siog
Wiedźma mocna w gębie

Ilość piw: 1163
Siog - Gruba lyda
|
no dlatego napisałam, że nie chciałabym być taką druhną - nie dość, że prezent przynoszę to jeszcze za służącą robię
ale może u nich jest inaczej
moje druhny prezentu nie przyniesli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Marzec 27, 2008, 12:45:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
siog - przepraszam, ze tutaj - ale czy to nie Ty bylas fanka herculesa poirot? wlasnie trafilam na gry!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Roznica miedzy "pomagac mlodym" a lista siog jest taka, ze jedno jest baaaardzo ogolne i moze obejmowac wszystko, a drugie jest szczegolowe. Naprawde nie widze problemu w rozdawaniu kwiatow, pomaganiu gosciom zajac miejsca czy tez pilnowanie godzin serwowania posilkow. W koncu ktos to musi zrobic (wedding planner albo matka mlodej  )
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
siog
Wiedźma mocna w gębie

Siog - Gruba lyda
|
no własnie  lepiej pisać co gdzie i w jakim kraju  bo Ami jeszcze sie zasugeruje wypowiedzia siog i stwierdzi ze szykuje jej sie niezła zaszczytna charóweczka  w Stanach za to jest tradycyja że druhny i owszem maja obowiązki ale w podziekowaniu dostają od młodej prezent (nie byle pierdółkę tylko porzadny upominek ) moje druhny tez prezenty dostaly i tez nie pierdolki:) charóweczka  ?  co jest harowka w tym co napisalam? rozdanie platkow roz i oddanie bukietow dla dzieci???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
co jest harowka w tym co napisalam? rozdanie platkow roz i oddanie bukietow dla dzieci???
po prostu przyznaj sie, ze musialy tez ogrod przed zamkiem przekopac i zagrabic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
co jest harowka w tym co napisalam? rozdanie platkow roz i oddanie bukietow dla dzieci???
po prostu przyznaj sie, ze musialy tez ogrod przed zamkiem przekopac i zagrabic  i zasiać nową trawę żeby ładnie na zdjęciach było zielono hehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siog
Wiedźma mocna w gębie

Siog - Gruba lyda
|
to jeszcze za służącą robię
co z tego co napisalam jest sluzeniem?    wiekszosc rzeczy zalatwiala wedding planner w hotelu. rola druhen polegala tylko na drobnych/przyjemnych rzczach. druhny pakowaly platki w czasie gdy ja robilam plan stolow. podniesienie sluchawki i poproszenie o przyniesienie szampana do pokoju przez kelnera jest SLUZBA i HAROWKA?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2008, 01:47:38 wysłane przez siog »
|
|
|
|
|
siog
Wiedźma mocna w gębie

Siog - Gruba lyda
|
po prostu przyznaj sie, ze musialy tez ogrod przed zamkiem przekopac i zagrabic  i zasiać nową trawę żeby ładnie na zdjęciach było zielono hehehe ha ha! i jeszcze rowy wokol zamku woda napelnic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
ojej bez przesady. rolą świadkowej jest pomagać pannie młodej. nie jest więc zwykłym gościem, tylko ma też jakieś obowiązki. my z moją świadkową nawet nie musiałyśmy o tym rozmawiać, bo to było oczywiste, że w razie co pomoże mi ułożyć tren, poprawić fryzurę, makijaż, potrzyma bukiet, albo odbierze kwiaty przy składaniu zyczeń. to nie jest zadna harówka, tylko zwykła pomoc. nie wiem o co chodzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
nie chciałabym mieć świadkowej, która odbiera prośbę o pomoc jako wysługiwanie się, albo takiej, która interesuje się na weselu tylko soba i swoją zabawą, i ma gdzieś pannę młodą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siog
Wiedźma mocna w gębie

Siog - Gruba lyda
|
ojej bez przesady.
nie wiem o co chodzi...
no wlasnie ja tez nie wiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siog
Wiedźma mocna w gębie

Siog - Gruba lyda
|
siog - przepraszam, ze tutaj - ale czy to nie Ty bylas fanka herculesa poirot? wlasnie trafilam na gry!!!
jestem jestem:) mam bzika na punkcie Poirot:) i jak gry? kupilas?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
no nie - ale sie dowiedzialam, ze sa  zaraz poszukam - a Ty nie chcesz tych filmow? :> na pewno ?:>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siog
Wiedźma mocna w gębie

Siog - Gruba lyda
|
no nie - ale sie dowiedzialam, ze sa  zaraz poszukam - a Ty nie chcesz tych filmow? :> na pewno ?:> zwierzaku na razie czekam bo urodziny zblizaja sie:) jak nie dostane to bede chciec:) od ciebie:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
moje druhny prezentu nie przyniesli
siog ty mi tu haróweczki nie wypominaj  hehe każdemu trafia sie byczek  mi ostatnio niestety często 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
aha no i sama byłam świadkową dwa razy i będę trzeci i uważam, za oczywiste, że interesuję się slubem mojej przyjaciółki, idziemy razem po kieckę (niestety nie moge jej przekonać do naszego forum  ), że bedę pomagać przy trenie, kwiatach i wszystkim, co tylko będzie chciała, aby dobrze i komfortowo czuła się w tym dniu. bo to jej dzień i ona będzie najważniejsza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ami
Gość
|
załozylam temat i całkiem o nim zapomniałam;) dziekuje za wyczerpujące odpowiedzi:-) Myślę, ze zgadam sie z drugą druhną i obie sie poprostu przebierzemy, bo na weselu juz raczej nie bedziemy potrzebne pannie młodej w tych samych strojach, a co do roli druhen, to drobna pomoc to nie problem ale lista obowiazkow Siog lekko by mnie przeraziła;) no ale na szczescie ślub bedzie w Polsce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patulkaa13
Zupelnie nowa wiedźma
|
ja mam 13 lat i bede druhną u mojej kuzynki w lipcu jest wesele i ja sie rozglądam nad sukienka butami i wogóle i bardzo sie ciesze ze bede druhnować ale troszke sie stresuje , że bede śpiewać przyśpiewki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
jakie przyśpiewki będziesz śpiewać? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Na przykład: Dostaniesz krowę, dostaniesz i ciele A Żebyś się nie martwił w to twoje wesele! Z dużą ilością "łoooj" i "ole!" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3228
|
albo: Co tak młody myślisz, coś tak spuścił głowę Chyba se rozmyślasz, czy dostaniesz krowę 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2009, 09:05:56 wysłane przez dragonfly »
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Albo: Wesele, wesele, Po weselu smutek, Bo panu młodemu Nie chciał stanąć fiutek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
Albo: Wesele, wesele, Po weselu smutek, Bo panu młodemu Nie chciał stanąć fiutek  łoooojdiridi łoooooojdiridi łojdi
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|