moniulinek
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 30
|
O, nie wiedziałam o istnieniu tego wątku! Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.adamsobolewski.pl Polecam baaaaaardzo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #50 : Listopad 09, 2009, 07:30:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
michal.irach
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 0
zupełnie nowy wiedźmin ;) // michalirach.pl
|
Jeśli można polecę moją skromną osobę  . Zapraszam do odwiedzenia mojej strony Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujmichalirach.pl . Jestem z Warszawy, ale dojeżdzam wszędzie tam, gdzie jest taka potrzeba. Pozdrawiam i do usłyszenia!
|
|
|
|
|
|
Michał Irach
|
|
|
|
Martade.
Zupelnie nowa wiedźma
|
Mój pierwszy wpis na forum i od razu się zareklamuję heh  ale nie tylko bo chciał nie chciał też jestem przyszłą panna młoda  zajmuję się fotografią ślubną  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.m-art_studio.iportfolio.pl pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wedding_waw_pl
Zupelnie nowa wiedźma
|
A ja się ani nie polecam ani ani zachwalam, tylko zapraszam na stronkę: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.wedding.waw.pl  Rada dal forumowiczów: nie dajcie sobie wmówić że jakieś zdjęcia są dobre albo że są złe - to WAM MUSZĄ SIĘ ONE PODOBAĆ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Norka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 128
|
Zgadzam się z wedding_waw_pl, po co polecenia innych forumek, skoro można się zdać na własny dobry smak. Muszę przyznać, że ujęło mnie zdjęcie Pańskiego autorstwa - niesamowita wierność w oddaniu prosiaczkowo-różowej twarzy PM, oczu zombie Cioci Wiesi i trupiej twarzy Młodego..
Na autoreklamę przewidziane jest inne miejsce na tym forum, proszę się skontaktować z administratorką.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2009, 05:18:18 wysłane przez Norka »
|
|
|
|
|
didi_loczek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2631
|
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJustin Bieber: "God sent me here to sing" Daft Punk: "We didn`t send anyone..."
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3724
|
Norka, obśmiałam się jak norka  Boska jesteś 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2009, 05:25:48 wysłane przez sonja »
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
malybob
Rozmowna wiedźma
Ilość piw: 177
|
Normalnie, niebezpiecznie Was czytac w pracy. Jeszcze odszodowanie za  monitor kaza mi zaplacic..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1232
zouza w pretensjach - podobno ;)
|
Norka, jesteś BOSSSSSKA  a Twoja spostrzegawczość medalu godna - no to chociaż leję morze 
|
|
|
|
|
|
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego  /
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
Norka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 128
|
Dzięki dziewczyny, odlewam  Po prostu nie lubię, jak ktoś próbuje ze mnie zrobić idiotkę, a panowie-spece zbyt często patrzą na klientki z góry  Nie potrzebuję nachalnych rad od kogoś, kogo nie znam i ze względu na umiejętności poznać nie chcę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aneta
Zupelnie nowa wiedźma
|
Zgadzam się z wedding_waw_pl, po co polecenia innych forumek, skoro można się zdać na własny dobry smak. Muszę przyznać, że ujęło mnie zdjęcie Pańskiego autorstwa - niesamowita wierność w oddaniu prosiaczkowo-różowej twarzy PM, oczu zombie Cioci Wiesi i trupiej twarzy Młodego..
Na autoreklamę przewidziane jest inne miejsce na tym forum, proszę się skontaktować z administratorką.
Nie do końca rozumiem, inni się reklamują i nie budzi to takich kontrowersji. W każdym razie jeśli chodzi o działalność gospodarczą: Według prawa <b>nie trzeba mieć założonej działalności gospodarczej</b>, by legalnie rozliczać się z US. To, że fotograf nie prowadzi działalności nie oznacza, że jest jakimś tam Panem Heńkiem, co rozlicza się pod stołem. Być może współpracuje jako fotograf z jakąś firmą, a jego działalność w fotografii ślubnej nie jest na tyle rozwinięta, by opłacało mu się płacić składki ZUS. A może robi świetne zdjęcia, ale dopiero zaczyna działalność zawodową. Lub... <wstaw 100 innych powodów> Jeśli zdjęcia nam odpowiadają, myślę, że powód jest nieistotny. Ważne jest to, że taki fotograf także działa legalnie i płaci podatki. Wszystkich niedowiarków zachęcam do zadzwonienia do Krajowej Informacji Podatkowej i zapytania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helena
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 424
|
Witam wszystkich na forum, zapraszam też ma moją stronkę  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.helenakrol.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweedee
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1455
lubim mamę! jeśt mondla i pyśna!
|
Hej! Ja i mój mąż zapraszamy tutaj: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.foto.adtwinzz.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|