doda
Wiedźma-plotkara

|
to jakiś nowy sklep?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #1500 : Marzec 17, 2010, 08:04:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
doda chyba całkiem niedawno otwarty, bo kiedyś na pewno go nie było, był tylko buduar a jakiś czas temu jak przeglądałam ogłoszenia o pracę to rzuciło mi się w oczy, że szukają ekspedientek do tarasów, więc chyba nówka 
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
a mnie wkurza, ze po okolo 1-1,5 roku wszystkie staniki mam do wyrzucenia bo mi sie pomigrowalo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
Znacie sie na rozmiarowce z melissy? Znajoma z DE chce kupic, jej wymiary to 108 pod biustem i 122 w biuscie.
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
mayagaramond nie mam teraz czasu się grzebać w rozmiarach ale podpowiem, że melissa ma polską rozmiarówkę i na poczatku zdecydowanie polecam przedłużkę. rozmiaru mogę poszukasć ale nie dzisiaj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
mayagaramond nie mam teraz czasu się grzebać w rozmiarach ale podpowiem, że melissa ma polską rozmiarówkę i na poczatku zdecydowanie polecam przedłużkę. rozmiaru mogę poszukasć ale nie dzisiaj
czyli mniejszy obwod - u niej pewnie 100 i przedluzka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3357
|
melduję, że znalazłam swój rozmiar 65E Panache Tango leży jak ulał (w moim mniemaniu) mało dusi, trzyma, choć jest siatkowate jestem w szoku dzięki Zuzia 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 10, 2010, 08:06:49 wysłane przez emcia »
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
emcia zazdroszczę! mam pytanie, miseczka panache kończy mi się gdzieś pod pachą, oznacza to,że ten stanik nie jest dla mnie prawda? czy on może konczyc sie pod pacha i jak komus nie przeszkadza to luz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
mi sie konczy pod pacha w jednym i uwazam, ze ten wlasnie najbardziej mi trzyma, zeby na placy nie przeskakiwalo zaraz jak tylko wyciagne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

|
u mniej też jest najdalej ze wszystkich staników i to właśnie to super tango ale ja mam chyba zwierzakowe cycki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
mi się te cycki (oba  ) rozlały po tej miseczce i w efekcie byłam płaska jak deska
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

|
mi się te cycki (oba  ) rozlały po tej miseczce i w efekcie byłam płaska jak deska to mi się właśnie wyłoniły 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
brawurka dobra miseczka konczy sie w polowie pachy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
zuzia a gdzie jest polowa pachy? serio pytam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
zwierzatko_mojej_mamy no palcem sobie wymierz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
zdefinuj pache  dla mnie pacha to samo to wglebienie  wglebienie z zarostem jesli nie golony
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
zdefinuj pache  dla mnie pacha to samo to wglebienie  wglebienie z zarostem jesli nie golony no własnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
no czyli w pasze wlasciwie sie powienien a nie na ciele w koncu cycka na przyklad? to bardzo sie ciesze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
w koncu cycka na przyklad? zdefiniuj koniec cycka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
kazdy ma inny  hmm no nie wiem no - stare moje sie konczyly tak w sumie to w polowie linii cyckowej po boku (na przyklad 1 cm na linia sutków  ), teraz sie koncza w koncu cycka tuz pod lub w pasze  czyli dobrze? :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
środek pachy u mnie wygląda tak, że pomiędzy dryt a "koniec cycka" wejdzie jeszcze palec i takie staniki sa najwygodniejsze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
to moje obserwacje na podstawie za dużego stanika, więc może dlatego, ale nawet ciężko mi to sobie wyobrazić, rozlewają się cycki, będę miała mniejsze niż normalnie, nie chce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
Znacie sie na rozmiarowce z melissy? Znajoma z DE chce kupic, jej wymiary to 108 pod biustem i 122 w biuscie.
ja bym celowała w 100E lub F z przedłużką bo melissa na początku jest mega ściśliwa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
ja bym celowała w 100E lub F z przedłużką bo melissa na początku jest mega ściśliwa
Dzieki!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1469
|
nabyłam sobie stanik  w salonie na Mazowieckiej, jestem bardzo zadowolona z doboru i obsługi. Pani powiedziała , ze "konieczny" ścisk i uwieranie stanika, to mit  Szukała dla mnie stanika,który bedzie dopasowany i nie uwierał. Więc mam nowy stanik, którego praktycznie nie czuję, zbiera ładnie wszystko i obwód przylega tak jak trzeba  mam rozmiar jak emcia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|