salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
Ja i tak polecam allegro, czesto nowe mozna tez upolowa w fajnych cenach. nie do konca tzn ja polecam alegro ale jak juz ktoś pomierzył w realu no chyba ze ktos ma nadmiar gotówki na wpadki stanikowe - Dorotka nie ma ustalonego rozmiaru na zywo tylko w necie także polecam pomierzyć na żywo i ewentualnie wtedy zakupić w necie
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #1625 : Lipiec 16, 2010, 03:59:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
to cycki wychodzą mi do góry no mnie nic do góry nie wychodzi  Dodany tekst: Lipiec 16, 2010, 04:20:25
A w ogóle to ja nie wiem gdzie ja tu mam kupować te cycki  Tu są niemal same sklepy ze "starymi" rozmiarami. Znalazłam tylko ten: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.farfallina.nl/ ale tam są jakieś inne rozmiary... A z UK nie chcę sprowadzać, bo mam ich dosyć szelma, gdzie Ty kupujesz?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 16, 2010, 04:20:25 wysłane przez Anupka »
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
nie do konca tzn ja polecam alegro ale jak juz ktoś pomierzył w realu no chyba ze ktos ma nadmiar gotówki na wpadki stanikowe - Dorotka nie ma ustalonego rozmiaru na zywo tylko w necie także polecam pomierzyć na żywo i ewentualnie wtedy zakupić w necie Dlatego tez podalam sklep wroclawski do pomierzenia. A proponowana przez ciebie mellisa czy damakier to tez tylko wysylkowo. A dama to cchyba tylko alllegro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1361
|
no dobra, zmierzyłam się pod biustem 72 cm w biuście 84 cm poproszę o wynik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
Martullek ja bym probowala 60DD, 65D ewentualnie. Byc moze nawet odpowiednio E i DD.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 16, 2010, 07:13:16 wysłane przez mobka »
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1361
|
dzięki, może za jakiś tydzień uda mi się gdzieś pójść coś poprzymierzać. zdam relację 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
no dobra, zmierzyłam się pod biustem 72 cm w biuście 84 cm poproszę o wynik  chyba mam podobne rozmiary... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Anupka, w jUKeju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
30 (65) G moim zdaniem może cyc mała miska, ja mam 96 i czasem kupuję 65GG, zazwyczaj jednak 65G
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
moim zdaniem może cyc mała miska, ja mam 96 i czasem kupuję 65GG, zazwyczaj jednak 65G
dlatego trzeba mierzyć bo to tylko orientacyjne wyliczenie nie wiem jak mierzyła sie Dorotka a jak Ty - np ile macie w cyckach stojąc a ile jak sie pochylacie do zwisu (nie zawsze to sa te same wartości) poza tym jedna sie mierzy na stanik delikatnie innej centymetr "zagina"biust jak ja zaczynałam moja przygodę to mi wróżono 65 E dobrze, ze sie umówiłam z laską z Intimo4You i w przymierzalni Zary w Galerii wyszło, ze mam 65 D tak było wtedy bo dziś nosze 60 F z 65 pewnie było by DD lub E zależy od rozmiaru ale ja juz w 65 nie umiem chodzić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
no dobra, zmierzyłam się pod biustem 72 cm w biuście 84 cm poproszę o wynik  mam podobne wymiary - 69/85 i nosze teraz 28F
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
dziewczyny pomierzylam sie i wyszlo mi: 73 pod biustem 93 w biuscie jaki rozmiar proponujecie?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 24, 2010, 07:19:50 wysłane przez magoo »
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Kurczę, mam wrażenie, że masz tyle co ja, ale nie mam pewności, bo całe wieki się nie mierzyłam i nie pamiętam  . A centymetra w domu niet. Ale wydaje mi się, że to podobne wymiary. Ja noszę 30FF (65FF).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
szelma wlasnie 30ff nosze aktualnie i niestety wydaje mi sie, ze sa one na mnie troche za male dosyc mocno odciskaja mi sie pod biustem, pod pachami zostaja mi czasem takie jakby siniaki, a miseczki wydaja mi sie za male i teraz nie wiem co sprobowac: wiekszy obwod, czy obwod zostawic bez zmian a kupic wieksze miseczki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Uuuu, to dziwne. Jesli male miski, to sprobuj G. Wiekszy obwod raczej nie, bo bardzo szyko sie rozciagnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
Magoo ale jeszcze są przeceny, zobacz brastop: .
no tak, ale po wpisaniu mojego rozmiaru zostaje tylko to  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.brastop.com/SearchPage.aspx?type=1&size=30FF&brand=&colour=§ionid=49&text= i tak confetti juz do sklepu wrocilo, ten drugi to sam wyglad mnie odrzuca a porcelain przyszlo w czwartek, na razie zostawilam, ale to nie jest to, co byc powinno wiec szukam dalej mysle o ktoryms z tych: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.bravissimo.com/products/lingerie/strapless-bras/fantasie/strapless-bras/fae6-details.aspx?colour=ivory&ck=8pTZeA6tI0P6xxmfhsZQCJq7oRQ%2b5CytTZTKN%2flnkQZh%2fy75wSWn8PZKoS9KZUaI6uwhj13aWLlS%2bfFa8GNuggWFUemPT8f%2b lub Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.bravissimo.com/products/lingerie/strapless-bras/monsoon/strapless-bras/mo01-details.aspx?ck=8pTZeA6tI0P6xxmfhsZQCJq7oRQ%2b5CytTZTKN%2flnkQZh%2fy75wSWn8PZKoS9KZUaI6uwhj13aWLlS%2bfFa8GNuggWFUemPT8f%2b ale moze jutro zajrze jeszcze do M&S i tam czegos poszukam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Na ebayu masz bardzo dużo  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=strapless+bra+30ff&_sacat=See-All-Categories Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://cgi.ebay.co.uk/3370-PANACHE-PORCELAIN-STRAPLESS-MULTI-BRA-30FF-WHITE-/320572119112?cmd=ViewItem&pt=UK_Women_s_Underwear_Design_2&hash=item4aa3965848 Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://cgi.ebay.co.uk/Panache-Special-Ocassion-Strapless-Bra-Ivory-5210-/250528434072?cmd=ViewItem&pt=UK_Women_s_Underwear_Design_2&var=&hash=item800e9c28a7 Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://cgi.ebay.co.uk/BNWT-WONDERBRA-D-G-EVERYDAY-STRAPLESS-BRA-30FF-SKIN-/160464543958?cmd=ViewItem&pt=UK_Women_s_Underwear_Design_2&hash=item255c6ea0d6 Dodany tekst: Sierpień 07, 2010, 11:56:35
Ten ava kupiłam żonie kuzyna do ślubu, za 10 funciaków na ebayu, chyba też 30FF to było, ale był potężnie zabudowany, ona go miała po samą szyję, ale jest niskiego wzrostu. W końcu chyba inny założyła.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 07, 2010, 11:56:35 wysłane przez inkageo »
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
inkageo dzieki, zawsze zapominam o ebayu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aja
Wiedźma-plotkara

