OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 944
|
tak, Sand 2010, mąż zamówił, będzie za jakiś tydzień w inie  Gratuluję, to bardzo fajny wózek! Nasz już śmiga po wrocławsich bezdrożach i jestem z niego bardzo zadowolona. I kolor też fajny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #3775 : Marzec 19, 2010, 12:33:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
tzn nie mąż, tylko Transporter, będzie za tydzień  w sklepach jest tylko 2009, 2010 trzeba zamówić i poczekać. i z niektórymi kolorami jest problem, tzn trzeba czekać dłużej. ale się cieszę  K. jest KOCHANY, super to wszystko załatwił  Dodany tekst: Marzec 19, 2010, 12:35:03
Ola też masz transportera? a jaki kolor? ZOSIA mamy taki sam wózek!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 12:35:03 wysłane przez doda »
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
|
Ola też masz transportera? a jaki kolor? Gondolkę Sand, a spacerówkę czarną 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
Gondolkę Sand, a spacerówkę czarną  A czemu spacerowke czarna wzieliscie? Nie boisz sie, ze bedzie sie nagrzewaci parzyc malucha jak lato przyjdzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
|
A czemu spacerowke czarna wzieliscie? Nie boisz sie, ze bedzie sie nagrzewaci parzyc malucha jak lato przyjdzie? W sumie to nie wpadło mi do głowy, ze się bardziej będzie nagrzewać, dopiero jak to któraś tu na forum napisała, ale wtedy już mieliśmy wózek. Ja chciałam wogóle inny wózek, x-lander szary, albo z nowej kolekcji arctic, albo też szary. Ale już w styczniu okazało się, że kolekcji 2009 już nie ma w sklepach, a 2010 jeszcze nie ma i niewiadomo kiedy będzie, może w marcu, może w kwietniu, a dla mnie to było już za późno. I poszliśmy do sklepu jakoś z 3 czy 4 dni przed porodem i wzieliśmy tego transportera w kolorach jakie mieli z sklepie. Więc najpierw pół roku wałkowałam temat wózka, a jak przyszło co do czego to zakup wyszedł dziwnie. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle z tym nagrzewaniem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
Mam nadzieję, że nie będzie tak źle z tym nagrzewaniem. No ja tez mam w takim razie taka nadzieje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1361
|
doda, super!
widziałam dziś właśnie na spacerze transportera w tym kolorze i jest bardzo ładny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
a ja widziałam śliczne dziecko w brzydkim maclarenie  pytanie co na to dziecko
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3573
|
tzn nie mąż, tylko Transporter, będzie za tydzień  w sklepach jest tylko 2009, 2010 trzeba zamówić i poczekać. i z niektórymi kolorami jest problem, tzn trzeba czekać dłużej. ale się cieszę  K. jest KOCHANY, super to wszystko załatwił  Dodany tekst: Marzec 19, 2010, 12:35:03
Ola też masz transportera? a jaki kolor? ZOSIA mamy taki sam wózek!!!!!!!!!!!!!!! gratuluje zakupu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
dzięki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
Uuuuu to wózek celebrytów  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.everbaby.pl/sklep/index.php?pasek=show&page=5 a cichopki to mieli przeciez bertini  na bank widziałam na jakimś zdjeciu jak bertini prowadzili 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sputnik
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2311
|
Kasia może mają stajnię wózków 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
Kasia może mają stajnię wózków  Moze im placa za to, zeby sie sfotografowali z jakims wózkiem. Cichopki to w koncu prawdziwi trendsetterzy w RP, czyz nie? Ja tez bym moga tak Irke wózkiem sponsorowanym powozic...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2010, 10:26:39 wysłane przez nionczka »
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
a cichopki to mieli przeciez bertini  na bank widziałam na jakimś zdjeciu jak bertini prowadzili  ale cichopkowe dziecie chyba w czesie wakacji sie jeszcze w gondoli wozilo?...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
mi to zdjecie cichopkowe wyglada na zwykla reklame, nie jest przedrukiem i jakies takie pozowane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Majeczka
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 36
|
dobre spostrzezenie  tez to teraz widze. niech sie wstydza feee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
mi to zdjecie cichopkowe wyglada na zwykla reklame, nie jest przedrukiem i jakies takie pozowane  no wlasnie tak mi to wyglada, na jakas reklame.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
|
Ja dzis przypadkiem odkrylam, ze w spacerówce mamy przednie skretne kola, ale byly zablokowane. Ale sie teraz fajnie jezdzi :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
ale cichopkowe dziecie chyba w czesie wakacji sie jeszcze w gondoli wozilo?...
no mieli bertini na bank, tylko nie pamietam czy gondola czy fotelik samochodowy był na zdjeciu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Angie
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4563
|
ja pamiętam wózek z gondolą, ale firmy nie  A pewnie jeżdżą innymi bo mają je za darmo i jeszcze im płaca za reklame
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
Ja dzis przypadkiem odkrylam, ze w spacerówce mamy przednie skretne kola, ale byly zablokowane. Ale sie teraz fajnie jezdzi :-)
ale w buzie? czy parasolce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
|
ale w buzie? czy parasolce?
Nie no, w parasolce. Zeby w buzzie skretne kolo odkryc po 15 miesiacach uzytkowania to bym dopiero ciapa byla!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1886
white demon...
|
Diewczyny, poszukuję spacerówki parasolki, ma być wygodna, lekka i tania  Pomożecie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|