brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
szelma wygarnęłam co mogłam z pleców,pach z pobbiustu,wiecj juz nie mam  , jest dużo za duzy,kupie freye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #1400 : Marzec 04, 2010, 01:40:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
No to może po prostu miska za duża. Ciężko tak doradzać netowo niestety  . Freyę spróbuj, żeby zobaczyć, czy freyowe fiszbiny bardziej Ci pasują. Szukanie dobrego stanika to długi i żmudny proces  . A potem za jakiś czas trzeba zaczynać od początku  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
brawurka czy wygarnialas w pozycji glebokiego uklonu przed cesarzem chin ?  bo mi w innej sie nie udaje wygarnac jak nalezy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
czy wygarnialas w pozycji glebokiego uklonu przed cesarzem chin ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
zwierzu juz wygarnięte, niestety nadal z pół cycka bym tam jeszcze włozyła
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
no to cholera dziwne pani - bo biust Twoj widzialam z dala bo z dala, ale ja mam na sobie panasza 65E i jest gites..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
zwierzatko_mojej_mamy mój biust od zlotu spadł o dobre 2 rozmiary,myśle,że w 75b by wszedł,może małe c
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
mysle, ze czas pokazac cycki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
mysle,ze czas zorganizować zlot  jeszcze raz sie obmierzylam i 72 pod 86-87 w biuście
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Sprawdzę w domu, jakie miałam wymiary, kiedy zaczynałam, ale pod miałam podobnie i dalej noszę 65. W miałam ok. 94 i zaczęłam od FF, więc wierzę, że F może być duże. Chyba celowałabym w 65E, ale niech ktoś jeszcze się wypowie  . A w Panache fiszbiny Ci odpowiadały? Bo od tego zależy, czy opłaca się próbować Freyę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
no średnio, bo te zewnętrzne mam za pachą,a te wewnętrzne mnie uwierają bo są dośc wysoko, mysle,ze moglabym sie przyzwyczaić,ale jak freya lepsza to nie bede sie meczyc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
To próbuj Freyę. Freyowe są węższe - to że na mostku wysoko, to inna kwestia i zależy od kroju stanika. Ale problem fiszbinów za pachą powinien się rozwiązać  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
Ja tez ttylko freye moge nosic, panache jest zawsze za duze i ma zazwyczaj za szeroko rozstawione miski, [rzez co brakuje mi biustu od wewnatrz, znazy sie pomiedzy cyckami  Obecnie w biuscie mam 88, pod nie wiem ile  I nosze 65e, zamowilam teraz f, bo w e, zaleznie od kroju jest juz na styk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1469
|
dziewczyny znacie sklep triumpha na smolnej? kilka dzeiwczyn mi go polecąło, bo tam babka wprowadziła ich zwisy po ciąży i karmieniu  myśłe,aby się tam wybrać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
jestynkaja bym nie polecała to ta slynna pani hania lepiej idz do peachfield 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
zuzia a ja?a ja? zgadzasz sięz szelmą,ze może 65 e będzie ok?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
zuzia a ja?a ja? zgadzasz sięz szelmą,ze może 65 e będzie ok?
no 65f zdecydowanie za duże ja bym celowała w 65DD ew. E (bo niektórzy nie robią DD) tylko nie kupuj arabelki w tym rozmiarze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

|
lepiej idz do peachfield gdzie jest ten sklep? szukam osoby , która donierze mi rozmiar oraz wyprowadzi moje piersi na prostą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.peachfield.pl/ I stanowczo nie idź na Smolną!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
jestynka pani Hania...hmmm... ma dość specyficzny sposób bycia, opryskliwy, często chamski, potrafi odsłonić przymierzalnię by pokazać coś innym etc. dla mnie takie zachowanie jest niedopuszczalne. Kiedyś była guru (mimo tego zachowania) a później i jakoś usług zaczęła spadać. spróbuj w peachfield umówić się z p. Marią - jest fantastyczna. To właścicielka peachfield.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

|
ja byłam zaskoczona jak poczytałam opinię o p. Hani na innym forum i też uważam jej zachowanie za opryskliwe i dziwne, chociaż te dwie znajome stwierdziły, że b. fajna babka, więc bądż człowieku mądry  masz namiary do tej p. Mari, bo jełśi może mi pomóc ,a przy tym jest fajną osobą to chętnie skorzystam  gdzie jest ich sklep?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
freyka nosi mi się coraz lepiej (obwód się chyba rozciągnął  ) ale dalej pije mnie w mostek zastanawiam się czy wszystko wygarniam jak należy i robi mi się taka fałdka pomiędzy ramiączkiem, a zgięciem pachy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
jestynka ma 2 sklepy: na bruna i na żeromskiego (na stronie są dokładne adresy) telefon wysyłam na pw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

|
dzięki  zuzia a jak cenowo jest w tych sklepach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
jestynka hm... to są jednak droższe sklepy. ale czasem mozna tam cos wybrać i polować na allegro/ebay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|