|
stałam się szczęsliwą posiadaczką zwykłych biustonoszy firmy Konrad - fantastycznie zebraja mi piersi chyba się na troche wyleczyłam z Panache
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cherry
Mrukliwa wiedźma

|
stałam się szczęsliwą posiadaczką zwykłych biustonoszy firmy Konrad - fantastycznie zebraja mi piersi aja, tez kupowalam bylam b.zadowolona. A juz myslalam, ze ta firma zniknela z rynku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wis
Wiedźma elokwentna

Ilość piw: 777
|
stałam się szczęsliwą posiadaczką zwykłych biustonoszy firmy Konrad - fantastycznie zebraja mi piersi chyba się na troche wyleczyłam z Panache
Ja nabyłam 2 szt. z Avy, zaczęli robić 65-tki i miski do I ! A cena zabójcza - niecałe 50zł 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3357
|
skorzystałam z proomocji na intymnej, jestem bogatsza o stanik w kropki i bikini
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 12, 2010, 06:39:14 wysłane przez emcia »
|
|
|
|
|
wis
Wiedźma elokwentna

Ilość piw: 777
|
skorzystałam z proomocji na intymnej, jestem bogatsza o stanik w kropki i bikini
Poka bikini !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3357
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
a takie
to niesprawiedliwe, ja nigdy takiego nie załoze 
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|