś paranoja! Będziesz śliczną krótkowłosą Panną Młodą i weźmiemy Cie do stowarzyszenia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damka
Rozmowna wiedźma

|
A liczylam ze powiecie ze moze byc roz. błagam, nie do sukienki w takim kolorze!!!! niestety masz racje....... :-/ róż byl w zalozeniu... szukam czegos co bedzie posowalo kolorem Golinda ma racje pomarańcz bedzie pasował idealnie. Moze jakis konkretny bukiecik?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gioseppe
Trajkocząca wiedźma
|
Zapuszczanie włosów do ślubu to jakaś paranoja!
zgadzam się z całej rozciągłości 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
Moze jakis konkretny bukiecik? Wklej zdjęcia kiecki, a najlepiej siebie w kiecce i bedziem radzić. JA nie wiem który to demetrios ileśtam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
A nie wiem który to demetrios ileśtam  to ten co miała golinda  może tak skojarzysz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
to ten co miała golinda Z Golindy to ja włosy pamietam i że krzyczeli na Gazecie, że garbata i rozczochrana  A tego demtriosa to juz znalazłam. I faktycznie róż do tego nie chuchu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara