|
maroonbug
Gość
|
 |
« : Kwiecień 09, 2008, 11:57:31 » |
|
Okej...Znalazlam te oto buty i nie wiem co myslec...Podobaja mi sie bardzo i kolor i ksztalt i wysokosc obcasa..wszystko. Ale patrze na nie juz od trzech dni i zatracilam zdolnosc obiektywnej oceny. Czy pasuja do koronkowej sukienki wedlug Was? Dodam, ze oczekuje obiektywnej i szczerej oceny, bo jak juz wspomnialam, jestem zagubiona 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 09, 2008, 11:59:29 wysłane przez maroonbug »
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Kwiecień 09, 2008, 11:57:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
maroonbug, wg. mnie to kółko na środku psuje całość. ale to moje zdanie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
A to kolko to ma jakies kamyki? Mnie sie podobaja. Moje tez mialy kamienie na przodzie
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
|
maroonbug
Gość
|
No wlasnie sie zgadzam czesciowo...ale wymyslilam sobie, ze moglabym naszyc perelki na to kolko i wtedy by korespondowalo z suknia i bizuteria :-\ :-\... O rany, niedobrze ze mna  ... Czy mial ktos tak, ze stracil kompletnie zdolnosc trzezwej oceny jesli chodzi o wlasna slubna stylizacje? Nie podejrzewalam, ze mi sie to przydarzy  ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maroonbug
Gość
|
A to kolko to ma jakies kamyki?
napisane jest , ze rhinestone embelishment. znaczy, ze kamyki sa. ja tam jeszcze widze jakies metalowe kulki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
A to kolko to ma jakies kamyki?
napisane jest , ze rhinestone embelishment. znaczy, ze kamyki sa. ja tam jeszcze widze jakies metalowe kulki... wiesz... jak dla mne połączenie perełek i kamyków na bucie nie pasuje. Jakbyś zamieniła kamyki na perełki - czemu nie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Ja mysle, ze buty sa fajne, bo sa z "jajem". Tylko zeby nie bylo za duzo szczescia na raz. Jaka masz bizu? Moja kieccka miala kamienie i buty tez, wiec oprocz kolczykow (no i obraczki  ) nie mialam zadnej bizuterii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maroonbug
Gość
|
Tylko zeby nie bylo za duzo szczescia na raz. Jaka masz bizu?
Bede miec bransoletke i kolczyki z perelek z dodatkiem srebra. Mam sporo perelek na sukience, i troche kamykow tez na niej jest  Nie bede miec welonu, tylko krotka woalke Generalnie to nie obawiam sie przesady, i polaczenia perelek z krysztalkami. Nie wiem tylko czy te buty nie sa, jakby to rzec, ordynarne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maroonbug
Gość
|
Jakbyś zamieniła kamyki na perełki - czemu nie  Rany, prucia i szycia na caly miesiac 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
Jakbyś zamieniła kamyki na perełki - czemu nie  Rany, prucia i szycia na caly miesiac  sama wpadłaś na ten pomysł 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
moim zdaniem nie pasują
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olgaaa1
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 23
|
Mi się podobają i ja myśle, że pasują, ale czy ty wytrzymasz na tak WYSOKIM SZPILOWYM OBCASIE?  ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
didi_loczek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2631
|
Mi sie tak srednio podobaja, zwlaszcza to kolko. Ale do koronkowej sukienki moglyby pasowac 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJustin Bieber: "God sent me here to sing" Daft Punk: "We didn`t send anyone..."
|
|
|
siog
Wiedźma mocna w gębie

Ilość piw: 1163
Siog - Gruba lyda
|
szczerze to tak srednio.. znajac troche Twoj gust mysle ze mozesz lepiej wybrac  poszukalabym gladkich. nie chcesz srebrnych? sukienka biala???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
maroonbug no właśnie nie chcesz srebrnych, w Menbur ostanio były piękne srebrne szpile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cumberland
Wiedźma-plotkara
|
dla mnie trochę za bardzo "dodowate" jak na ślub i koronkową sukienkę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maroonbug
Gość
|
Dzieki dziewczyny...Widac zacmienie przedslubne jakies mnie dopadlo... Srebrnych nie chce za bardzo. Od poczatku chcialam cos oldschoolowego, zeby byly retro i wygladaly jak po babci, w kolorze kremowym i na jak najwyzszym obcasie. Znalazlam te i zgubilam sie, bo mnie urzekla wysokosc obcasa...One sa wlasnie "dodowate" i na pewno nie retro. Wracam wiec do zdrowych zmyslow i szukam dalej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maroonbug
Gość
|
Co do obcasa, to calej imprezy raczej na 12 cm nie wytrzymam ale do polnocy na pewno. Mam juz 9 cm na zmiane, kupione na wyprzedazy pod wplywem impulsu  Sa biale a sukienka bardzo kremowa z perelkami i nie chce zeby byly butami "glownymi", bo nie bardzo pasuja...(zdjecia ponizej) Na slub i poczatek wesela chce cos bardziej przemyslanego i z "jajem" jak to mayagaramond ujela  Zatem szukam, a buty Dody ida w zapomnienie...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 09, 2008, 02:02:38 wysłane przez maroonbug »
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Nie wiem jakim dysponujesz budzetem, wiec zaszalalam  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
didi_loczek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2631
|
Ooooo te drugie sa super! Gdyby tylko nie ta szpila sama bym sobie takie kupila.
Na yoox widzialam fajne buty Diesel, w przecenie tylko 10cm obcas :'( :'( :'( Miesiac po nich chorowalam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maroonbug
Gość
|
Maya co Ty mi zrobilas :o?! ja chce te buty MCQ! Ale 420 euro...to jest bardzo duzo...bardzo. za. duzo :'(.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agaaa
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 26
|
maroonbug co to za butki te co ostatnie wkleilas biale , lakierkowane? Ostatanio znalazlam z podobnej serii ale z zakrytymi palcami, obcas identyko, tez biale lakierowane i zastanawiam sie czy lakierki beda pasowały mi do koronkowej sukni... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maroonbug
Gość
|
maroonbug co to za butki te co ostatnie wkleilas biale , lakierkowane?
Butki kupilam na wyprzedazy w centrum handlowym w Luksemburgu, w sklepie z butami roznych marek. W srodku buta widnieje malo obiecujacy napis "NADA"  Sa bardzo biale, ale roznica miedzy nimi a kawalkiem materialu z mojej ecru sukni nie jest nie do zaakceptowania. Sierpniowjulka kiedys pisala, ze lakierki odbijaja troche kolor sukni i roznica w odcieniach nie jest bardzo widoczna. No i Sierpniowajulka miala lakierki do koronkowej sukni i wygldala zjawiskowo. Jesli chodzi o styl i ksztalt to wedlug mnie pasuja do koronkowej sukni jak najbardziej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agaaa
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 26
|
maroonbug no wlasnie jestes kolejna osoba , ktora mowi ze beda pasowaly, jak juz sama nie wiem...glupieje.. :'(wazny jest tez kształt noskow wydaje mi sie..wieczorem moze zrzuce na komputer zdjecia swoich butow, zrobione w sklepie telefonem..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maroonbug
Gość