justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
brawurka ale co 
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #1375 : Luty 25, 2010, 11:07:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2413
Wolność dla zwierzątka
|
a ja się przeprosiłam z moją freyą
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
ale głupia  to Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/item926142709_panache_kaleidoscope_tankini_bikini_30f_65f.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
brawurka wydaje mi się, że jak będzie dobry rozmiar to będzie się trzymać  ja kiedyś oglądałam z tej serii kostium z górą jak taki pasek materiału (miał dołączone ramiączka) śliczny był, ale nie było mojego rozmiaru 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
dobra, nie karmie juz i biust mi maleje powoli.... jak mam sie mierzyc?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
ciasno pod biustem luźno w biuście Dodany tekst: Luty 26, 2010, 08:51:45
znalazlam takie coś Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index.php?below=72&bust=91
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2010, 08:51:45 wysłane przez brawurka »
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
czy znajdę kiedykolwiek taki biustonosz, jak ten na zdjęciu, z tym zastrzeżeniem, aby rozpinał się Z PRZODU? POLEJĘ 100 PIW, temu, kto mi pomoże taki znaleźć!  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.dopasowana.pl/product-pol-899-Biustonosz-Hestia-strapless-ivory-Panache-Masquerade-4540-.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
doda ja go mam i jest super a rozpinane z przodu są chyba be
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
ja chcę coś do karmienia, nie chcę klasycznego stanika do karmienia kupować  chyba nie znajdę takiego... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Nie przypominam sobie zadnego "porzadnego" (w znaczeniu rozmiarowki) stanika, ktory rozpinalby sie z przodu. Ale nie twierdze, ze widzialam wszystkie  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
doda nie jestem przekonana czy będzie wygodny tzn do karmienia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
ja też nie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
ja chcę coś do karmienia, nie chcę klasycznego stanika do karmienia kupować  chyba nie znajdę takiego...  ja takiego do karmienia nie polecam. nie wiem jak będzie u ciebie, ale u mnie na początku było tak, że Michał jadł z jednej piersi a z drugiej i tak mi leciało (hormony i koniec). więc jakbym miała w zasadzie zdejować cały stanik (bo do tego sprowadza się rozpinanie z przodu) lub przytrzymywać drugą pierś to bym oszalała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
ja takiego do karmienia nie polecam. nie wiem jak będzie u ciebie, ale u mnie na początku było tak, że Michał jadł z jednej piersi a z drugiej i tak mi leciało (hormony i koniec). więc jakbym miała w zasadzie zdejować cały stanik (bo do tego sprowadza się rozpinanie z przodu) lub przytrzymywać drugą pierś to bym oszalała.
te staniki do karmienia moze nie sa ladne, ale dosc praktyczne zwlaszcza na poczatku, jak mleko sika z obydwu piersi... ja pzrez chyba 3 mies, albo i wiecej mialam staniki do karmienia. potem przeszlam na zwykle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
czzy ktos kupowal staniki DAMA KIER? bo na allegro sa i maja bardzo atrakcyjne ceny - pasuja do rozmiarowki "idealnych' stanikow ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
Ilość piw: 29
|
Zostałam zbita, okrzyczana i wysłana tutaj za stanik rozmiaru 70A  Zmierzyłam się grzecznie i mam wymiary 64 pod i 75 w biuście. Jaki rozmiar powinnam nosić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
kama 60 C
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
Ilość piw: 29
|
Zuziu, wyruszam na stanikowe zakupy jutro 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
albo stanik w takim stylu: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.kappahl.com/pl/misc/ProductDetails/?ArtNo=438119 Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.atlantic.pl/produkty/kategoria/12-push-up/1579-biustonosz.html?v=16522 tylko w dobrym rozmiarze. niestety oni nie mają w swojej kolekcji odpowiedniej rozmiarówki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
kupiłam mój drugi stanik w chyba dobry rozmiarze 65f (pierwszy to juz nie pamietam jaki,ale cos bylo w nim nie tak) zamówiłam panache flamenco, juz sie nie moge doczekac przesylki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1343
:)
|
ja chcę coś do karmienia, nie chcę klasycznego stanika do karmienia kupować  chyba nie znajdę takiego...  Na co dzien uzywalam zwyklego stanika do karmienia, jak wychodzilam to mialam ropinany z przodu, u mnie sie sprawdzi choc nie byl super wygodny-do karmienia 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
doda a dlaczego nie chcesz takiego do karmienia?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
nie wiem jak będzie u ciebie, ale u mnie na początku było tak, że Michał jadł z jednej piersi a z drugiej i tak mi leciało miałam identycznie, jedna oprózniałam to z drugiej leciało bardzo dlatego też bym polecała stanik do karmienia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
kupiłam mój drugi stanik w chyba dobry rozmiarze 65f (pierwszy to juz nie pamietam jaki,ale cos bylo w nim nie tak) zamówiłam panache flamenco, juz sie nie moge doczekac przesylki
jest za duży  w obwodzie zapinam się na ostatnia haftke i jakiejś wiekiej niewygody nie mam, a miseczki sporo za duże, rozmier 65f z freyi tez bedzie za duży? jaki teraz mam kupic ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
brawur, Panache ma zupełnie inną budowę niż Freya - ma szerokie fiszbiny. Na mnie Panache jest luźnawy, a końce fiszbinów mam w połowie pleców  . Sprzedaj na allegro i szukaj dalej - widocznie jesteś wąskofiszbinowa. Spróbuj Freyę. Poza tym to nie tak, że ma Ci być niewygodnie  . Wręcz przeciwnie  . Miska za duża, bo może źle wygarnęłaś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|