abkasia
Wiedźma-plotkara

|
2 miesiące przed porodem, czas kupić wózek  no 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #3550 : Marzec 14, 2010, 11:47:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
matko jak was czytam to ja naprawdę nie przypuszczałam, że to jest takie trudne  tak to jest jak się ma takie wymagania  dla mnie wózek musi przede wszystkim ładny 
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
co do tego podnoszonego dna w gondoli to mi sie to wydaje niebezpieczne.... dziecko w gondoli powinno lezec, gondole nie maja pasow.. ja bym nie posadzila dziecka w gondoli, bo balabym sie ze wypadnie... a jesli dziecko chcejuz przyjac pozycje pol lezaca, to mozna sie pzresiasc do spacerowki i rozlozyc ja maxymalnie. efekt ten sam a bezpieczeninstwo wieksze, bo pasami jest dziecko przypiete.. ale to sie tylko lekko podnosi  taki maluch nieumiecy siadac krzywdy sobie raczej nie zrobi a jest to nieraz jedyny sposób aby dziecko dluzej w gondoli pojeździło  jakby stokke mialo taki bajer to pewnie bysmy później ze spaceówki zaczęli korzystać a że nie miało a Michal wkurzał się w gondoli ze nic nie widzi to musieliśmy gondolę zmianic już przed upływem 3 miesiąca Dodany tekst: Marzec 14, 2010, 06:23:35
Angie, twoje Lenka tak wstawala w gondoli... wink to podnoszone dno to nie taka pozycja jaką lenka chciała p[rzyjmować 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2010, 06:23:35 wysłane przez Kasia »
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
Zmierzylam bagaznik i chyba zaden wozek mi jednak nie wejdzie z kolami  Choc transporter ma najwieksze szanse. ale nawet po zdemontowaniu półki przeswit miedzy kanapa a szyba jest bardzo waski Jutro bedziemy prosic o mozliwosc powkladania stelaza do bagaznika
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ddu
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1948
|
nie mam sił tego czytać  Dodany tekst: Marzec 15, 2010, 11:11:36
pójdę i kupię jakiś "ładny"
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2010, 11:11:36 wysłane przez ddu »
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
a do smyka dzwoniłaś? do tego na kruczej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
Do Smyka nie dzwonilam. Obdzwonilam okolice, czyli sklepy na CIolka i na Hery. Na Powstancow nikt nie odbiera. No i do Gucia dzwonilam. Do reszty bede dzwonic pod koniec tygodnia, bo to raczej rajd na sobote niz na wieczory - korki by nas pewnie na troche powstrzymaly.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
a ja mam takie pytanie do osob z mieszkaniami 50 m2  co Wy robicie z wozkami? wjezdzacie do domu? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
ja trzymam w domu, w przedpokoju  jakos dajemy radę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
zwierzatko ja bede chciala na korytarzu zostawiac o ile sie sasiadka ze swoimi dwoma rowerkami, maclarenem i obecnie 2 sankami posunie kawalek  Ale to zima pewnie. Na poczatki planuje wozek w salonie sluzacy po czesci jako kolyska.lozeczko na krotkie drzemki. Ja z reszta moge wozek jeszcze na balkon wystawic bo mam zasloniety i raczej nie zmoknie. Latem pewnie tez tam bedzie stal. Dzwonilam jeszcze do Starych Babic i maja XQ do obejrzenia. pewnie podjedziemy z mezem Dodany tekst: Marzec 15, 2010, 11:38:48 zwierzatko ja bede chciala na korytarzu zostawiac o ile sie sasiadka ze swoimi dwoma rowerkami, maclarenem i obecnie 2 sankami posunie kawalek  Ale to zima pewnie. Na poczatki planuje wozek w salonie sluzacy po czesci jako kolyska.lozeczko na krotkie drzemki. Ja z reszta moge wozek jeszcze na balkon wystawic bo mam zasloniety i raczej nie zmoknie. Latem pewnie tez tam bedzie stal. Dzwonilam jeszcze do Starych Babic i maja XQ do obejrzenia. pewnie podjedziemy z mezem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niewiemjaka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1949
zimno mi w sny .....
|
a ja mam takie pytanie do osob z mieszkaniami 50 m2 Smiley wjezdzam do domu
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJestem Szczęśliwą Mamusią Wiktorka - ur.17.05.2009, 3580g, 58 cm
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
na korytarzu to bym sie bala, ze sobie ktos wezmie, a u mnie w przedpokoju to sie nie zmiesci nawet czlowiek z kotem, na balkonie zamoknie  czyli nie moge miec dziecka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
ziwerzu dziecko mozesz mieć  wózka nie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
jasne  swietny plan  wozek jest malo istotny, ciekawe dlaczego ten watek ma zatem 144 strony 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
un mnie kiedyć była laska z dzieckiem w chuscie, która w ogóle wózka nie kupiowala 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1361
|
ja też mam w przedpokoju. jak goście przychodzą to wózek wjeżdża do pokoju Małego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
Ja w przedpokoju nei mam jak trzymac, bo wszedzie by przeszkadzal. wiec jak nie na korytarzu i nie na balkonie, to pewnie bedzie stal w salonie, a jak ktos przyjdzie to w sypialni A na korytarzu sie nie boje. Sasiadka juz rok trzyma Maclarena, co prawda brudny jak nie wiem co, ale chetnych nie bylo. I jak juz pisalam rower sztuk 2 i sanki, sztuk rowniez 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Angie
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4563
|
No ja mam trochę więcej metrów, bo prawie 70, a dodatkowo mam spory przedpokój  Jest powiększony o część dokupioną z korytarza i w niej trzymam wózek. Ale ogólnie to mam miejsca w przedpokoju na dwa wózki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
no ja mam na kolko od wozka jedynie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Angie
Wiedźma-plotkara

|
no ja mam na kolko od wozka jedynie no to trochę mało  Zrobisz miejsce w sypialni  , choć zimą jak przyjedziesz z kołami od śniegu, to trochę syfu będzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
no wlasnie - lipa z tymi wozkami, ale w sumie poki co nie mam sie czym przejmowac 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Angie
Wiedźma-plotkara

|
no wlasnie - lipa z tymi wozkami, ale w sumie poki co nie mam sie czym przejmowac  póki co nie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
ja kiedyś już nad tym myślałam, bo u mnie na przedpokoju też nie ma miejsca, wszędzie by zastawiał przejście, na klatce niby szeroko, ale nie ma żadnej wnęki więc stałby na środku prawie, rozwiązanie na chwilę pewnie ok, ale na stawianie go tam non stop średnie  no i pozostaje mi wózkarnia, więc pewnie tam by wylądował 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator