abkasia
Wiedźma-plotkara

|
mobka gratuluje wyboru! wyglada fajnie no i ma chyba wszystko... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #3650 : Marzec 16, 2010, 11:30:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
wis Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://forum.gazeta.pl/forum/w,22462,94237775,94244533,Re_Espiro_Vector_4_Air_baby_design_ktos_ma_.html 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wis
Wiedźma elokwentna

Ilość piw: 777
|
Jakby na nim się dało zamontować Maxi Cosi Cabrio Fix to był by to mój faworyt chyba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Zagramanicą są piękne wózki, chciałam znaleźć ten model w kropki, o którym kiedyś tu było, nie udało mi się, a ten też fajny: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.mamasandpapas.com/product-sola-grass/103511100/type-i/ Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.mamasandpapas.com/product-sola-orchid/103511500/type-i/
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
Zagramanicą są piękne wózki, chciałam znaleźć ten model w kropki, o którym kiedyś tu było, nie udało mi się, a ten też fajny: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.mamasandpapas.com/product-sola-grass/103511100/type-i/ Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.mamasandpapas.com/product-sola-orchid/103511500/type-i/ Ranyyy, w ciaze bym zaszla od zaraz dla takiej tapicerki!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wis
Wiedźma elokwentna

|
Ranyyy, w ciaze bym zaszla od zaraz dla takiej tapicerki!
Po co ci ciąża zaraz, kup sobie wózek po prostu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Ranyyy, w ciaze bym zaszla od zaraz dla takiej tapicerki!
Może gdybym na ulicy widywała takie ładne wózki, to miałabym inny pogląd na macierzyństwo przed 30-tką 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
no tak, ale ja sie zaczyna wybierac, to sie okazuje, ze czeto te ladne nie maja tego czego powinny i patrzcie na mobke... chciala buzza, a wybrala taki, jaki jej sie wcale nie podoball.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
no tak, ale ja sie zaczyna wybierac, to sie okazuje, ze czeto te ladne nie maja tego czego powinny i patrzcie na mobke... chciala buzza, a wybrala taki, jaki jej sie wcale nie podoball..  dokładnie tak jest co z tym moim vibem - niech się któraś wypowie plisssss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Co tam wygoda, radość dla oka się liczy  Szpilki czy kapciuchy lepsze? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
Co tam wygoda, radość dla oka się liczy  Szpilki czy kapciuchy lepsze?  jak w szpilakch bedziesz musiala podniesc 20 kg wozek, to Ci sie odechce.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wis
Wiedźma elokwentna

