asko8
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 11
|
 |
« : Kwiecień 24, 2008, 06:31:03 » |
|
Pochwalcie się jakie planujecie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Kwiecień 24, 2008, 06:31:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1886
white demon...
|
Ja miałam takie, sama robiłam (z pomocą mamy) Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosanka
Rozmowna wiedźma
Ilość piw: 120
|
a czy zawieszek planujecie tyle ile wodki? Ja chcialam zrobic ok. 20 i jak beda zbierac puste butelki po wodce to beda przewieszac. Myslalam, ze tak sie robi 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujMężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...
|
|
|
kamelia04.08.2007
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 42
z jędzy wyszła wenus
|
aj tam, mi to się z remizowością kojarzy, w czasach kiedy nie było tak dużego wyboru ładnych lokali, i wszędzie trzeba było przyczepiać balon albo wstążkę.
|
|
|
|
|
|
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
zawieszki tylko na pierwszą "partię", potem już bez, lud pijany, to i na co im to 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

white demon...
|
A moi goście prawie wszystkie zawieszki wzięli na pamiątkę  Zawieszek miałam tyle, ile butelek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jowita
Cicha wiedźma
Ilość piw: 16
|
twinnie77 a może masz swoje zawieszki w dokumencie worda lub corela i byłabyś tak miła je udostępnić. Już mi wiele pomogłaś swoimi winietkami i te zawieszki uratowałyby mi ze 3 dni:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

white demon...
|
twinnie77 a może masz swoje zawieszki w dokumencie worda lub corela i byłabyś tak miła je udostępnić. Już mi wiele pomogłaś swoimi winietkami i te zawieszki uratowałyby mi ze 3 dni:)
Jutro poszukam, powinnam coś mieć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
My tez nie mielismy na kazda butelke,tylko na pierwsze 2 rozdania,czy jakos tak. Tez myslalam zeby przewieszac z pustych na pelne,ale komu by sie chcialo  Jezeli szukasz inspiracji to na allegro jest sporo i teksty-wierszyki tez do wyboru
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

white demon...
|
jowita, napisz mi swojego maila, bo plik jest za duży, aby go tutaj załączyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jowita
Cicha wiedźma
|
junona@autograf.plWielkie dzięki twinnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

white demon...
|
Jowita, wysłałam ci maila.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jowita
Cicha wiedźma
|
Ależ jestem Ci wdzięczna, tyle pracy mi oszczędziłaś. Aha a zawieszki są super, takie właśnie chciałam sama tworzyć. Aż Ci poleję, tylko nie pij narazie, ono się nie zmarnuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
twinnie77 podziel się zawieszkami 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

white demon...
|
twinnie77 podziel się zawieszkami  Proszę podać maila, bo plik jest zbyt duży, aby go umieścić na strefie (nawet po spakowaniu). Ależ jestem Ci wdzięczna, tyle pracy mi oszczędziłaś. Aha a zawieszki są super, takie właśnie chciałam sama tworzyć. Aż Ci poleję, tylko nie pij narazie, ono się nie zmarnuje  I nie ma problemu z edycją tekstu?? Dzięki za piwko. A te zawieszki się super łatwo robi. Karteczki wydrukować. Z tasiemki wycinać kawałki i sklejać razem. I doklejać te karteczki. Polecam klej Magic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jowita
Cicha wiedźma
|
Robiłam sama zaproszenia z taką satynową tasiemką wiec i z zawieszkami sobie poradzę. Wszystko w porzadku z edycją, ja tylko jeszcze może zmienię czcionkę na taką jak była na zaproszeniach, bo i na tym samym papierze bedę je robiła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
twinnie77 :drunk:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

white demon...
|
Robiłam sama zaproszenia z taką satynową tasiemką wiec i z zawieszkami sobie poradzę. Wszystko w porzadku z edycją, ja tylko jeszcze może zmienię czcionkę na taką jak była na zaproszeniach, bo i na tym samym papierze bedę je robiła.
No to super  Dla zdolniachy piweczko :drunk:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1549
|
Chyba mnie natchnęłyście:) Zamówiliśmy w Cartalii jakiś czas temu wstążkę spersonalizowana z naszymi imionami i datą ślubu. Mamy zamiar wykorzystać ją do wioązania organzowych woreczków z ryżem i grosikami, ale może jak jej trochę zostanie to zrobię zawieszki na pierwszą partię butelek:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marlen_ka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 968
kobieta szczęśliwa
|
jakoś mi sie nie podoba robienie zawieszek na wódkę. dla mnie alkohol nie jest aż tak ważny na weselu, żeby go specjalnie ozdabiać. idąc tym tropem powinno sie tez robić zawieszki na wino, soki, jedzenie...........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
my z zawieszek zrezygnowaliśmy ale każda butelka wyborowej ma na szyjce kokardke mój N je wiązał i wyszło mu całkiem całkiem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
projekt1
Gość
|
twinnie77 Witaj twinnie 77, Czy możesz mi również przesłać e-mailem "gotowca" na zawieszki na wódkę? Zgromadziłam już dawno różne materiały ale niestety na jakiś sensowny projekt brak mi czasu. Mój e-mail: premium5@o2.plZ góry Ci serdecznie dziękuję,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

white demon...
|
projekt1, wysłałam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anulla
Gość
|
My też chcieliśmy kupować zawieszki na Allegro, ale ostatecznie zdecydowałam sie na takie kokardki. Za 100 szt zapłaciłam 14zł. Taka ilość wystarczy na każdą butelkę wódki i wina i nie będziemy się musieli martwić przewieszaniem.Do tego nie utrudniają nalewania tego cennego płynu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara