inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4575
|
 |
« : Luty 26, 2008, 12:28:38 » |
|
Przez te nasze dyskusje forumowe, więcej myślę o dziecku i chyba jestem coraz bardziej za  Najwyżej stuninguję sobie piersi jak się zepsują 
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Luty 26, 2008, 12:28:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foszek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2003
|
Przez te nasze dyskusje forumowe, więcej myślę o dziecku i chyba jestem coraz bardziej za Inka, prawie spadlam z krzesla :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Strefa jest wielce niebezpieczna, zaczęłam piec i gotować, zwężać staniki, zastanawiać się gdzie wstawimy łóżeczko, a mąż ogląda foteliki samochodowe  Cholera co będzi dalej..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
Cholera co będzi dalej.. jeszcze wyjdą Ci ciastka Jo, potem to już tylko będziesz zakładać tematy typu "od jakiego wieku dajecie danonki" ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
inkageo, ;-) ;-) ;-) :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Cholera co będzi dalej.. jeszcze wyjdą Ci ciastka Jo, potem to już tylko będziesz zakładać tematy typu "od jakiego wieku dajecie danonki" ;-) To Ty nic nie wiesz? Wyszły mi w końcu te ciastka, właśnie przegryzam do kawy ostatnie sztuki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
To Ty nic nie wiesz? Wyszły mi w końcu te ciastka, właśnie przegryzam do kawy ostatnie sztuki o żesz cholera :!: :!: :idea: :idea: ja pierdziele no to już armagedon, teraz posypią się ciąże porody kupki i wątki typu "co zamiast pampersów" :mrgreen: ;-) [ Dodano: 26-02-2008, 13:02 ]a tak na poważnie Inka to już wybrałaś wózek dla dziecka?? :mrgreen: ;-) bo coś mi się wydaje że masz taki charakter jak ja (i zuziak :?: ) pod tym względem, że wszystko zaplanowane obejrzane i postanowione :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5865
|
Ratunkuuuuuuuuu! że też ja mam do czynienia z takimi ludźmi. Facet to ch..j złamany i tyle. Jest dyr. handlowym dewelopera i właśnie nas naciąga na 2000 zł bo nie chce mu sie dupy ruszyć do innej kancelarii notarialnej. [ Dodano: 26-02-2008, 13:19 ]a tak na poważnie Inka to już wybrałaś wózek dla dziecka?? bo coś mi się wydaje że masz taki charakter jak ja (i zuziak ) pod tym względem, że wszystko zaplanowane obejrzane i postanowione ja wózków ton awet jeszcze nie oglądałam, nie mówiąc o wyborze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
a tak na poważnie Inka to już wybrałaś wózek dla dziecka?? bo coś mi się wydaje że masz taki charakter jak ja (i zuziak ) pod tym względem, że wszystko zaplanowane obejrzane i postanowione No jasne, stokke 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
No jasne, stokke hehehehhehhe :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1512
|
No jasne, stokke  A ja sie wlasnie przestawiam na Quinny Buzz Capri albo Apple :-) 400 euro oszczednosci!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
Quinny Buzz Capri albo Apple też mi się podobają - bardziej capri ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Wrzuć fotki, może też się przerzucę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujVoilà! Apple jest zielony, ja tez wole Capri,a le na zywo nie widzialam jeszcze. Midnight tez jest OK,ale za normalny!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
mnie się jeszcze podoba juice [ Dodano: 26-02-2008, 13:58 ]Apple jest zielony, ja tez wole Capri,a le na zywo nie widzialam jeszcze ja widziałam dużo capri w gdańsku tam jest bardzo popularny :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Super  Ale jak się to to sprawuje na naszych nierównych chodnikach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
Super Ale jak się to to sprawuje na naszych nierównych chodnikach? lepiej niż inne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
|
Super  Ale jak się to to sprawuje na naszych nierównych chodnikach? O to wlasnie chodzi. To terenówka. Ja chce ten wózek na moje góry:-) [ Dodano: 26-02-2008, 14:06 ]Mika, my znowu o wózkach a nawet w ciazy nie jestesmy! :oops:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
Mika, my znowu o wózkach a nawet w ciazy nie jestesmy! a co tam 8-) jak już będziemy to będzie tyyyylleeeee na głowie że może na to nie być czasu, tłumacz sobie tak, mi pomaga :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
I tak będziecie szybciej niż ja, więc odkupię od Was wózki i inny sprzęt 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
inkageo, nigdy nie mów nigdy ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6366
zdezaktualizowany opis...
|
moze watek wozkowy wydzielic? :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
a co tam jak już będziemy to będzie tyyyylleeeee na głowie że może na to nie być czasu, tłumacz sobie tak, mi pomaga mi się ostatnio śniło, że okazało się, że będę miała bliźniaki :shock:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
mi się ostatnio śniło, że okazało się, że będę miała bliźniaki oj Zuzia Zuzia masz już sny prorocze :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
oj Zuzia Zuzia masz już sny prorocze w sumie to chciałabym mieć bliźniaki ale podobno sny sprawdzają się odwrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|