suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
A u mnie się to wszystko przeemigrowalo i znów muszę stanik kupić.
Nosiłam 65 DD, ale teraz muszę chyba 60...E?
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #1525 : Kwiecień 14, 2010, 12:29:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3357
|
A u mnie się to wszystko przeemigrowalo i znów muszę stanik kupić.
Nosiłam 65 DD, ale teraz muszę chyba 60...E?
chyba doszłaś do ostatniego etapu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
suegro, przy zmianach odwodu miska skacze o 2 rozmiary - więc 65DD ma taką miskę jak 60F. Więc jeśli potrzebujesz większą, to 60FF. Tak mi się przynajmniej wydaje.
emcia, dlaczego ostatniego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

|
suegro, przy zmianach odwodu miska skacze o 2 rozmiary - więc 65DD ma taką miskę jak 60F. Więc jeśli potrzebujesz większą, to 60FF. Tak mi się przynajmniej wydaje.
emcia, dlaczego ostatniego?
a co jest mniejszego niz 60? istnieje 55?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Istnieje. Oczywiście ciężko takie staniki dostać, ale są.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 14, 2010, 02:52:24 wysłane przez szelma »
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

suegro de goddelijk!
|
suegro, przy zmianach odwodu miska skacze o 2 rozmiary - więc 65DD ma taką miskę jak 60F. Więc jeśli potrzebujesz większą, to 60FF. Tak mi się przynajmniej wydaje. dzięki, właśnie nie byłam pewna. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
jestynka bo to nie chodzi o to, zeby było ciasno i żebyś nie mogla oddychać, ale przy migracji biustu obwód szybko "luźnieje"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
ja mam pytanie, ma któras koszulkę z absorbera albo mierzyła? taka level4 ja nosze 65GG/65G
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Mam shockabsorbera level 4. Normalnie nosze 65FF, ale on jest ciasny, wiec mam 70E. Jestem z niego BARDZO zadowolona.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

suegro de goddelijk!
|
W takim razie mam do sprzedania dwa staniki 65 DD 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Jeszcze co do shock absorbera - on jest ciasny w sensie tego, że materiał na obwodzie jest mało elastyczny, a do tego podszyty taką taśmą. Więc ta 70-tka jest taka na styk na mnie - 2 cm więcej w klacie i bym nie mogła głęboko odetchnąć. Więc 70-tka jest dla mnie w sam raz - mogę spokojnie oddychać przy wysiłku, a nic mi nie lata. Ale ten obwód może być problematyczny, więc chyba lepiej przymierzyć przed zakupem (ja kupowałam w stacjonarnym Bravissimo).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

suegro de goddelijk!
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.dopasowana.pl/product-pol-1073-Biustonosz-Confetti-balkonetka-black-gold-Panache-Superbra-4071-.html Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.dopasowana.pl/product-pol-489-Biustonosz-Paris-yellow-firmy-Miss-Mandalay-.html o te własnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
w sumie moge wpasc i zmierzyc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

suegro de goddelijk!
|
zwierzatko_mojej_mamy a Ty chyba mierzyłaś je u mnie, nie?  tak czy siak - zapraszam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
mierzylam jeden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

|
mierzylam jeden fota 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1233
zouza w pretensjach - podobno ;)
|
W takim razie mam do sprzedania dwa staniki 65 DD Hmmmm, kusisz 
|
|
|
|
|
|
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego  /
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1469
|
jestynka bo to nie chodzi o to, zeby było ciasno i żebyś nie mogla oddychać, ale przy migracji biustu obwód szybko "luźnieje"
tak, ale nawet tu na strefie padały posty o tym, że trzeba się przyzwyczajac, dziewczyny na po czątku nie mogły wytrzymac długo w staniku, po przyjsciu do domu odrazu zdejmowały itp. a wcale tak być nie musi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
tak, ale nawet tu na strefie padały posty o tym, że trzeba się przyzwyczajac, dziewczyny na po czątku nie mogły wytrzymac długo w staniku, po przyjsciu do domu odrazu zdejmowały itp. a wcale tak być nie musi  nie musi, ale nastaw się za jakiś miesiąc dwa bedzie potrzebny ciasniejszy  dlatego nie obkupuj się od razu za bardzo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1469
|
nie musi, ale nastaw się za jakiś miesiąc dwa bedzie potrzebny ciasniejszy  dlatego nie obkupuj się od razu za bardzo już pani w sklepie mnie nastawiła  powiedziała, że bardzo możliwe jest, że za 2 miesiące bede miała inny rozmiar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
Obmierzyłam się znów i teraz jest 75/100  No i jaki to rozmiar? Zastanawiam się, czy coś z wystawionych przez konwalię staników by pasowało  A jak nie, to muszę coś szperać i znaleźć odpowiedniego  Bra fitter pisze mi, że to 65K  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4122395 - aukcje konwalii 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2010, 09:56:31 wysłane przez ishka82 »
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
wow konwalia niezłą kolekcje staników zebrała  ja tyle nie miałam chyba przez całe swoje życie 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2010, 09:58:45 wysłane przez justynaaaa2 »
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
szelma
Gość
|
75/100 Te konwalii to na pewno nie - za małe miski mają.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
Te konwalii to na pewno nie - za małe miski mają.
Ano właśnie tak mi się zdawało, ale w sumie nie wiem w jaki rozmiar celować  Dodany tekst: Kwiecień 22, 2010, 10:18:14
Przed ciążą nosiłam 70E i F i dalej je noszę  Nie wiem czy jestem gotowa na 65, chyba raczej ścisłe 70...no i jaka micha? 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2010, 10:18:14 wysłane przez ishka82 »
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Nie znam się na rozmiarach innych niż własny, niestety, więc mocno nie pomogę. Ale jeśli kalkulator wyliczył Ci 65K, to jeśli koniecznie chcesz 70, to byłoby 70I teoretycznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|