|
butterfly.pl
Gość
|
 |
« : Sierpień 14, 2007, 08:33:34 » |
|
Dziewczyny ratujcie. W tym calym rozgardiaszu slubnoweseelnym na smierc zapomnialam o winietkach. Prosba do dziewczyn, ktore korzystaly z gotowych wzorow, a maja takowe na kompie- bardzo, bardzo prosze o przeslanie wzorow , ktore posiadacie. podaje maila: butterfly.pl@gazeta.pl Bede wdzieczna! Z gory dzieki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Sierpień 14, 2007, 08:33:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamelia04.08.2007
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 42
z jędzy wyszła wenus
|
powinno cos juz siedziec mailu
|
|
|
|
|
|
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane
|
|
|
|
butterfly.pl
Gość
|
Winietki sa  . Wielkie dzieki Kamelio, na 100% wykorzystamy, jutro bedzie chwila czasu, wiec podrukujemy. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aja
Wiedźma-plotkara

|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujShot at 2007-08-15 a ma którac cos takiego??? chodzi mi o ramkę!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gatta26
Gość
|
Dziewczyny, czy ja też bym mogła prosić na maila? gatta26@gazeta.pl Z góry dziękuję!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jaghooda
Gość
|
a czy ja też mogłabym się dołączyć do prośby o przesłanie na maila: jagoda.mrzyglocka@op.plBardzo będę wdzięczna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1548
|
ja również poproszę:) buszka71@o2.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martucha55
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 0
|
ja też proszę o winietki!:) marta.end@wp.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4575
|
Dziewczyny jestem mile zaskoczona. W sobotę wysłałam do Printko maila z listą gości i zamówieniem winietek, w niedzielę dostalam wiadomość, że w poniedziałek będą wysłane, a we wtorek przyniósł je listonosz  50 gr sztuka  Gdybym wiedziała, że to tak szybko, to nie spieszyłabym się aż tak i dała gościom więcej czasu do namysłu czy przyjadą 
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5865
|
Dziewczyny jestem mile zaskoczona. W sobotę wysłałam do Printko maila z listą gości i zamówieniem winietek, w niedzielę dostalam wiadomość, że w poniedziałek będą wysłane, a we wtorek przyniósł je listonosz  50 gr sztuka  Gdybym wiedziała, że to tak szybko, to nie spieszyłabym się aż tak i dała gościom więcej czasu do namysłu czy przyjadą  a mogabyś wkleić zdjęcie winietki z printko?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1548
|
Kamelia, bardzo dziękuję:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Dziewczyny jestem mile zaskoczona. W sobotę wysłałam do Printko maila z listą gości i zamówieniem winietek, w niedzielę dostalam wiadomość, że w poniedziałek będą wysłane, a we wtorek przyniósł je listonosz  50 gr sztuka  Gdybym wiedziała, że to tak szybko, to nie spieszyłabym się aż tak i dała gościom więcej czasu do namysłu czy przyjadą  a mogabyś wkleić zdjęcie winietki z printko? Proszę  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujShot at 2007-08-16
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
Inka, ile płacicie za jedną winietkę z nadrukiem? (chcę się zorientować jakie to są koszty)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trik26
Gość
|
Bardzo mi sie podobają te winietki z Printko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Inka, ile płacicie za jedną winietkę z nadrukiem? (chcę się zorientować jakie to są koszty) 50 groszy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nefrea
Gość
|
Ja również poproszę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asanaba
Zupelnie nowa wiedźma
|
cześć dziewczyny, jarównież bardzo proszę o wzory winietek do wydrukowania... ania.b5@onet.eu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
a ci "goście" podający maile do wysyłania winietek i zawieszek to jakaś nowa moda? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6366
zdezaktualizowany opis...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
zwierzak, jaka ja durna jestem - na daty nie popatrzyłam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1886
white demon...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
no ja też nie. no ale cóż, internetu nawet wystarczyłoby użyć...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6366
zdezaktualizowany opis...
|
no wlasnie - a ja tak mysle i mysle gdzie ten watek z zalacznikami to zamykam ten - poczekamy az asanaba to znajdzie i wywale ten watek calkiem WZORY WINIETEK DO SCIAGNIECIA DZIEKI UPRZEJMOSCI TWINNIE TUTAJ:Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 12, 2009, 12:44:34 wysłane przez zwierzatko_mojej_mamy »
|
|
|
|
|
|