Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
marcheewka, te drugie buty to te same co ci spragnienie pokazywała  tylko kolor inny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Luty 15, 2008, 11:11:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marcheewka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 541
|
marcheewka, te drugie buty to te same co ci spragnienie pokazywała  tylko kolor inny  Nie do końca te same. Te są z paseczkiem wokół kostki. Może się nie znam na modzie, ale mnie się z takim paseczkiem podobają :-(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spragnienie
Gość
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujPodobają mi się modele nr 211a, 211c i 219. Kasia nawiązuje do tej Twojej wypowiedzi i butów 211c ;-) a te są faktycznie takimi samymi, jakie wcześniej wkleiłam [ Dodano: 15-02-2008, 23:24 ]ale jeśli CI się podobają buty z paskiem, to bierz - to Ty się masz w nich dobrze czuć, a nie my mnie się podobają bardziej bez paska i wydaje mi się, że bardziej pasują do wybranej przez Ciebie sukni - ale to moje subiektywne odczucia po prostu pomierz sobie parę modeli z i bez paska, zobaczysz któe lepiej leżą na nodze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
chyba czas iść spać  ze zmęczenia już nie widzę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spragnienie
Gość
|
dobranoc Kasiu :mrgreen: ja tez lecę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siog
Wiedźma mocna w gębie

Ilość piw: 1163
Siog - Gruba lyda
|
[quote="marcheewka" Srebrne sandałki, hmm wydaje mi sie, ze na taką okazję nie pasują. Zresztą srebrne, do białej kiecki? Poza tym te paski bez pończoch potną mi stopy quote] srebrne do bialego jaknajbardziej na zasadzie srebro-biel, zloto-ecru. bedziesz mogla je pozniej zakladac do wielu rzeczy i czesto. dlaczego paski maja potnac ci stopy?   :shock: :shock: poszukaj dobre wygodne buty i nic cie nie potnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basia
Wiedźma aktywna

Ilość piw: 342
|
Witam wszystkic po długiej nieobecności...
Ja też jestem na etapie poszukiwania butów. Nie bardzo podobają mi się takie z paskiem wokół kostki. Na co dzień nie noszę takich wogóle (niestety nie każda noga wygląda w nich dobrze...) Jeśli więc na ślub wybrałabym takie, to potem ubrałabym je ewentualnie tylko do spodni. Buty z paskiem mają jednak dużą zaletę... Łatwiej się w nich tańczy. Miło by było dobrze bawic się na włsnym weselu, bez spadających z nogi :?: butów. Nie wiem czy to tylko mój problem...?
|
|
|
|
|
|
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................
|
|
|
Stabilo
Cicha wiedźma
Ilość piw: 13
|
Wracając do butów Arte di Roma - w katowickich salonach kosztują 270 zł, ja moje upolowałam na Allegro. Wykonane są ze skórki i rzeczywiście są wyjątkowo wygodne, choć przeznaczone raczej na szczupłą stopę. Nie sądzę, by w czasie tańca spadałyz nóg (no chyba, że kupisz zbyt duże, lub będziesz szalała przy Cancanie ;-) ). Na wszelki wypadek kupiłam już płaskie buciki na zmianę - niestety nie jestem przyzwyczajona do obcasów, nawej jeśli to jedynie 5 cm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3357
|
Wątpliwości co do srebrnych butów? Od początku wiedziałam, że chcę właśnie srebrne, suknia biała. Ale jak kto woli. Spodobały mi się, zakupiłam i czekają teraz. Pewnie na zmianę kupię jeszcze jakieś niższe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Buty z paskiem mają jednak dużą zaletę... Łatwiej się w nich tańczy. Miło by było dobrze bawic się na włsnym weselu, bez spadających z nogi butów. Nie wiem czy to tylko mój problem...? Ja miałam buty bez paska i tańczyło mi się bardzo dobrze, ani raz mi nie spadły  Jeżeli na codzień nie nosisz butów z paskiem wokół kostki to jesteś zaprawiona w boju i chyba nie ma mowy o spadaniu  Ja zawsze na każdej imprezie mam buty bez paska i sobie radzę  Mam jedną parę butów z paskiem i nie podoba mi się jak skraca nogę, pasek też czasem może ocierać, no wszystko się może zdarzyć.. 
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
srebrne do bialego jaknajbardziej na zasadzie srebro-biel, zloto-ecru. bedziesz mogla je pozniej zakladac do wielu rzeczy i czesto. I ja bede bronic srebrnych sandlakow, bo sama mialam ;-)
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
sierpniowajulka
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 272
|
Basia napisał/a: Buty z paskiem mają jednak dużą zaletę... Łatwiej się w nich tańczy. Miło by było dobrze bawic się na włsnym weselu, bez spadających z nogi butów. Nie wiem czy to tylko mój problem...? Ja miałam buty bez paska i tańczyło mi się bardzo dobrze, ani raz mi nie spadły  Jeżeli na codzień nie nosisz butów z paskiem wokół kostki to jesteś zaprawiona w boju i chyba nie ma mowy o spadaniu  Ja zawsze na każdej imprezie mam buty bez paska i sobie radzę  Mam jedną parę butów z paskiem i nie podoba mi się jak skraca nogę, pasek też czasem może ocierać, no wszystko się może zdarzyć..  Moje buty również nie miały paska i nie było to żadnym problemem. Nie spadały, tańczyło mi się super wygodnie... do 3:30. Potem musiałam buty zdjąć na trochę - ale to ze względu na 10cm obcas. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spragnienie
Gość
|
ja na codzień też noszę buty bez paska i jakoś jeszcze ich nie pogubiłam :mrgreen: na imprezy/sylwestra też chodzę bez paska i nie odczuwałam nigdy z tego powodu dyskomfortu - ważniejsze, żeby but był wygodny i dobrze wyprofilowany to wtedy nie ma prawa nic się dziać
ja nie lubię butów z paskiem, bo optycznie skracają nogę, a po 2.gie mialam takie raz - na studnówce i wlaśnie ten cholerny pasek mi obtarł kostkę z boku :evil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
Stabilo, jesteś z Katowic? Fajnie by było w kwestii butów mieć informatora miejskiego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dagi
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 174
|
byłam wczoraj w kilku sklepach w poszukiwaniu butów i jedyne jakie mi się podobały to w aldo i nine west ale niestety były srebrne i na wysokim obcasie, ale jeśli szukacie właśnie srebrnych to polecam.
|
|
|
|
|
|
url=http://www.przewodnikmp.pl] Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj [/url]
|
|
|
sierpniowajulka
Towarzyska wiedźma

