twinnie77
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1886
white demon...
|
 |
« : Sierpień 18, 2007, 09:52:21 » |
|
Moja skrzynka mailowa cały czas pęka w szwach. Postaram się zamieścić na forum pliki do ściągnięcia w formacie .rar, będzie to dla mnie pewne odciążenie.\
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #50 : Sierpień 18, 2007, 09:52:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
wredotkano ja bym tak wlasnie zrobila - na przyklad bialym lub rozoym kolorem czcionki - mozna tam sobie przeciez wybrac  poprobuj  wlaczasz pasek narzedzi tekstowych - kolor w kwardaciku wyboru koloru na normalnym lewym i dawaj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wredotka
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 65
|
dzieki wielkie jeszcze raz  a jaki najlepiej papier wybrac??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
wredotka do wydruku wlasnym sumptem na domowej atramentowce? mysmy drukowal na najtanszym fotograficznym - jest wystarczajaco sztywny i ma ladny polysk  tylko sie nie rypnij przy wkladaniu papieru do drukarki, bo ja pierwszy raz z takiego papieru korzystalam i oczywiscie pierwsz 3 strony polecialy na zla nawierzchnie i byly rozmazane - dobrze ze zauwazylam, zanim wszystko sie hurtem druknelo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Justynna
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 805
|
twinnie77, dziękuję i :drunk:
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujMichałki - moje ulubione cukierki 
|
|
|
wredotka
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 65
|
wredotka do wydruku wlasnym sumptem na domowej atramentowce? mysmy drukowal na najtanszym fotograficznym - jest wystarczajaco sztywny i ma ladny polysk  tylko sie nie rypnij przy wkladaniu papieru do drukarki, bo ja pierwszy raz z takiego papieru korzystalam i oczywiscie pierwsz 3 strony polecialy na zla nawierzchnie i byly rozmazane - dobrze ze zauwazylam, zanim wszystko sie hurtem druknelo Postaramy sie na sluzbowej w pracy  lepsza jakosc bedzie. Ewentualnie mam zaprzyjazniona firme poligraficzna dwa pietra wyzej, ale oni to mnie troche wiecej skasuja za strone.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hunta
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 2
|
winiety ściągnięte brawo polewam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulala28
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 53
|
:clapping: Twinnie77 dziękuję :drunk:
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujWhenever people agree with me I always feel I must be wrong.
|
|
|
|
chudonoga
Zupelnie nowa wiedźma
|
Ponieważ puściłam winietki w dalszy obieg lojalnie stawiam jeszcze jedno piwo. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ryba_mala
Zupelnie nowa wiedźma
|
Ja również skorzystałam - dziękuję bardzo za dzielenie się swoją pracą. No i żeby tradycji stało się .... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
myszka
Zupelnie nowa wiedźma
|
Czy wie ktoś jak ściągnąć te winietki bo mi się nie chce rozpakować.  Dodany tekst: Lipiec 21, 2009, 08:49:41
Już wiem. Skorzystałam z rady jo_miekka. Piwo dla Ciebie.  Dodany tekst: Lipiec 21, 2009, 09:51:41
Przepraszam dla zwierzątka piwko.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 09:51:41 wysłane przez myszka »
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
myszka  na strefie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daroo21
Zupelnie nowa wiedźma
|
twinnie77 bardzo dziekuje browarek dla Ciebie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leaa
Zupelnie nowa wiedźma
|
Dziękuje za winietki  I jeżeli nie macie nic przeciwko a zwłaszcza twórczyni to zamieszcze je na swoim forum ślubnym dla dziewczyn z mojej okolicy  P.S. jak rozgryzę to jak to postawie pifko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Dziękuje za winietki  I jeżeli nie macie nic przeciwko a zwłaszcza twórczyni to zamieszcze je na swoim forum ślubnym dla dziewczyn z mojej okolicy  P.S. jak rozgryzę to jak to postawie pifko  mysle, ze bedzie lepiej, jak na swoim forum umiescisz link do strefy i wzoru winietek
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1886
white demon...
|
Dziękuje za winietki  I jeżeli nie macie nic przeciwko a zwłaszcza twórczyni to zamieszcze je na swoim forum ślubnym dla dziewczyn z mojej okolicy  P.S. jak rozgryzę to jak to postawie pifko  Po pierwsze, to wypadałoby wcześniej zapytać, a nie zakładać z góry, że nie mamy nic przeciwko. Umieściłam wzory na TYM forum, bo chciałam pomóc dziewczynom odwiedzającym TO forum. I również uważam, że powinnaś zamieścić link do wątku winietkowego na TYM forum, z wyraźną adnotacją o autorstwie. I może podasz nam adres swojego portalu? Z chęcią odwiedzimy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ola0000
Zupelnie nowa wiedźma
|
twinnie77 :drunk: dziękuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kamilcia
Zupelnie nowa wiedźma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gaba
Zupelnie nowa wiedźma
|
a może macie jeszcze inne wzory, niż te zawarte w plikach .rar? Będę ogromnie wdzięczna za maila gabi6x@interia.plI jeszcze jedno pytanie - może ktoś z Was drukował winietki na papierze czerpanym z zatopionymi kwiatkami?? Zastanawiam się, czy drukarka nie będzie mieć z nim problemu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1549
|
domowy druk pewnie się rozmazywać będzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasienka230
Zupelnie nowa wiedźma
|
dziekuję za udostępnienie winetek  Pozdrawiam serdecznie PM 2011 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karynk
Zupelnie nowa wiedźma
|
Dzięki za szablony.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klakierek
Zupelnie nowa wiedźma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
issabelka_1
Zupelnie nowa wiedźma
|
Baardzo dziękuję twinnie 77 za szablony winetek:) Jesteś wielka:) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
Nasze winietki  Zrobiliśmy z Mężem sami od początu do końca. Fajna zabawa była. Nie ma to jak długie wieczorne rozmowy przedślubne przy robieniu winietek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niuniaczkowa
Zupelnie nowa wiedźma
|
Witajcie  Mam przeogromną prośbą o przesłanie na maila wzorów winietek antuanet3@wp.pl  Dodany tekst: Czerwiec 16, 2011, 09:54:49
oki już załapałam że są na początku wątku 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2011, 09:54:49 wysłane przez niuniaczkowa »
|
|
|
|
|
|