|
kwiaty-aga
Gość
|
 |
« : Luty 21, 2008, 03:20:08 » |
|
Zastanawiam się właśnie jaki jest najpopularniejszy samochod.. marzył mi się stary, ale w końcu z braku funduszy jechaliśmy skodą octawią świadka.. ważny jest dla Was samochod jakim jedziecie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Luty 21, 2008, 03:20:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
ważny jest dla Was samochod jakim jedziecie? i tak i nie. Tak - bo to nasz ślub. Nie - bo nie chcieliśmy generować super kosztów a tak by to wyszło. My jechaliśmy samochodem kolegi. Samochódm taki do wynajęcia musielibysmy ściągać 70 km w jedną stronę albo wypożyczyć taki, którym jechało już 80 % par w mieście.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwiaty-aga
Gość
|
zuzia masz racje! My tak samo myśleliśmy  poza tym stary może sie zepsuć i wtedy problem co zrobić w takim dniu [ Dodano: 21-02-2008, 15:30 ]mi się jeszcze taki podoba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
kwiaty-aga, noo - PT cruiser to jest fajne autko  tez mialam chwile ochote nim jechac, ale najblizszy 80km od domu, wiec sie nie opyla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
mi się jeszcze taki podoba no właśnie tam gdzie braliśmy ślub 80% osób takim jechało bo jedna kwiaciarnia go wypożycza. I dlatego nie chcieliśmy. A jechaliśmy mercedesem, coupe, też troche starym, ale za to klasykiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwiaty-aga
Gość
|
a jakby tak nie patrzeć na ograniczenia budżetowe i możliwość ubrudzenia się, to ja bym konno zajechała chętnie  Ale by sie zdziwili jakby tak pogalopować przez centrum Warszawy :  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamelia04.08.2007
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 42
z jędzy wyszła wenus
|
i tak, bo nie chcelismy jechać dwudzistoletnim maluchem (maż by sie nawet nie zmieścił ;-) ) i nie, bo nie chciałam wydawac min. 600 zł za zwykły samochód lepszej klasy.
Była biała toyota avensis, która moi rodzice kupili 5 miesięcy wczesniej (ale nie na slub specjalnie).
|
|
|
|
|
|
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
ważny jest dla Was samochod jakim jedziecie? Dla nas był kompletnie nieistotny. Jechaliśmy autem rodziców.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anulla
Gość
|
Ja też popieram teorię cięcia kosztów.Samochód nie jest aż tak istotny,chociaż też nie chciałabym jechać jakimś rzęchem. Pojedziemy Audi A4 brata mojego N. Autko prawie nowe, zadbane i co najważniejsze...ZA FREE ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
A my chcemy naszym ukochanym:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JANIA
Zupelnie nowa wiedźma
|
My wypozyczalismy rolls-royce z rybnika,super obsluga ,piekne auto wszyscy byli zachwyceni ,autoretro.com.pl,cena w miare ale wrazenia extra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
|
to się JANIA zareklamowała
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wredotka
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 65
|
my wypozyczylismy jaguara s type. Taki jak na zdjeciu,tylko w kolorze srebrnym. Bardzo wygodne autko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
Konkurs wśród znajomych i rodziny, hehe. Myślę, że zostanie audik  Ale nie zależałoby mi na tym, żeby wypożyczać coś specjalnie na ślub.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
effik, przybuj piątkę - mamy takie samo podejście  Co prawda myślałam o tym, żeby zrobić D. niespodziankę i zamówić mu Citroena DS, ale niestety w okolicy nie ma. Ale mi osobiście to nie robi żadnej różnicy - możemy się sami zawieźć, jeśli trzeba  W końcu chyba stanie na audi chłopaka mojej siostry - siostra będzie moim świadkiem, więc nawet ma to sens.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
my jechaliśmy PT Cruiserem zaskoczyła nas cena - tylko 350zł 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
W końcu chyba stanie na audi chłopaka mojej siostry - siostra będzie moim świadkiem, więc nawet ma to sens.
szelma, ale jaja - ja myslałam właśnie o audiku męża mojej siostry, chi chi  też tak sądzę, że jak razem pojadą, to będzie good 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iksa_nl
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 43
|
My mielismy citroena. Chciałam starocia i żeby był czarny. Wyglądał tak. W czasie trasy miał małe problemy ze zmianą biegów - chwile grozy  A świadkowie ku obrazie starszyzny jechali oddzielnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KASIAS
Zupelnie nowa wiedźma
|
Znajomi na swoim ślubie mieli bardzo ciekawy kabriolet retro - Alfę Romeo Spider. Autko przepięknie się prezentowało. Podobno firma jest z Wrocławia i ma kilka aut. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
Audi A6 kuzyna :0 wg nas nie ma co przepłacać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
kuzyn z a6 to dobra sprawa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
No musze przyznać, że spadł nam jak z nieba, sam zaproponował, że nas zawiezie ( pomimo tego, ze kuzynostwa nie zapraszamy na wesele bo chcieliśmy male wesele --> 46 osób bedzie).
Gdyby nie on to odpicowalibyśmy jakos na smieszno naszego czerwonego demona prędkości --> UNO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
bardzo milo z jego strony
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monika191919
Zupelnie nowa wiedźma
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://audidoslubu.tnb.pl/news.php Zapraszam - Audi do wynajęcia tanio  od 200 zł na terenie Koszalina !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|