|
dagi81, a Ty w jakim kolorze szukasz butów do Sali? Bo do niej srebrne bardzo pasują.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dagi
Towarzyska wiedźma

|
sierpniowajulka, wow piękny avatarek (chyba tak to się nazywa), bardzo lubię takie zdjęcia a co do butów to na razie szukam czegoś w kolorze perły ale srebrne też chodzą mi po głowie więc kto wie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sierpniowajulka
Towarzyska wiedźma

|
dagi81, w Aldo niektóre odcienie bieli pasują do Sali. Przynajmniej tak było w zeszłym sezonie. Masz próbkę materiału? No i polecam zajrzenie do Cymbeline na Świętokrzyskiej. Widziałam tam ładne piptoły w bardzo jasnym ecru. Może by pasowały? Chyba, że szukasz zakrytych butów. [ Dodano: 16-02-2008, 15:55 ]sierpniowajulka, wow piękny avatarek (chyba tak to się nazywa), bardzo lubię takie zdjęcia dziękuję. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dagi
Towarzyska wiedźma

|
Chyba, że szukasz zakrytych butów.
chyba jednak wolałabym jakieś z odkrytymi palcami. Jeśli chodzi o buty to te srebrne byłyby całkiem fajne, tylko że mój luby kupił mi pierścionek w kolorze żółtego złota i teraz mam problem bo musimy kupić chyba też takie obrączki a ja wolałabym białe złoto, chyba, że nie będę nosić pierścionka, hmm tylko żeby M. się nie obraził...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sierpniowajulka
Towarzyska wiedźma

|
wolałabym białe złoto, chyba, że nie będę nosić pierścionka, hmm tylko żeby M. się nie obraził... trochę szkoda... ja noszę zaręczynowy razem z obrączką. No, ale oba są z białego złota. Choć nie jestem zwolenniczką takich obrączek, to jednak zaproponuję: może pomyślicie o obrączkach z łączonego złota?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basia
Wiedźma aktywna

Ilość piw: 342
|
ja na codzień też noszę buty bez paska i jakoś jeszcze ich nie pogubiłam Ups... w takim razie jestem jakaś inna... Zawsze mam problem z butami na wszelkich imprezach. Może dlatego że tańczę na palcach i nie umiem innaczej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Zawsze mam problem z butami na wszelkich imprezach. Może dlatego że tańczę na palcach i nie umiem innaczej. Ja też tańczę na palcach  Z butami jest ten problem, że z czasem się rozciągają i wtedy mogą kłapać.. Dobre są te takie zapiętki do przylepienia, które skracają rozciągnięte buty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Dobre są te takie zapiętki do przylepienia, które skracają rozciągnięte buty. Prosze o blizsze szczegoly :-D :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
mayagaramond, Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara