doda
Wiedźma-plotkara

|
doda a dlaczego nie chcesz takiego do karmienia? aaaaa bo ja zazwyczaj nie noszę staników z ramiączkami  albo ramiączka na krzyż, albo na szyję, albo bez ramiączek. ale już sobie znalazłam coś, co mi chyba będzie odpowiadało w miarę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #1425 : Marzec 06, 2010, 11:23:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
doda musisz pamiętać, że piersi karmiące są pełniejsze i cięższe przez to. dla ciebie też może być bardziej komfortowe mieć ramiączka. zresztą sama zobaczysz jak ci bardziej pasuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
ja to rozumiem, ale mam na plecach na linii ramiączek pieprzyk na którego punkcie mam bzika i dopóki go nie usunę, to nie założę ramiączek choćby nei wiem co 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
zmierzylam sie.... pod biustem 70 w biuscie 84 jestem jeszcze nieuswiadomiona stanikowo. prosze o dobranie jakiegos, ktory jest najlatwiejszy do zaakceptowania dla nowicjusza...  i poprosze o adresy sklepow we wrocku, bo nie wiem czy odwaze sie na zakup przez net 1 stanika...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
Abkasia spróbuj 65 D - z dobrym wygarnianiem a potem sie zobaczy
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,5786081.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
Abkasia spróbuj 65 D - z dobrym wygarnianiem a potem sie zobaczy a jaki model proponujesz? o dzieki za linka, przejde sie tam, jak wroce do wrocka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
na poczatek to jakis zabudowany np Polyanna jest dobrym stanikiem migracyjnym retro tez choc prawda jest taka ze trzeba mierzyć dobrze żeby miał wysokie boki-bedzie lepiej zbieral i trzymał
pamietaj zeby wygarniać żeby fiszbina dobrze przylegala do ciała skrócic ramiączka a i żeby dobrze Ci było miedzy piersiami - jesli masz np bardzo blisko ustawione piersi to lepszy będzie plunge niż bakonik bo nie bedzie Ci rozpychał
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
ja nie lubie mocno zabudowanych stnikow...  salsa aj linki do tych stanikow, poogladam sobie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
ja nie lubie mocno zabudowanych stnikow...  salsa aj linki do tych stanikow, poogladam sobie  wpisać w google  teraz nie mam czasu  no do migrowania najlepszy jest zabudowany po bokach stanik ja tez nie lubie ale to na krótko-jakieś 3 pierwsze miesiące
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
wpisalam  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.google.pl/search?rlz=1C1GPCK_enPL331PL331&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Polyanna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://images.google.pl/images?um=1&hl=pl&rlz=1C1GPCK_enPL331PL331&tbs=isch%3A1&sa=1&q=Polyanna+Freya&aq=f&oq=&start=0 Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://images.google.pl/images?um=1&hl=pl&rlz=1C1GPCK_enPL331PL331&tbs=isch%3A1&sa=1&q=retro+Freya&aq=f&oq=&start=0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
szelma bardzo ładnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
szelma odrobiła lekcję 
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
|
szelma
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.getprice.com.au/images/uploadimg/174/350__1_AA3481.jpg to chyba photoshop 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Eee, długie ręce ma po prostu  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
bo trzeba wiedziec ze ta poliana to jest freya..  a ja nie wiem, bo nei siedze w stanikowym watku i nie znam sie na "dobrych " stanikach...  i ich pelnych nazwach... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Spoko, nauczysz się. Ale tak na przyszłość to wystarczy dopisać do nazwy "stanik" i już wyskakują odpowiednie wyniki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
abkasia, ale w tym linku ktory wrzuciłaś na dalszych pozycjach chyba nawte 1. strony pojawiają sie staniki..... pojawia sie link do balkonetki....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
abkasia, ale w tym linku ktory wrzuciłaś na dalszych pozycjach chyba nawte 1. strony pojawiają sie staniki..... pojawia sie link do balkonetki....
jezzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuu przeciez wiem  ale spodobaly mi sie te 1 propozycje z imionami , ksiazkami i tak dalej...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2010, 01:57:14 wysłane przez abkasia »
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
abkasia uprzedzam, że jak zobaczysz siebie po raz pierwszy w tej polyannie to możesz przeżyć szok  ja do tej pory mam traumę  dla mnie ten stanik jest nr 1 jako zniechęcać do prawidłowego ostanikowania 
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
abkasia uprzedzam, że jak zobaczysz siebie po raz pierwszy w tej polyannie to możesz przeżyć szok  ja do tej pory mam traumę  dla mnie ten stanik jest nr 1 jako zniechęcać do prawidłowego ostanikowania  a jaki polecasz, zebym szoku nie doznala?  zeby nie byl za mocno zabudowany?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
abkasia wiesz może tobie się akurat spodoba  ale skoro lubisz skąpe bikini i niezabudowane staniki to raczej nie będziesz w niebowzięta  na początek ponoć taki zabudowany najlepszy i miękki do tego, ale ja ominęłam ten etap jak ponosiłam godzinę "właściwy" stanik  potem jeszcze kilka razy do niego wracałam, ale po chwili rzucałam go w diabły i wylądował na dnie szuflady  kupiłam po prostu stanik 65E usztywniany, żeby mieć poczucie że coś tam dobrego robię ale nie zamierzam się na siłę przestanikowywać  i zdaję sobie sprawę, że bułę pod pachą mam nadal  no i te zdjęcie co są w necie to moim zdaniem są nieźle podrasowane, że niby takie mało zabudowane hahaha ale może tobie akurat przypasuje ta przemiana 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2010, 05:51:49 wysłane przez justynaaaa2 »
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
abkasia wiesz może tobie się akurat spodoba ale skoro lubisz skąpe bikini i niezabudowane staniki to raczej nie będziesz w niebowzięta na początek ponoć taki zabudowany najlepszy i miękki do tego, ale ja ominęłam ten etap jak ponosiłam godzinę "właściwy" stanik  potem jeszcze kilka razy do niego wracałam, ale po chwili rzucałam go w diabły i wylądował na dnie szuflady  kupiłam po prostu stanik 65E usztywniany, żeby mieć poczucie że coś tam dobrego robię ale nie zamierzam się na siłę przestanikowywać  i zdaję sobie sprawę, że bułę pod pachą mam nadal  no i te zdjęcie co są w necie to moim zdaniem są nieźle podrasowane, że niby takie mało zabudowane hahaha ale może tobie akurat przypasuje ta przemiana  oooooooo jak ty mnei dobrze znasz! masz racje... ja rowniez chce miec dobry stanik, ale nie potrzebuje zupelnego przestanikowania...  takiego przestanikowania na sile... chce miec wygodny w miare dobrany stanik...  a teraz musze cos kupic, bo nie mam zadnego dobrego... te co nosilam w czasie karmienia teraz sa za duze, a te sprzed ciazy za male...  a jaki model lubisz najbardziej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|