magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
za to na twarzy łądnie wygladała  Tak z twarzy to calkiem ladna dupa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #250 : Lipiec 25, 2010, 02:03:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
Tak z twarzy to calkiem ladna dupa   ale zgadzam sie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
|
ale te odrosty ble... ładne zęby:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
Chyba patrząc na 34 kolejne zdjęcia można już śmiało mówić o modzie na pierzaste Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://zyciegwiazd.onet.pl/183820,0,zobacz-suknie-slubne-znanych-kobiet,fotonews_detail.html
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5701
pitu pitu :)
|
ale te odrosty ble... ładne zęby:)
no zęby to akurat ona ma tragiczne  mi się tylko makijaż podobał, reszta bez komentarza 
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

|
no zęby to akurat ona ma tragiczne  mi się tylko makijaż podobał, reszta bez komentarza  wiem wiem, ale mnie się nic nie podoba to tak sobie napisałam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
wczorajszy slub Chelsea Clinton: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80277,8200828.html?i=0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Ciekawy dół tej sukni i raczej wpisuje się w trend pierzasto-postrzępionych
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
Norka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 128
|
Bardzo mi się podoba wyważenie. Ciekawy dół, mocny akcent w postaci paska, ale już biżuteria minimalistyczna (małe kolczyki), welon zupełnie gładki. IMHO o wiele lepiej niż księżniczka Wiktoria.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3730
|
Bardzo mi się podoba  Zwłaszcza dół, taki mimo wszystko inny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
ponoc kazala ojcu schudnac do slubu - biedny clinton - wyglada jak wlasny cien... 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2010, 01:57:33 wysłane przez zwierzatko_mojej_mamy »
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
No własnie - najpierw myślałam, że to jej dziadek ją prowadzi, a to biedny Bill!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

|
ładna stylizacja... ale jprzecież to ładna dziewczyna, a ten makijaż - za mocna jak dla mnie szminka - postarzał ją o kilka lat:/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
ładna dziewczyna Ładna??? Właśnie oglądałam zdjęcia znowu i pomyślałam sobie, że ktoś nad nią długo pracował  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
no wlasnie bill taki chudy ja postarza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

|
tak np tutaj Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj Dodany tekst: Sierpień 02, 2010, 02:04:58
delikatniejszy makijaż i lepiej wygląda
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2010, 02:04:59 wysłane przez rilla »
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Hm, no na tym zdjęciu to też wygląda, jakby ktoś nad nią długo pracował  . Bo ja ją bardziej kojarzę tak: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.fakt.pl/Ala-Janosz-wziela-slub,artykuly,78743,1.html Nie wiem czy zalicza się do gwiazd, ale jest w fakcie 
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Nie wiem czy zalicza się do gwiazd Też nie wiem - ale jechałam kiedyś tym samym autobusem co ona  . jest w fakcie Jeśli jest w Fakcie, to musi być Gwiazdą przez wielkie gie  . Ta fryzura robi jej taaaaaaaaaaką wielką głowę  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Mała, szczupła, tylko po co ta wielka fryzura? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5701
pitu pitu :)
|
Też nie wiem - ale jechałam kiedyś tym samym autobusem co ona  . ja ją kiedyś widziałam w klifie  malutka jest a przynajmniej była  sukienka taka zwykła firankowa, welon też smętny ale ogólnie nie jest źle  fryz może i robi jej wielką głowę ale mi się podoba tak do góry  no i sprawiają wrażenie fajnej, sympatycznej pary i super, że są uśmiechnięci to jednak dużo daje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
Ta fryzura robi jej taaaaaaaaaaką wielką głowę też tak myślę... a Alicja to taka niespełniona gwiazdka.. miała szansę, żeby zrobić karierę w świecie musicalowym, ma naprawdę fajny głos.. niestety wybrała łatwiznę i Idola... co jej tylko zaszkodziło. Szkoda, bo to fajna dziewczynka była kiedyś 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1343
:)
|
Nie lubilam Janoszki w idolu, ale ladnie wyglada-suknia skromna-nie bezowata;) fryzura moze i wysoka ale ja takie lubie, ogolnie podoba mi sie:) ale okrutnie brzydka ta Chelsea Tez tak uwazam, moze i ktos mocno nad nia pracuje,ale i tak jest brzydka 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 03, 2010, 02:07:35 wysłane przez aniak1211 »
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
ni sie Ala podoba, tylko makijaż za delikatny, brwi w ogóle nie widać ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
Damiecki Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://film.onet.pl/zwiastuny/0,70026,1,1,322,fotonews.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|