twinnie77
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1886
white demon...
|
Hej! To nie tak, że opuściłam forum. Ale mam bardzo mało czasu na forum, mój synuś bardzo mnie absorbuje. Wysłałam wam wzory na maila. Mam nadzieję, że nie za późno. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #50 : Wrzesień 01, 2008, 11:36:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katgoli
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 138
|
Hej! To nie tak, że opuściłam forum. Ale mam bardzo mało czasu na forum, mój synuś bardzo mnie absorbuje. Wysłałam wam wzory na maila. Mam nadzieję, że nie za późno. Pozdrawiam.
Wielkie :smiley_thnx: :smiley_thnx: :smiley_thnx: :piwko:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwiatuszek1983
Zupelnie nowa wiedźma
|
pomocy pomocy hej mam na imie arek w tym roku biorę ślub. czytając fora wiem ze moglibyscie mi pomóc .czy przesłalibyscie mi wszelkie wzory winietek oraz zaproszę, podziekowan na adres solek83@vp.pl wiem ze sam nie dam rady tego znalesc a chcialibysmy zrobic wszystko samodzielnie gdyz nie stac nas na drogie wesele a dzieki tym projektom we dwojke udoskonalimy nasze wesele. bede wam wdzieczny za wszelkie materiały które udało wam sie zgromadzic do ślubu pozdrawiam arek Z góry dziękuje jesli cos masz to moze byc w kazdym formacie poradze sobie dziekuje!!! moj adres solek83@vp.pl pomozcie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
kwiatuszek1983 wszystkie z calego internetu ? :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoy
Wiedźma-plotkara
|
Na poprzedniej stronie pokazałam projekty zawieszek na alkohol zrobione w PowerPoint  A tak prezentują się w pełnej krasie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1886
white demon...
|
yoy, świetne te zawieszki! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunflowerka
Gość
|
Na poprzedniej stronie pokazałam projekty zawieszek na alkohol zrobione w PowerPoint  A tak prezentują się w pełnej krasie  super pomysł!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuska
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 8
|
Bardzo oryginalne te zawieszki!!! Super 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olcccccia
Zupelnie nowa wiedźma
|
Witam moglabzm prosic o wzory tych zawieszek na maila ?? kotka80@wp.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joanna_l
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 2
|
Co prawda 2 lata juz minely od slubu, ale moze kogos zainspiruja nasze zawieszki zaprojektowane przez moja siostre  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasia1984
Zupelnie nowa wiedźma
|
Proszę podać maila, bo plik jest zbyt duży, aby go umieścić na strefie (nawet po spakowaniu).
I nie ma problemu z edycją tekstu?? Dzięki za piwko. A te zawieszki się super łatwo robi. Karteczki wydrukować. Z tasiemki wycinać kawałki i sklejać razem. I doklejać te karteczki. Polecam klej Magic.
Ja tez proszę o te zawieszki na wodke ...prosze .... kasica18@wp.pl Dodany tekst: Lipiec 31, 2010, 06:50:49
Co prawda 2 lata juz minely od slubu, ale moze kogos zainspiruja nasze zawieszki zaprojektowane przez moja siostre  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujSliczne te zawieszki moge prosic o wzor na miala kasica18@wp.pl dzieki serdecznie z gory :*
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2010, 06:50:49 wysłane przez kasia1984 »
|
|
|
|
|
|
lusia56
Zupelnie nowa wiedźma
|
hejka wszystkim ( matko pierwszy raz na forum ) poszukuje fajnych zawieszek na wodeczke pomozecie   z gory wielkie dzieki moj e-mail lusia56@wp.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luizee
Zupelnie nowa wiedźma
|
Czy ja też mogłabym prosić o wzory zawieszek? Bardzo Proszę  Mój mail: luizka1231@wp.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bzdaczek
Gość
|
twinnie77witam a czy ja jeszcze moge prosić o ten wzór zawieszek? ;-) bzdaczek@op.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|