doda
Wiedźma-plotkara

|
dziękuję  a Ty będziesz tam robiła paznokcie na swój ślub?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #175 : Maj 04, 2008, 11:33:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
dodaa84 no właśnie muszę zadzwonić czy to jeszcze działa  hehe prze 6 lat to wiele mogło sie wydarzyć  jeszcze zobaczę  ale najchętniej bym tam robiła bo już wiele paznokciowych paskud widziałam i nie chciałabym mieć takich na ślubie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
no właśnie, dlatego ja też szukam sprawdzonej manicurzystki  sześć lat to szmat czasu  jak się zdecydujesz to daj znać, gdzie robiłaś 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
dodaa84 dzwoniłam do Fit&Fun i otrzymałam info że pani Edyta dalej robi tam pazury mam nadzieję że to ta sama Pani Edyta co 6 lat temu  znalazłam jej profil na naszej klasie ale za Chiny Ludowe nie pamiętam jak wyglądała i nie wiem czy to ta  prześlę Ci zaraz PW 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
 cholerka zamiast PW napisałam post tutaj  :-X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
dzięki wielkie  piwko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
dodaa84 napisałam do niej maila może odpisze dzisiaj a jeżeli nie to zadzwonie jutro i dopytam sie co jak gdzie i za ile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
ok, dzięki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 1346
Leniwiec :)
|
ja dzis bylam na pedikiurze testowym u Rulczynskich na strzeleckiej w katowicach i jestem super zadowolona, okazalo sie ze Patrycja, ktora mi go robila chodzila z moim do klasy w liceum  i zastanawiam sie czy sie do niej nie przejsc na lapki... miala mi kolezanka robic, ale skoro mam tak blisko i fajnie moze jej nie bede zawracala glowy?
|
|
|
|
|
|
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife 
|
|
|
katgoli
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 138
|
mi sie ostatnio spodobalo cos takiego tzn paznokcie tak pomalowane
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 15, 2008, 09:33:33 wysłane przez katgoli »
|
|
|
|
|
sznapkowa
Cicha wiedźma
Ilość piw: 18
|
Moje refleksje po używanie odżywki Alessandro przez 6 tygodni. Teraz moje paznokcie są : -mocne i twarde, - rosną bardzo szybko- co tydzień muszę piłować (ppoważnie aż sama się dziwię) - końcówki są bielusieńkie a sama płytka zdrowo zaróżowiona, - zadnych plamek, rozwarstwiania się, łamania itd. Jedyne co teraz się przyda moim paznokciom to wypolerowanie ich i smarowanie skórek wit. E w płynie. Wydatek rzędu 50-60 złotych uważam za płacalny. Przez te 6 tygodni zużyłam może 1/5 buteleczki. Teraz będę odżywiac paznokcie u stóp - wcześniej byłam za leniwa a trzeba było kompleksowo.
p.s. na łśub napewno będę miała swoje paznokcię - zreszta nigdy nie rozważałam akryli czy tipsow bo nie lubię i mi się to nie podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

|
sznapkowa a ta odzywka dostepna w douglasie, rossmanie czyms takim? Piwko za dobry pomysl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sznapkowa
Cicha wiedźma
|
Odżywka jest w Douglasie i Sephorze - w jednym z nich jest o parę złotych tańsza. Jeśłi dobrze pamiętam to w Sephorze widziałam ostatnio za 54 zł. A tu można sobie o tym poczytać .... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

|
dzieki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sznapkowa
Cicha wiedźma
|
Sprawdziłam - w Sephorze 64 zł - czyli wychodzi na to że w Douglasie musiało być za 54 zł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
sznapkowa - chyba sobie kupie... bo mam problemy z tymi pazurami moimi .... :/ z tego co tam wyczytałam, to nie zmywam, tyklo maluje codziennie na tym samym? i na nią nie stosuje sie juz lakieru?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
panikarola
Wiedżma ze słowotokiem

|
dziewczyny, a jest ta odzywka do dostania w necie?
|
|
|
|
|
|
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
jest na allegro na pewno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
panikarola
Wiedżma ze słowotokiem

|
dzieki wam! polewam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sznapkowa
Cicha wiedźma
|
sznapkowa - chyba sobie kupie... bo mam problemy z tymi pazurami moimi .... :/ z tego co tam wyczytałam, to nie zmywam, tyklo maluje codziennie na tym samym? i na nią nie stosuje sie juz lakieru?
Tego nie można używac jako bazę pod lakier. Na ulotce w opakowaniu jest napisane, żeby przez 3 kolejne dni nakładać codziennie jedną warstwę bez zmywania poprzedniej. 4ego dnia zmyć i powtarzać nakładanie od początku. Ja tak robiłam przez 3 czy 4 tygodnie a potem to malowałam nową warstwę co dwa, trzy dni. Teraz nakładam jedną warstwę co parę dni - jak zaczyna odpryskiwać to zmywam i maluje na nowo. Podoba mi się odcien tej odżywki więc stosuję zamiast lakieru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
popieram, popieram tez zrobilam tę kurację, do kompletu jeszcze miałam olejek w sztyfcie, którym smarowałam płytkę, jak zmyłam odzywke. Teraz paznokcie są jak ta lala Odzywki są rownież na allegro, ja w komplecie z olejkiem zapłaciłam 67 zł.
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3724
|
Te odżywki są też w każdym Douglasie, nie opłaca się przez allegro. Czasem są nawet w zestawach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
panikarola
Wiedżma ze słowotokiem

|
zamowie w jakiejs drogerii internetowej z jakims innym kosmetykiem - wiem, ze jeszcze czegos potrzebowalam, ale nie pamietam czego...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3724
|
Kupiłam dziś w Douglasie za 59 pln:) pierwsza warstwa już leży. Jak to nie pomoże to na wieki wieków amen rezygnuję z kupowania odżywek, mam dość i chyba fajne last minute na Krete bym już za nie miała;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|