gosialand
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 7
|
fajne te kokardki, ale ja na szczęście mam problem z głowy bo moja butelka już będzie cała ozdobiona więc nie chcę już dodawać jakiś zawieszek, ale te białe kokardki ok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwiec 16, 2008, 07:02:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
Przyznam szczerze, że nigdy nie rozumiałam idei zawieszek na wódkę. Wybaczcie, ani to jakoś szczególnie ozdobne, ani potrzebne. Nie lepiej ładną dekorację...
A wiecie wogóle skąd się wzięły zawieszki? Na weselach na wsiach podawało się własnej roboty bimber lub jak dobrze poszło rozcieńczony spirytus, więc trzeba było je jakoś oznaczyć.
W związku z tym (tylko błagam nie śmiejcie się ze mnie), jak na weselu wódka ma etykietkę weselna, to ją odklejami i sprawdzam, czy mój organizm da rady takiej wódce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
mi sie podobały SAME kokardki i tak tez przyozdobiliśmy wódkę weselna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niewiemjaka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1949
zimno mi w sny .....
|
a ja tez planuje wstazeczka + karteczka z wierszykiem za co goscie moga sie napic wiem ze na weselu koleznki fajnie sie czytalo te przywieszki i kazda byla inna
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJestem Szczęśliwą Mamusią Wiktorka - ur.17.05.2009, 3580g, 58 cm
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
Przyznam szczerze, że nigdy nie rozumiałam idei zawieszek na wódkę. Wybaczcie, ani to jakoś szczególnie ozdobne, ani potrzebne. Nie lepiej ładną dekorację...
A wiecie wogóle skąd się wzięły zawieszki? Na weselach na wsiach podawało się własnej roboty bimber lub jak dobrze poszło rozcieńczony spirytus, więc trzeba było je jakoś oznaczyć.
W związku z tym (tylko błagam nie śmiejcie się ze mnie), jak na weselu wódka ma etykietkę weselna, to ją odklejami i sprawdzam, czy mój organizm da rady takiej wódce
po raz kolejny polewam  :drunk: u siebie nie mialam, nie podoba mi sie to, nie czułam potrzeby ozdabiania butelek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ania14209
Cicha wiedźma
Ilość piw: 5
|
Twinnie77, Czy ja równiez mogłabym prosić o przesłanie wzorów zawieszek? Z góry dziękuję, 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
my mieliśmy zawieszki z wierszykiem, na satynowej wstążce. do tego 2 metalowe obrączki zawieszone. Większość tych zawieszek zabrali goście  jak znajdę to wrzucę fotkę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1360
|
my zawiązaliśmy kokardki ze wstążki atłasowej o szerokości 0,5 cm
my też tak będziemy robić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Majeczka
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 36
|
My nie planujemy zawieszek, na poczatku obsesji slubnej chcialam wszystko  kazdy szczegolik udekorowac teraz mysle ze czasem mniej to lepiej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aga:)
Gość
|
twinnie77 czy ja też mogę prosić o maila z projektem zawieszek?? slowik.aga@gmail.comdzięki wielkie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1886
white demon...
|
aga:), poszło na maila 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

|
na ostatnim weselu na którym byłam zamiast zawieszek na szyjkach butelek były miniaturowe krawaty i podwiązki coś takiego: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
martullek mielismy takie  bardzo seksi wygladaja na butelkach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

|
my zakupiliśmy w cartalii przy okazji zamawiania zaproszeń - takie tekturowe z wierszykiem. mój P. chciał mieć naklejki, ale stanęło na zawieszkach, chociaż w przedostatniej wersji w ogóle miało nie być - mielismy robić kokardki tak jak Kasia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoy
Wiedźma-plotkara
|
Ja sama robię zawieszki  To serduszka, w których umiesciłam obrazki pary młodej. Podpisane są imionami a u dołu jest data ślubu. Obrazki są z humorem  Widziałam to u znajomych na weselu i super było. Ludzie zabierali na pamiątkę do domu P.S. Tych obrazków pary młodej mam kilkadziesiąt, więc serduszka będą różniusieńkie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wredotka
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 65
|
twinnie czy ja tez moge prosic maila z winietkami  , wielkie dzieki
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 11:52:22 wysłane przez wredotka »
|
|
|
|
|
katgoli
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 138
|
P.S. Tych obrazków pary młodej mam kilkadziesiąt, więc serduszka będą różniusieńkie  super zawieszki, gratuluje pomyslowosci. Powiedz mi gdzie mozna znalezc te obrazki pary mlodej? strasznie mi sie podobaja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
yoy swietny pomysl - kolejny do dzialu "zrob to sam" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoy
Wiedźma-plotkara
|
oj te obrazki to ja sama szukałam po internecie chyba z pół roku... najczęściej były to zdjęcia zaproszeń ślubnych, na których były takie śmieszne pary  Potem taki obrazek "obrabiałam" w corelu, żeby był mniejszy, żeby nie posiadał tła itd. (trochę z tym jest roboty) no a potem to już robiłam taką kompozycję i gotowe  Zawieszki będą drukowane na papierze ecru. u góry będzie przeciągnięta delikatna tasiemka. Jak znajdę trochę czasu to wkleję zdjęcia takiej "dopieszczonej" zawieszki  A w ogóle bardzo się cieszę że się podobają :-] Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu_hoooka
Cicha wiedźma
Ilość piw: 12
|
twinnie77,
jezeli to nie będzie problemem..- czy mogłabyś mi przesłać projekt zawieszek na wódkę? w którymś z wątków chwaliłaś się, że takowy posiadasz i rozsyłałaś dziewczynom..
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 27, 2008, 08:46:39 wysłane przez bu_hoooka »
|
|
Just married...
|
|
|
panikarola
Wiedżma ze słowotokiem

|
bu hooka, chyba nic z tego, bo twinnie nie zaglada teraz na forum. chyba ze ci ktos podesle, kto od niej dostal, ja nie mam...
|
|
|
|
|
|
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.
|
|
|
bu_hoooka
Cicha wiedźma
Ilość piw: 12
|
dzięki panikarola, gdyby nie Twoj post, to do tej pory myślalabym, ze do twinnie wiadomosc wyslalam na priva. bo ze nie zaglada do tego działu to moglam się domyślic :o) tylko jakos byłam za mało przytomna, żeby te wszystkie informacje przetworzyć i stworzyć z nich logiczną całość 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katgoli
Powściągliwa wiedźma

|
czy ja rowniez moge prosic o te wzoryc?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 27, 2008, 10:15:05 wysłane przez katgoli »
|
|
|
|
|
panikarola
Wiedżma ze słowotokiem

|
dzięki panikarola, gdyby nie Twoj post, to do tej pory myślalabym, ze do twinnie wiadomosc wyslalam na priva. bo ze nie zaglada do tego działu to moglam się domyślic :o) tylko jakos byłam za mało przytomna, żeby te wszystkie informacje przetworzyć i stworzyć z nich logiczną całość  hi, hi, no ladnie! ale w tych okolicznosciach to zupelnie zrozumiale!! masz piwko!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katgoli
Powściągliwa wiedźma

|
ja tez dopiero teraz przeczytalam ze Twinie nie zaglada juz na forum :oops: czy ma moze ktos te wzory?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|