|
inspiracja
Gość
|
ja tez jestem blondynka, i zamierzam zrobić sobie oko w tonacji rozowej. Moze cos z moich zbiorow cie zainspiruje?  hej ja tak na szybko dzisiaj - jeśli wklejasz zdjecia AgiBJ z wizazu to lepiej jej o tym powiedz/napisz PW Albo przynajmniej napisz w swoim poscie, ze to jej makijaz (+ moze link) bo z tego co sie orientuje Aga wkurza sie, jesli ktos wykorzytuje jej zdjecia na innych forach niz wizaz. Swiat jest maly wiec predzej czy pozniej moze sie zrobic nieprzyjemnie - mysle ze tak bedzie bezpieczniej  pozdrawiam dzieki gioseppe, ja juz te sprawe mam z Aga zalatwiona, wiec dymu nie bedzie  ale faktycznie- dodam jeszcze linka, zeby bylo cacy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 22, 2008, 09:10:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gioseppe
Trajkocząca wiedźma
Ilość piw: 555
mama Wiktora zmysłowoustego ;)
|
dzieki gioseppe, ja juz te sprawe mam z Aga zalatwiona, wiec dymu nie bedzie  ale faktycznie- dodam jeszcze linka, zeby bylo cacy  to super 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
a może widziałyscie jakieś ładne propozycje w zieleniach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
|
mary byłam dzisiaj w douglasie na stawowej. Próbny makijaż kosztuje tam 30 zl! warto nawet iść żeby poeksperymentować z kolorami:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 1346
Leniwiec :)
|
rilla84 a trzeba sie na niego duzo wczesniej umawiac? mam problem z malowaniem bo normalnie zalatwiam sprawe czarna kreska na powiece i tuszem do rzes plus podklad, puder, nivejka smakowa do ust i w gorsze dni roz... jestem blada jak smierc na urlopie i moglabym grac w rodzinie addamsow bez charakteryzacji bo mam tzw ciemna oprawe a ta czarna krecha mi sie z biala suknia nie widzi... Oto ja w wersji o tyle paskudnej,ze zdjecie z obozu sportowego wiec po 2 tyg nie uzywania makijazu, ale przynajmniej wmiare aktualnie: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife 
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

|
hm widzę, że cwiczysz:) hm nie trzeba wczesniej duzo, byłam wczoraj a nie ma grafiku jeszcze na maj.. wizażystek jest 5... malowała jedna jakąś panią widziałam jakimi kosmetykami, naprawde super... a hm ja nei mam zmysłu jeżeli chodzi o kolory, więc nie pomoge:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gioseppe
Trajkocząca wiedźma
Ilość piw: 555
mama Wiktora zmysłowoustego ;)
|
rilla84 a trzeba sie na niego duzo wczesniej umawiac? mam problem z malowaniem bo normalnie zalatwiam sprawe czarna kreska na powiece i tuszem do rzes plus podklad, puder, nivejka smakowa do ust i w gorsze dni roz... jestem blada jak smierc na urlopie i moglabym grac w rodzinie addamsow bez charakteryzacji bo mam tzw ciemna oprawe a ta czarna krecha mi sie z biala suknia nie widzi... Oto ja w wersji o tyle paskudnej,ze zdjecie z obozu sportowego wiec po 2 tyg nie uzywania makijazu, ale przynajmniej wmiare aktualnie: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj hej zawodniczko  mam nadzieje, ze sie nie obrazisz  ale to naprawde dobra rada kup sobie korektor/baze pod oczy w kolorze lila -wiem, ze z tych dostepnych na rynku inglot ma taki kolor. do brazowych oczu super pasuje mix: złoto, stare złoto, granat, odrobina fioletu kreske proponuje granatowa - dobrze ja rozetrzyj i bedzie lux cwiczysz juz malowanie?  a z czarnej oprawy oczu to sie trzeba cieszyc
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 27, 2008, 06:53:55 wysłane przez gioseppe »
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 1346
Leniwiec :)
|
gioseppe musze sie jakos zamaskowac, wiec dzieki za rady  troche sie czuje jakbym szla na wojne z tym makijazem  trenuje malowanie dzielnie ale efekty raczej dziwne- zloty cien niestety podkreslil tylko sinosc pod moimi oczami :o ta granatowa kreska mnie zafascynowala...  wybiore sie do kogos na probny z zapisanymi twoimi radami :flowers: i zobaczymy czy bede klac i sie myc czy da rade  bo jak widac prosty material nie jestem  ale racja ciemna oprawa jest ok bo nie trzeba chodzic na henne, ale za to na depilacje wasow :o piwko dla Ciebie i jeszcze jedno zalegle dla rilliwlasnie doszlam do tego ze na tych fotach z obozu wygladam jakbym miala 11 lat  tak przy okazji widac na tych zdjeciach moje lyse nad czolem? czy mam obsesje? powiedziec szczerze 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 14, 2008, 10:07:51 wysłane przez tachogti »
|
|
|
|
|
|
anulla
Gość
|
Ja jestem ciemną brunetką jak Pani na zdjęci poniżej i też stawiam na oczy!!! Chcę je mocno podkreślić i również planuję kępki rzęs. SORRY ZA GOLIZNĘ ,ale nie miałam czasu przyciąć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melandia
Gość
|
Ja chciałabym raczej delikatny makijaż, ale z dość mocno podkreślonymi oczami. Napewno cienie nie będą różowe, niebieskie, białe itd. Myślałam o ciepłych brązach, lub ciemny cień przy lini rzęs, a cień mieniący się naturalny, podobają mi się też kępki rzęs w kącikach oka.
Strasznie podoba mi się drugi makijaż, który pokazałaś. Poczytałam sobie co nieco na ten temat żeby być prawie "specjalistką" Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj :surprise: w tym temacie i zdecyduje sie chyba na ten makijaż, który ty zaproponowałaś. Po prostu rewelacyjne są te oczy :surprise: :clapping: :baj:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
melandia bardzo mi przykro - Ty oraz uzytkownik "kika" promujecie tutaj w sposob delikatny, acz niezawoalowany portal fotograf-wesele - pisalam juz o tym do usera "kika" - bez odzewu, ze jest do tego czesc ogloszeniowo - bazarowa - mozna tam sobie wrzucic dowolny wpis reklamujacy cokolwiek nieodplatnie takze prosze zaprzestac wklejania linkow do ww portalu w ramach niby-pomocy
nie jestesmy forum pozycjonujacym
prosze o przemyslenie sprawy wspolnie z uzytkownikiem "kika", inaczej :ban:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MagdaG
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 102
|
jak myślicie - taki ciemny makijaż oczu pasuje pannie młodej? Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2008, 12:34:40 wysłane przez MagdaG »
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

|
pasuje, o ile pasuje do calej stylizacji... trzeba to jakoś zgrać. Jak akcentuje sie oko, to nei przesadza sie z włosami. Zalezy tez od sukni i jej koloru. Nio i od urody panny młodej... ja jestem zdnaia, że wszystko można, byleby pasowało do siebie. A jak tam poszukiwanie sukni? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
bardzo lubię taki ciemny makijaż oczu! tak jak rilla napisała, jeśli gra z resztą, to pasuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MagdaG
Powściągliwa wiedźma

|
poszukiwania sukni - łaziłam po salonach w Sosnowcu i w Katowicach i prawdę mówiąc nic mi się zbytnio nie podoba. Wszystkie forumowiczki przekonują mnie do gorsetu i spódnicy w kształcie A.... ale ja się jakoś nie mogę przekonać. Znalazłam w Sosnowcu malutki salonik gdzie właścicielka sama projektuje i szyje suknie. Jesteśmy umówione na listopad. Z tym, że ona powiedziała, że w gorsecie mnie nie widzi i sama pokazała mi w katalogu kilka modeli odcinanych pod biustem. Już sama nie wiem co mam myśleć. Spotkam się z nią i pokombinuje. (dodam tylko ze za uszycie takiej sukni jak mówiła zażyczyła sobie 900 zł więc chyba nie dużo)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
lekkia zwiewna suknia odcinana pod biustem tylko uwydatni niedoskonałości wiem o czym piszę bo sama mam co ukrywać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

|
hm ale jednak z szyciem jest różnie... a w evicie na chopina w KAtowicach? ja tam widziałam większe rozmiary
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
poszukiwania sukni - łaziłam po salonach w Sosnowcu i w Katowicach i prawdę mówiąc nic mi się zbytnio nie podoba. Wszystkie forumowiczki przekonują mnie do gorsetu i spódnicy w kształcie A.... ale ja się jakoś nie mogę przekonać. Znalazłam w Sosnowcu malutki salonik gdzie właścicielka sama projektuje i szyje suknie. Jesteśmy umówione na listopad. Z tym, że ona powiedziała, że w gorsecie mnie nie widzi i sama pokazała mi w katalogu kilka modeli odcinanych pod biustem. Już sama nie wiem co mam myśleć. Spotkam się z nią i pokombinuje. (dodam tylko ze za uszycie takiej sukni jak mówiła zażyczyła sobie 900 zł więc chyba nie dużo)
A mozesz napisac ktory to salon ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MagdaG
Powściągliwa wiedźma

|
Magdarynka - w Sosnowcu na ul. Modrzejowskiej w bramie "Promenada" zaraz koło Świata Książki - z tym, że w tej bramie są dwa salony - ten to jest ten po lewej stronie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
Magdarynka - w Sosnowcu na ul. Modrzejowskiej w bramie "Promenada" zaraz koło Świata Książki - z tym, że w tej bramie są dwa salony - ten to jest ten po lewej stronie
Tak myslalam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
Ale to nie musi byc gorset w sensie oddzielnej czesci sukni. mI chodzilo raczej o usztywniona gore, ktora nada ksztaltu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MagdaG
Powściągliwa wiedźma