ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
Nie znam się na rozmiarach innych niż własny, niestety, więc mocno nie pomogę. Ale jeśli kalkulator wyliczył Ci 65K, to jeśli koniecznie chcesz 70, to byłoby 70I teoretycznie.
Dzięki za chęć pomocy  no właśnie, teoretycznie, ale ten rozmiar mi sie kosmiczny wydaje i skoro wchodzę w 70E/F, to gdzie do I 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #1550 : Kwiecień 22, 2010, 10:59:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Hehe, ja wchodziłam w 75B - a raczej tak mi się wydawało  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

|
Hehe, ja wchodziłam w 75B - a raczej tak mi się wydawało  . No ja też kiedyś nosiłam 75B i C...nawet ślubny jeszcze taki  70E to już próby dobrania odpowiedniego rozmiaru  Ale chyba jeszcze nie do końca udane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3571
|
dzis przyszedl do mnie moj nowy nabytek - 65F: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.bieliznaliparie.pl/pl/o/313 i jeszcze jeden zamowilam w takim samym rozmiarze karmnik: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.bieliznaliparie.pl/pl/o/312 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
a ja muszę kupić nowe staniki, biust mam mniejszy niż przed ciążą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
ishka kazy za mały z tych, ja mam obecnie tak 65G/GG a mam 72cm/98cm
a ja bym wolała 65 i przedłużkę, bo chudniesz chyab?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
ja mam pytanie, ma któras koszulkę z absorbera albo mierzyła? taka level4 ja nosze 65GG/65G
konwalia, kupujesz w necie, czy moze znalazłas gdzie w poznaniu???
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

|
ishka kazy za mały z tych, ja mam obecnie tak 65G/GG a mam 72cm/98cm
a ja bym wolała 65 i przedłużkę, bo chudniesz chyab?
O, to mamy podobne wymiary  Czyli jak sądzę w 65G/GG muszę celować  Dzięki za podpowiedź  Ale skąd w takim razie to 65K w kalkulatorze  Wiesz, jak tak pomyślałam, podumałam, to chyba rzeczywiście 65, bo teraz jak mam 70tki, to takie już dłużej używane są o wiele za szerokie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
ishka82, ale 2 cm w biuście robią różnicę! Więc weź to pod uwagę. Dodany tekst: Kwiecień 23, 2010, 08:49:03
Ale skąd w takim razie to 65K w kalkulatorze Bo kalkulator to kalkulator... Niestety - co stanik, to inaczej - i co biust, to inaczej  .
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2010, 08:49:03 wysłane przez szelma »
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
a gzdie w POznaniu sa sklepy z odpowiednimi stanikami? mozecie podac kilka adresow?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
abkasia, w Poznaniu jest ten: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.yoshi-lingerie.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
Od jakiego czasu chodze i szukam stanika 65 i nie moge nigdzie znalesc;D jedynie w M&S znalazlam,musze sie tam wybrac i probowac cos dopasowac  Ostatnie zakupy 70c nie bardzo mi pasuja 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
|
szelma
Gość
|
nie moge nigdzie znalesc Glupoty gadacie, pani droga  . W UK obwodow 30 nie brakuje, tylko trzeba wiedziec, gdzie szukac  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
No ja to nie bardzo wiem gdzie  W sumie to zawsze na szybkiego z mala przegladalam, musze sama wybrac sie na spokojnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Explomaniaczka ;)
|
wróbel, chce zamówić w necie
ishka, 2cm, to już jeden rozmiar, a kalkulator wyliczył ci rozmiarówkę polską (ja wg niej mam 65I), celuj w 65GG, jak masz dużo do wygarnięcia to 65H
abkasia w poznaniu jest yoshi na wysokiej chyba lawendowe wzgórza na naromowickiej 7zmysł w factory w luboniu avocado na piekarach
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2010, 06:23:14 wysłane przez konwalia »
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
aniak1211 poszukaj stacjonarnego bravissimo Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.bravissimo.com/shops/default.aspx a co do M&S to jezeli chcesz kupic dobkladnie poprzymierzaj, ja sobie kupilam niby dobra rozmiarowke, a mam takie wielkie niewiadomoco 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

|
konwalia, dzięki za wskazówki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Explomaniaczka ;)
|
magoo akurat z tego co pamiętam m&s pomija niektóre miski (np FF), trzeba sparwdzać rozmiarówkę producenta niestety
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1469
|
jest możliwe żeby po migracji rozmiar miseczki się zmniejszył? pytanie czysto teoretyczne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
jestynka moim zdaniem tylko w przypadku schudnięcia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1232
zouza w pretensjach - podobno ;)
|
Mierzyłam wczoraj w Esotiq 65E, ale jednak za głęboki miski... zanabyłam więc 65D (mój trzeci z tej firmy), i po całym dniu noszenia stwierdzam, że jest wygodny  Aha, i dowiedziałam się, że od jesieni do oferty Esotiq wchodzą też 60-tki  chyba firma mądrzeje, miłe to nawet 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2010, 10:46:59 wysłane przez callja »
|
|
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego  /
|
|
|
|
Sawa
Zupelnie nowa wiedźma
|
Gdzie we Wrocławiu kupię staniki w obwodzie 60? (wcześniej niż na Esotiqową jesień  )
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2010, 07:20:46 wysłane przez Sawa »
|
|
|
|
|
Norka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 128
|
Sawa, na Ruskiej jest Milla, mam stamtąd jeden stanik, ale porównywałam ceny z internetowymi i było np. 50 zł różnicy  Nie wspominam wizyty zbyt dobrze, bo Panie mnie dość olewały (ze względu na wiek?), a i w moim rozmiarze były tylko 3 modele do przymierzenia. Dobrały mi zły rozmiar, choć i tak o niebo lepszy od 75B  W każdym razie lepiej się najpierw pouczyć na ten temat w internecie i polegać na sobie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1232
zouza w pretensjach - podobno ;)
|
na Ruskiej jest Milla Nie polecam, ceny bbbbb wysokie, a mój rozmiar panie wyceniły na... 70A. Czyli tyle, co przed uświadomieniem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
errata
Wiedźma-plotkara

|