|
Mika, pisałyśmy z Inką na poprzedniej stronie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
jak w szpilakch bedziesz musiala podniesc 20 kg wozek, to Ci sie odechce..  Może ta radość, że taki piękny, doda sił do jego dźwigania 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
Mika a teutonii Spirit bys nie chciala? 3 kolowy, z niezla amortyzacja, i fajnie sie sklada. Az sie zastanawialam wczoraj, bo mezowu sie spodobal : No, ale ciezszy i ciut dluzszy od Fun System Dla potomnych: -20% w Świecie Dziecka jest ponoc do polowy czerwca - takiego maila niby dostali, a pozniej pewnie bedzie jakas promocja letnia jak to pani powiedziala. -w zwiazku z promocja Teutonie (jak i inne wozki) oplaca sie u nich kupic bardziej, niz zamawiac w necie -Teutoni Fun System z gondola Fashion, spacerowka, adapterami do Maxi Cosi i pokrowcami na kola kosztuje 2980zl bez znizki. Po znizce jakies 2400zl (niecale  ), choc babka wspomniala o jakis 2000zl na poczatku, wiec moze da sie cos stargowac jeszcze - Maxi Cosi Cabrifix kosztuje 599zl, po znizce 480zl.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
Mika a teutonii Spirit bys nie chciala? to był mój faworyt na początku, ale ona jest cholernie ciężka, moja koleżanka ja ma i klnie na czym świat stoi - nie jest jest w stanie wciągnąć po schodach na pierwsze piętro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Majeczka
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 36
|
Inka strasznie fajny ten wózek i cena przystepna. dzieki ze czuwasz nad nowosciami z mamas&papas bo ja ich jeszcze nie wychaczylam  wybiore sie tam na pewno oblookac. Mobka a powiedz mi z czego wykonane sa kólka w twoim wózku??? i jaka jest twoja opinia na temat prowadznia sie tych malych przednich kolek po kraweznikach?? bardzo podobaja mi sie 4 kolowce a jesli wszytskie kolka sa tych samych rozmiarow to wygladaja krowiasto i sie nie skrecaja. ten z Phil&Teds tez fajny i jak dla mnie czarny z malym dodatkiem koloru wyglada elegancko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
Mobka a powiedz mi z czego wykonane sa kólka w twoim wózku??? i jaka jest twoja opinia na temat prowadznia sie tych malych przednich kolek po kraweznikach?? Coz moge ci napisac - kolka sa z jakiegos tworzywa. Ale maja amortyzacje. Wiec cos niby tlumic powinna. A jak z malymi kolkami po kraweznikach - nie mam pojecia. Jezdzilam tylko po sklepie  Musialabys Zuzi spytac, bo ona ma Teutonie Mistral S i tam tez sa mniejsze kolka z prozdu. Ale z tego co wiem, to jest z wozka bardzo zadowolona Mika a jak ten Vibe sie sklada? Bo on taki dluuuuugi sie wydaje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Majeczka  Cieszę się, że jako laik mogłam mimo wszystko pomóc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
Mika a jak ten Vibe sie sklada? Bo on taki dluuuuugi sie wydaje jego rama łamie się w pół, po złożeniu jest tak mały jak transporter Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujPhil Vibe Dodany tekst: Marzec 16, 2010, 12:33:05
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujPhil and Ted Vibe Stroller
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 12:33:05 wysłane przez mika »
|
|
|
|
|
Majeczka
Powściągliwa wiedźma

|
inka  polewam i zdam relacje jak juz zobacze go na zywo. wydaje mi sie ze juz niedlugo zaczne tour po sklepach i bede bardziej na bierzaco 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 12:41:07 wysłane przez Majeczka »
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
Mika no maly moze jest, ale dosc gruby sie wydaje. Transporter troche cieniej sie sklada. I na prawde nie ma innych kolorow??? A no i rozwojowy jest - od razu dla dwojki Dodany tekst: Marzec 16, 2010, 12:40:49
Chociaz na tym pierwszym filmiku jakos cieniej go poskladali
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 12:40:49 wysłane przez mobka »
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
jak się go dobrze złoży to jest prawie taki jak transporter po złożeniu nie ma innych kolorów, robia tylko w czerni plus te kolorowe wkladki
Dodany tekst: Marzec 16, 2010, 12:43:22 aha no i ma fajną opcje jeszcze jedną: jego gondola składa się na płasko
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 12:43:22 wysłane przez mika »
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
To jak ci Mikus odpowiada, to ja bym brala. Choc czarny do mnie w ogole nie przemawia. O ksztalcie sie nie wypowim, bo to nie moj obszar zainteresowan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Majeczka
Powściągliwa wiedźma

|
Mobka w twoim wózku bardzo podoba mi sie to okienko w daszku spacerowki, gdzies tam ostatnio ogladalam ze dla dziecka wazne zeby mialo widok na swiat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fasolka1980
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2148
|
Mika - super ten Vibe! to ja się przy okazji zapytam co sądzisz o Peg Perego Aria OH Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.wozkidzieciece.pl/index.php?d1=9&d2=619&d3=-1&d4=0&id=1119&p=0&x=0&p1=0&p2=0&k=0&dd=2&pp=1 zaczynam rozglądac się za jakąś spacerówką na lato....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|