mayagaramond
Moderator

|
1. Przedluz wlosy  Na pewno zadna burza lokow, raczej prosto i skromnie  2. Sama poszlabym bez bizu, ale moze taka bransoletka: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.aventurina.de/bilder/produkte/gross/Edelstahlarmband_6.jpg (to jest pilgrim) Nie wiem, ale cos b. prostego. Ja mam w domu jeszcze inna, ale nie moge znalezc foty, jest tez ze stali, ok. 2, 3 cm szerokosci i sa na niej symbole troche przypominajace pismo hebrajskie  3. Te ktore i ja mam? i Zuzia?  Wg mnie too much. Tzn ja bym tak nie poszla. Zalozylabym cos takiego jak mam modelka albo cos w tym stylu: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.asos.com/Nine-West/Nine-West-Evenly-Gold-Stud-Piercing-Peep-Toe-Shoe-Boot/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1280068&cid=4172&Rf900=1561&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Black
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #2700 : Wrzesień 15, 2010, 11:52:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Ja bym szukała kolczyków/bransoletki i resztę już do tego dopasowała, jak mi się coś spodoba. Raczej założyłabym tylko kolczyki. Niestety nie wiem o jakich butach piszecie.
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
Wg mnie too much. Tzn ja bym tak nie poszla. Zalozylabym cos takiego jak mam modelka albo cos w tym stylu: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.asos.com/Nine-West/Nine-West-Evenly-Gold-Stud-Piercing-Peep-Toe-Shoe-Boot/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1280068&cid=4172&Rf900=1561&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Black Maya te buty sa straszne co do bransolety to ja mam taka w domu ale nie mam zdjecia niestety - taka płaska jak psek materiału srebrna z błyszczącymi kamieniami - ona jest prosta tyle ze się swieci podoba mi sie 1. laska na tym zestawieniu pod spodem propozycja fryzury (generalnie bym uczesała cos na gładko byle nie przylizane)
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
mówisz, ze too much, ale tam będzie półmrok, będzie widać tylko ich zarys no ale chyba beda robic jakies zdjecia na strone firmowa? Mnie sie ta kiecka podoba, ale w polaczeniu z wezowymi szpilkami na platformie (jesli dobrze pamietam) bedziesz wygladala jak z Poznanskiej A ty nie masz takich "zimowych sandalow"? - pokazywals chyba kiedys. inka - to sa czarne peep toe, ze skory, ale robionej na wezowa (bo chyba z prawdziwego weza nie sa  ). Nie mam foty pod reka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
golinda daj zdj w kiecce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
jakie zimowe sandały? a nie masz takich wlasnie botkow z otwartymi palcami? Cos mi sie kojarzy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
Maya te buty sa straszne chodzi mi o to, zeby zalozyla bardziej zabudowane buty, tez bez dziur na boku i debilnej perelki, ale szybko znalazlam tylko te, bo inne sa albo z siatki albo z wyzsza cholewka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
fryzura kamińskiej fajna!! tez mi sie wydaje ze fajna i taka na kręcone włosy ale trochę prostowane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
podoba mi sie 1. laska na tym zestawieniu tak, tylko sukienka golindy jest asymetryczna na dole i na gorze i sie troche swieci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
strasznie mi sie nie podoba moda na te botki z otwartymi palcami albo pietami - a juz nie daj Boże na płaskiej podeszwie - wygląda jak noga w opatrunku, okropnie 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2010, 12:20:44 wysłane przez salsa »
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
tak, tylko sukienka golindy jest asymetryczna na dole i na gorze i sie troche swieci.
nie znalazłam z asymetrycznym dołem i górą ale moim zdaniem nie robi to az takiej różnicy bo Golinda wybiera sie na wieczór w tej sukience tej laski kiecka tez się swieci poza tym dodatki IMO na tej fotce nie są zbyt mocne, przesadzone i sukienkę równoważy gładka fryzura
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
Ja bym szla w tym kierunku: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www3.images.coolspotters.com/photos/79937/carlos-miele-fall-2009-light-gold-jersey-asymmetric-dress-profile.jpg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
koszmar! jak ja mogłam ulec tej modzie i wydac na to gówno 450zł?!?
