panikarola
Wiedżma ze słowotokiem

|
inkageo, a czarny to jest ten Poly?
dzieki za info. skorzystam, jak sie pozegnam z avocado. na razie odeslalam im przesylke.
|
|
|
|
|
|
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 30, 2008, 11:58:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1714
|
inka a gdzie ten swoj taki ladny rowowy kupujesz ??
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujLudzie nie chorują tak jak w książce... nie wiem... nie potrafią ? nie chcą ? ... ;]
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Różowy kupiłam tu: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj Zuzia to nie jest tak, że nasz rozmiar 60d/dd jest chwilowo niedostępny, czy wyprzedany, po prostu te firmy w większości modeli go nie szyją! Wiem bo pisałam do sklepów maile. Zapowiedź nowej kolekcji jest już na stronie intimo, ale dla nas żadnej poprawy ona nie zapowiada. Freya/Panache to jednak firmy specjalizujące się w szyciu dla większych biustów i stąd te braki w naszej rozmiarówce w ich kolekcjach. Coś tam jest, ale nie tyle ile trzeba i nie takie jakie byśmy chciały (węższe ramiączka, mniej zabudowane). Na ebayu też nie za wiele..
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
Weszlam na brastop, ale w moim rozmarze zostaly tylko "kiczowate" (no oprocz bialych) Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujSa kiczowate?
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
Weszlam na brastop, ale w moim rozmarze zostaly tylko "kiczowate" (no oprocz bialych) Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujSa kiczowate? ten podobno bije rekordy popularności i dużo lepiej wygląda na żywo niż na fotkach: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
Inka, czy Ty wygrałaś w lotto i postanowiłaś za wygraną zakupić staniki? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
inkageo[/b], a czarny to jest ten Poly?
Ten w środku czarny to Freya Retro, a ten na dole to Freya Polyanna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
ten podobno bije rekordy popularności i dużo lepiej wygląda na żywo niż na fotkach: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujH. padnie jak zobaczy ta rozowa wstazke 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Mary na razie na staniki wydałam: 60 zł za Retro (mam nadzieję, że za tyle odsprzedam, wystawię na allegro), 165 zł Polyanna (gotowy do odesłania, pieniądze wrócą na konto), Miss Mandalay 130 zł (to na konto zwrotu za Polyannę).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
panikarola
Wiedżma ze słowotokiem

|
fajny ten na dole. freya retro widzialam kiedyc na zdjeciach na modelce i nie spodobal mi sie, ale chyba u Ciebie jakos lepiej wyglada na fotce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
Inka, jak namierzysz w końcu coś super to daj znać. Przetarłaś mi szlaki w spr. ślubnego to i może podążę Twym śladem w spr. dziennego (nocnego?  ) stanika 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6177
|
NO zuzka, nowy wątek nowa jakos:) W kwestii Freya: nowa CAŁA kolekcja kostiumów kompielowych i staników bedzie (albo juz jest bo nie byłam ostanio) dostępna dla krakowianek i turystek na rynku głownym w BOŚ - u obok Empiku i koscioła mariackiego:)  polecam Wam szczegolnie zmietrzyć się z kostiumami , bo sa czadowe i to jest na prawde luksusowe uczucie miec na sobie świetnie dobrany rozmiarowo staniczek bikini:)
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
niech mi ktoś poda tabele wymiarów plissssssssss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6177
|
brawurka132 jest tego cała masa:) np tu Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujlub tu Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguji tu Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujpoza tym polecam CI: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj poradnik jak dobrać stanik tu troche wiedzy: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujno i fajny blog: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 30, 2008, 04:41:01 wysłane przez salsa »
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
dzięki salsa, oczywiście polewam:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Przetestuj też kalkulator rozmiarów: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
dzięki dziewczyny, wyszo mi 70G- nie powiem jaki nosiłam do tej pory :-[
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
powiedz, powiedz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
powiedz, powiedz  75 B?  Wczoraj zeszylam po bokach jeden stanik (na tasiemke byl za bardzo rozciagniety :-[) i teraz jest cholernie waski...moze sie rozciagnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
75 B to byłoby super
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
75 B to byłoby super
napisalam 75 B, bo chyba wiekszosc z nas, nosilo to nieszczesne 75B niezaleznie od wlasciwego rozmiaru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweedee
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1455
lubim mamę! jeśt mondla i pyśna!
|
ja też mam 70G 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2008, 01:01:35 wysłane przez sweedee »
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
wczoraj nawróciłam moją świadkową z jedynego właściwego 75C a czasem 80B na 70E a docelowo na 65F 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
ja też ma 70G  to masz cyc  brawo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martos82
Cicha wiedźma
Ilość piw: 21
|
Dziewczyny a czy ma ktoras z Was ten stanik? Porcelain Strapless Bra od Panache Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujSzukam jakiegos bez ramiaczek i chyba kupie ten powyzej. A moze mozecie cos innego polecic?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|