nerinea
Cicha wiedźma

Ilość piw: 23
|
 |
« : Sierpień 07, 2007, 10:38:49 » |
|
Zakładam wątek o naszych szkrabach :mrgreen: Mam nadzieję, że nie będę tu sama :-P
Mój Michałek urodził się 24-go marca roku bieżącego wymiary startowe to 3800g, 56cm, 10 pkt Dziś waży 8700 :mrgreen: kawał chłopa normalnie :!:
PS. zwierzak zadowolony ? 8-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Sierpień 07, 2007, 10:38:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koka
Gość
|
slicznego masz dzieciaczka. Ja tez chce miec takiego. PS: na jesieni zaczynamy:)   ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pati986
Gość
|
A ja nie jestem w stanie zmniejszyć zdjęcia, żeby go nie zniszczyć:( Mój Skarb urodził się 21.04.2006. Ważyła 3250g i miała całe 53 cm wzrostu. Natalka jest Małą łobuziarą o wyglądzie Aniołka. :mrgreen: Może kiedyś będzie nieść obrączki do ślubu swoich rodziców:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pati986
Gość
|
no to mam też zdjęcie:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6366
zdezaktualizowany opis...
|
W tym wątku chwalimy sie naszymi dokonaniami na rzecz zaludniania ziemi 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2008, 06:31:22 wysłane przez zwierzatko_mojej_mamy »
|
|
|
|
|
nerinea
Cicha wiedźma

|
to coś kiepsko się starasz zwierzaku :-P Misiul: Taki byłem malutki w szpitalu Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujTak usypiam z tygryskiem  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujTak ładnie leżę na brzuszku Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNa macie Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
Sliczny... :mrgreen: A jak Misiul ma na imie? Sorry, moze gdzies pisalas ale jakos przeoczylam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nerinea
Cicha wiedźma

|
Michał ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koka
Gość
|
super, przeslodki, uroczy. Ja chce takiego natychmiast! Pozyczysz? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nerinea
Cicha wiedźma

|
koka teraz nie pożyczę, bo już śpi ;-) i tak do 8 :mrgreen: a tak w ogóle to nie myśl o pożyczaniu, tylko się zafasolkuj :-P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweedee
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1455
lubim mamę! jeśt mondla i pyśna!
|
Misiu jest po prostu genialny :!: :!: :!: Moją lokatorkę pokażę w grudniu, jak opuści kwaterę :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pati986
Gość
|
nauczyłam się wklejać zdjęcia:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Moderator

Ilość piw: 1977
|
mój szkrab jeszcze po tamtej stronie brzucha, ale mam 2 siostrzenice (5 i 7 lat) i strasznie się emocjonują moją ciążą i ślubem, zadają tysiące pytań... A którędy to dziecko wyjdzie? - brzuchem A nie boisz się że się spóźnisz na operacje dzieciową?i dziecko na zawsze tam zostanie
A dzidzia się nie rozmyśli z tego rodzenia?
Wczoraj pokazywałam im płytę ze ślubu jak dziewczynki rzucały platkami i niosły obrączki, i młodsza pyta: a Wy też bedziecie się całować w Kościele? -też -to musicie rano zęby umyć
Ciocia mówi:" ale panna młoda młoda ma piękne zęby" - no do ślubu to wymyła
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mam6lat
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 65
Florystyka ślubna
|
mój Olaf-rycerz i Gucio (Ignacek)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5czwartych
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 101
|
a to nasz Tymon nazywany przez nas Bziumkiem a nazywający siebie Titi  jedyna osoba w rodzinie posiadająca własne zdjęcia na kilogramy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Moderator

Ilość piw: 1977
|
matko jakie piękne te dzieciaczki!!!ktoś tu ma córkę czy będe pierwsza?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6171
|
piekne te wasze dzieciaki:)
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
|
maroonbug
Gość
|
zamieszczajcie tu jak najwiecej zdjec! to jest najprzyjemniejsza i najslodsza terapia odstresowujaca i polepszaja humor!!! i jak tu dziwic sie rodzicom ze absolutnie zaslepieni jesli chodzi o wlasne dzieci? jakie one sa wszystkie swietne!! Kolega Tymon mnie rozbroil swoim "Titi" :mrgreen: :mrgreen: Mam chrzesniaka, Maksymiliana, ktory mowi o sobie "Mamu"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mam6lat
Powściągliwa wiedźma

Florystyka ślubna
|
super-niania
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6366
zdezaktualizowany opis...
|
mam6lat, mamy te same komodki - ikea rulez  a niania super 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mam6lat
Powściągliwa wiedźma

Florystyka ślubna
|
komódki - jaka to ikea - jak lubisz dokręcać śruby to może nie znielubisz tych mebli  ja mam modys niedosuwających sie szuflad a niania sie spisuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
julka
Gość
|
Super. Rodzice, wklejajcie więcej takich fajnych fotek. Może w niektórych instynkt się odezwie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stella_22
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 0
|
Urocze te Wasze dzieciaczki  Też chce takie
|
|
|
|
|
|
url=http://www.waszslub.pl] Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj[/url]
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5865
|
pati986, czy twoje slonko nie ma na imię Kinga?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moonlight
Cicha wiedźma
Ilość piw: 132
|
Cześć! Witam się z Wami oficjalnie (i nie oficjalnie). Trafiłam na to forum z czysto zawodowych powodów, ale może prywatnie znajdę wśród Was miejsce... Przedstawiam moje Aniołki... Starszy Adaś urodził się 24 czerwca 2004 roku (lat 3 i kawałek)... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj Młodszy Filipek urodził się 11 marca 2007 roku Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj Wszystkim polecam książkę "Dziecko dla odważnych" Leszka K. Talko. Płaczę ze śmiechu jak ją czytam... Pozdrawiam
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 18, 2008, 09:26:44 wysłane przez moonlight »
|
|
|
|
|
|