nawet nie mow do mnie takich rzeczy  za kare idziesz na kolanach do Częstochowy ! Dodany tekst: [time]śro, 15 wrz 2010, 12:25:46[/time]
Ja bym szla w tym kierunku: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www3.images.coolspotters.com/photos/79937/carlos-miele-fall-2009-light-gold-jersey-asymmetric-dress-profile.jpg idac poprzednim tropem: ta sukienka sie nie błyszczy nie jest czarna i golinda nie ma pagonów na ramieniu
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2010, 12:26:13 wysłane przez salsa »
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
koszmar! jak ja mogłam ulec tej modzie i wydac na to gówno 450zł?!? czyli dobrze pamietam, ze masz  Ja nie mam z powodow praktycznych w lato za goraco, jesienia i zima deszcz, wiec odpadaja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
czarne, wężowe asosy będą ok czyli jednak ich nie sprzedałaś? bo coś mi się kojarzyło, ze chciałaś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
idac poprzednim tropem: ta sukienka sie nie błyszczy nie jest czarna i golinda nie ma pagonów na ramieniu Chyba jednak nie, bo chodzilo mi o styl sukienki, a nie to ze ma byc identyczna. Ta, ktora wkleilam jest i krotka i bardziej ekstrawagancka niz "mala czarna". Moim zdaniem jesli ciuch jest ekstrawagancki to wybieram spokojniejsze dodatki, jesli nie, to moge zaszalec np. z butami. Do mini nie zakladam duzych dekoltow, a do bluzki z dekoltem, nie zakladam miniowy i szpilek w leopardzie cetki Dodany tekst: Wrzesień 15, 2010, 12:40:55
mam jeszcze czerwone ale wtedy musisz sie zrobic na platynowa blondynke 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2010, 12:40:55 wysłane przez mayagaramond »
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
masz?!? nie mam, ale do dzinsow bym zalozyla  Dodany tekst: Wrzesień 15, 2010, 12:47:50
no dobrze - jeśli nie asosy i te ortopedyczne koszmarki, to jakie? musisz wkleic wszystkie buty 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2010, 12:47:50 wysłane przez mayagaramond »
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
bardziej zakryte czy bardziej peep toe? bardziej zakryte - kozaki  kolorowe nie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
no to szare i srebrna torebka i bransoletka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
Chyba jednak nie, bo chodzilo mi o styl sukienki, a nie to ze ma byc identyczna. Ta, ktora wkleilam jest i krotka i bardziej ekstrawagancka niz "mala czarna".
Moim zdaniem jesli ciuch jest ekstrawagancki to wybieram spokojniejsze dodatki, jesli nie, to moge zaszalec np. z butami.
Do mini nie zakladam duzych dekoltow, a do bluzki z dekoltem, nie zakladam miniowy i szpilek w leopardzie cetki wink MAya dziekuję za wyczerpujący wykład na temat tego co zakładamy a co nie czuje sie zaszczycona idąc tym tropem trafiłaś z tymi botkami jak kulą w płot bo dla mnie one są za ekstrawaganckie do tej sukienki Dodany tekst: [time]śro, 15 wrz 2010, 13:11:04[/time]
szpilek w leopardzie cetki wink nie podejrzewam Golindy o takie buty w szafie, a Ty masz
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2010, 01:17:29 wysłane przez salsa »
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
strasznie mi sie nie podoba moda na te botki z otwartymi palcami albo pietami - a juz nie daj Boże na płaskiej podeszwie - wygląda jak noga w opatrunku, okropnie  mi tez nie bardzo... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
A mi się nawet podobają te buty z perełkami 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
Golinda te czarne ktore pokazałaś ( w zestawieniu z czerwonymi i szarymi) są fajne klasyczne i nie wiem dlaczego zostaly uznane za przesadzone
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
No bo welur do weluru?
Dodany tekst: Wrzesień 15, 2010, 01:17:39 Chyba lepiej skórę licową.. Ale nie lakierowaną.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2010, 01:17:39 wysłane przez inkageo »
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara