magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
ja akurat nie mam douglasa u siebie , musze zamowic przez neta... :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #200 : Maj 21, 2008, 01:55:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
też kupiłam w douglasie. ale te odzywki są też w sephorze. u mnie leży juz druga warstwa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3725
|
OOO no to równolegle walczymy z pazurami;)) otworzę bloga na tę okazję  W Toruniu nie wiedzieć czemu są 3 Douglasy i ani pół Sephory >  >  najbliższa w Bydgoszczy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wis
Wiedźma elokwentna

Ilość piw: 777
|
Ja swoje pazury nie chwaląc się ma fajne  Ale też je wspomagam odżywką - jak dla mnie tylko NailTek II (do paznokci trwardych i suchych). Rosną mi teraz jak opętane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
hmm moja odżywka alessandro troche gęstnieje. czy Wasza też? hmmm....... stosuję dopiero 4 dzień... i pytanie: co robicie ze skórkami? stosujecie jeakieś preparaty, wycinacie? ja próbuję, ale coś mi średnio wychodzi. polecacie coś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stabilo
Cicha wiedźma
Ilość piw: 13
|
W przypadku skórek bardzo i pomógł krem do skórek Avonu. Dodam, że ze skórkami mam dużo problemów i krem ten dokonał wręcz cudów. Dzięki niemu udało mi się zwalczyć złe przyzwyczajenie wycinania sórek - teraz wystarczy odsuwanie i jest ok. W przypadku odżywek do paznokci najlepiej u mnie sprawdziła się odżywka Sally Hansen Miracle Cure.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
hmm moja odżywka alessandro troche gęstnieje. czy Wasza też? hmmm....... stosuję dopiero 4 dzień... i pytanie: co robicie ze skórkami? stosujecie jeakieś preparaty, wycinacie? ja próbuję, ale coś mi średnio wychodzi. polecacie coś?
moja zgęstniała, ale dopiero po 3 miesiacach. Dla mnie najlepsza była zawsze odzywka Avon w kremie, szczerze polecam.
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
a mi się na 9 dni przed ślubem zaczynają rozdwajać i nawet łamać paznokcie. No i tym sposobem muszę się zdecydować na tipsy ;(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MagdaG
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 102
|
dziewczyny - macie może jakieś zdjęcia pazurków z zalaną pod żel koronką? chodzi mi o coś takiego tylko białe Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2008, 01:16:29 wysłane przez MagdaG »
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
|
uuu nie podobaja mi sie wcale... Magda to na slub? nei lepiej meic koronke na sukni ew. welonie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
|
dziewczyny - macie może jakieś zdjęcia pazurków z zalaną pod żel koronką? chodzi mi o coś takiego tylko białe Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujMagda Ty masz ślub 30 maja? bo nasz esuwackzi ślubno rocznicowe podobnie odliczaja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
MagdaG prosze  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MagdaG
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 102
|
rilla 6 czerwiec 2009:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
Znalazłam swoją łapę, paznokcie malowałam na kolanie dzień przed ślubem, tego samego dnia złamał mi się pazur kciukowy, więc oba kciuki skróciłam, ale chyba nigdzie nie załapały się na fotkę  inkageo ja tak trochę nie na temat - skąd ta piękna bransoletka? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
To apart  Chyba Zuzia ma jakieś wtyki i wie jak ją załatwić, nawet gdy jej nie ma w sklepach 
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
To apart  Chyba Zuzia ma jakieś wtyki i wie jak ją załatwić, nawet gdy jej nie ma w sklepach  hehe dzięki  a mają kolczyki podobne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
To apart  Chyba Zuzia ma jakieś wtyki i wie jak ją załatwić, nawet gdy jej nie ma w sklepach  hehe dzięki  a mają kolczyki podobne? o kolczyki to rubina zapytaj bo kupowała w necie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
To apart  Chyba Zuzia ma jakieś wtyki i wie jak ją załatwić, nawet gdy jej nie ma w sklepach  hehe dzięki  a mają kolczyki podobne? Były kolczyki do kompletu, ale wielkie, ja wyglądałam jak z wkładami od mopa w uszach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
To apart  Chyba Zuzia ma jakieś wtyki i wie jak ją załatwić, nawet gdy jej nie ma w sklepach  hehe dzięki  a mają kolczyki podobne? Były kolczyki do kompletu, ale wielkie, ja wyglądałam jak z wkładami od mopa w uszach   boskie porownanie inka !
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
inkageo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1343
:)
|
dziewczyny - macie może jakieś zdjęcia pazurków z zalaną pod żel koronką? chodzi mi o coś takiego tylko białe Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujSzwagierka miala koronke wtopiona na slub i powiem szczerze ze podobalo mi sie-oczywiscie koronka byla biala:) Musisz przejsc sie do salonu i zapytac bo wiem ze sa rozne wzory i rodzaje.
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
syrenka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 39
|
Mam prośbę do dziewczyn z Bielska - napiszcie mi proszę na priv jaką manicurzystkę polecacie, jaki salon? A do Was wszystkich - ile kosztuje nakładanie akrylu a ile żeli na paznokcie? Szukam czegoś, co wyglądałoby jak najbardziej naturalnie, a nie znam się na tych technikach  Poradźcie coś proszę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|