magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
bozena.dp jak bedzie zimno to cie to bolerko nie ogrzeje  Sweterek moze i tak, tylko jak dla mnie to on powinien byc krotszy do tej sukienki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #2600 : Wrzesień 02, 2010, 05:54:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
Mi się to wiązanie w krótkim nie podoba. Sweterek lepszy  ufff...już myślałam, że mam jakiś skrzywiony gust 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3730
|
Bożenka, Ty się szykujesz prawie jak na własne wesele 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5701
pitu pitu :)
|
mi to krótkie wiązane bolerko też nie leży  sweterek lepszy ale bez zapinania a najlepszy byłby płaszczyk też bez zapinania - po co zapinać płaszcz 
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
siog
Wiedźma mocna w gębie

Ilość piw: 1163
Siog - Gruba lyda
|
Bozenka albo sweter albo plaszcz. nie musi byc zapiety. W sumie cokolwiek zalozysz bedzie  mam dwa bale w listopadzie. szukam dlugiej sukni Dodany tekst: Wrzesień 02, 2010, 09:33:51
a wiec szukam. chyba czarna. moze byc tez szara, granatowa lub fuksja. dobrze czulabym sie i wygladalam w takim czyms ale nie za te cene  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.net-a-porter.com/product/158989 Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.net-a-porter.com/product/93879 Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.net-a-porter.com/product/95959 Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.net-a-porter.com/product/94080
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 02, 2010, 09:33:51 wysłane przez siog »
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1343
:)
|
siogTa ostatnia super:) no i cena najwyzsza  Kobieto Ty szukaj w normalnych sklepach a nie tam gdzie nas nie stac  Tzn bynajmniej mnie 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3573
|
ostatnia piekna ale cena 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3357
|
ostatnia piekna ale cena  świetna, jak z czerwonego dywanu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
ostatnia piekna ale cena  dokładnie to samo miałam napisac  suknia bajeczna  ale cena 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2010, 11:18:42 wysłane przez wrobelek0403 »
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
ostania boska
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

|
golinda moim zdaniem lepsza  ale ja nie lubię takiego materiału jak ta poprzednia więc mogę być nieobiektywna w stosunku co do tamtej "skośnej" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3730
|
Golindzia, lepsza. Ta mi się podoba (w odróżnieniu do tamtej) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goga
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4360
|
cały czas by mi stanik wyłaził. idź bez 
|
|
|
|
|
|
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta. (G.B. Shaw)
|
|
|
goga
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4360
|
pożyczę moich 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 944
|
golinda ta jest świetna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
golinda bardzo fajna, ale miałabym dokładnie te same obawy, co Ty 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3357
|
ta lepsza,ale jaka krótkaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siog
Wiedźma mocna w gębie

Siog - Gruba lyda
|
ta tysiac razy lepsza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2413
Wolność dla zwierzątka
|
golinda jak dla mnie bomba! a ze stanikiem to można pokombinować
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Mi stanik wyłaził, chociaż w domu jak mierzyłam to było ok. Powiedzmy, że do 22 poprawiałam, później było mi już wszystko jedno  Ta jest lepsza, ale cholernie krótka, modelka ma 177, więc nie jest bardzo wysoka..
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2413
Wolność dla zwierzątka
|
inkageo mam skórzaną kurtę, ale czerwoną podobny krój jak ta z H&M, tylko bez bufek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
inkageo mam skórzaną kurtę, ale czerwoną podobny krój jak ta z H&M, tylko bez bufek
Super  To przymierz jak się czujesz w tym zestawieniu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

|
Mi stanik wyłaził, chociaż w domu jak mierzyłam to było ok. Powiedzmy, że do 22 poprawiałam, później było mi już wszystko jedno Ta jest lepsza, ale cholernie krótka, modelka ma 177, więc nie jest bardzo wysoka..już gdzieś wcześniej pisałyście o tym wzroście modelki i rozmiarach ubrań jakie ma na sobie a ja nie wiedząc o co kaman myślałam "boże jakie wy jesteście niesamowite że po zdjęciu widzicie jakiego wzrostu jest modelka i jaki rozmiar ma na sobie"  dopiero przed chwilą weszłam tam popatrzeć i się dopatrzyłam, że wcale nie jesteście aż takie niesamowite jak mi się wydawało  boszzzz jaka ja durna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
siog, znalazłam dla Ciebie kiecke na bal  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://vintagegirl.blox.pl/2010/08/Jesienne-trendy-w-stylu-retro.html ostatnie zestawienie - pierwsza kiecka (czerwona)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siog
Wiedźma mocna w gębie

Siog - Gruba lyda
|
siog, znalazłam dla Ciebie kiecke na bal  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://vintagegirl.blox.pl/2010/08/Jesienne-trendy-w-stylu-retro.html ostatnie zestawienie - pierwsza kiecka (czerwona) przepiekna! ach, chyba kosztuje fortune.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|