justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5701
pitu pitu :)
|
abkasia ja najbardziej lubię ten Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.dopasowana.pl/product-pol-97-Biustonosz-Hestia-balkonetka-black-Panache-Masquerade-4541-.html mam i czarny i jasny z ramiączkami i jasny bez ramiączek  wyjątkowo zdjęcie w necie pokrywa się z rzeczywistością  ja ogólnie wolę balkonetki, bo plunge mam puste na górze i robią mi się dzioby mimo tego, że jest usztywniany  chciałabym ten zobaczyć na żywo Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.dopasowana.pl/product-pol-1340-Biustonosz-Tiffany-orchid-Panache-Masquerade-5431-.html bo niby plunge ale o kroju jednolitym więc może będzie dobry dla mnie no i kolor ma fajny  choć te kolory na zdjęciu to też lekko przekłamane w większości 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2010, 06:51:53 wysłane przez justynaaaa2 »
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #1450 : Marzec 11, 2010, 06:51:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
A ja kupilam ostatnio 65E! I o dziwo jest dobry  O taki dokladnie Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/item929678510_okazja_freya_matilda_nowa_30e_65e_65f.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

|
mobka ale ty lubisz miękkie ja nie mogę nawet na nie patrzeć na zdjęciach, bo co z tego że kolor i wzór ładny jak fasonowo maszkaron  kwestia upodobań jak sądzę  dla mnie biust widoczny w bluzce musi mieć okrągły kształt a taki wg mnie da się uzyskać w miękkim staniku tylko biustem pełnym na górze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
w miękkim staniku tylko biustem pełnym na górze Tez tak kiedys myslalam. ale duzo od fasony zalezy. Freya ma b. fajne fasony, wlasnie takie, jak ten co wkleilam wczesniej. bardzo ladnie biust ksztaltuja. Ja kiedys mialam biust typowo stozkowy i nie moglam na niego w miekkich stanikach patrzec. Po jakims czasie (jeszcze przed ciaza) zaczal wygladac znacznie lepiej  Choc wiadomo, musialby byc sporo wiekszy i pelniejszy, zeby wygladac tak jak u modelki na zdjeciu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3229
|
zawsze jak widze tylul tego watku to sobie mysle "jak to jaki? wlasciwy! " 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2010, 08:19:46 wysłane przez dragonfly »
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
justynaaaa2dzieki za wyczerpujaca odpowiedz i wskazanie fajnego stanika, ten 1 bardzo mi sie podoba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
Abkasia - ja tez nie zdzierżyłam polyanny (zresztą okazało sie ze ja nie mogę panache) i zaczęłam od miękkich freya niemniej pytałaś o najlepszy stanik migracyjny i chciałam CI pokazać model - czyli wysokie boki - im lepszy stanik migracyjny tym szybciej pożądany efekt i można zacząc szaleć zamiast miesiącami zbierać cycki spod pach  coś za cos do migrowania tylko miękkie !
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
A mnie nic nie zmigrowało, a mam pollyannę, czuję się oszukana 
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
A mnie nic nie zmigrowało, a mam pollyannę, czuję się oszukana  a co Ci miało migrować, jak ty grama tłuszczu nie masz na ciele? żebra Ci miały zmigrować czy jak ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Oj tam, oj tam  Oszukali mnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
Oj tam, oj tam  Oszukali mnie  jak nic trzeba wytoczyć im proces o odszkodowanie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
W nowym Twoim Stylu jest artykuł o stanikach, ale jeszcze nie czytałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
Abkasia - ja tez nie zdzierżyłam polyanny (zresztą okazało sie ze ja nie mogę panache) i zaczęłam od miękkich freya niemniej pytałaś o najlepszy stanik migracyjny i chciałam CI pokazać model - czyli wysokie boki - im lepszy stanik migracyjny tym szybciej pożądany efekt i można zacząc szaleć zamiast miesiącami zbierać cycki spod pach  coś za cos do migrowania tylko miękkie ! ja nie uzylam slowa migracyjny, bo wogle nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje  pozatym nei chce, zeby mi piersi wyemigrowaly  ja nie mam cyckow pod pachami.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sobieska
Gość
|
a ja mam...  wyszlo mi bokiem zle noszenie stanikow ewidentnie... a bylo tak, po naszych dyskusjach stanikowych stwierdziłam, że spróbuje- kupiłam piękny gorset na ślub, rozmiar 65 d i okazało mi się, ze cycyki mi wypłynęly..  mam więszky rozmiar jednak  pojechałam do dopasowanej, żeby go wymienić na coś dopasowanego i po godzinie mierzenia nie znalazłam nic....niesttey pani, która mnie obsługiwała przynosiła mi rozmiary jakie bądź, mam wrażenie od czapy zupełnie i w końcu chyba o mnie zapomniała, bo po kilku minutach oczekiwania na możwliwosć konsultacji cyckonosza, która na moje oko był w miarę dopasowany- o tym, żeby mi się podobał estetycznie już zapomniałam, byłam skupiona na wygarnianiu i wygarnianiu i wygarnianiu i upychaniu.. no i niesttey na cyckach pod pachami, ktore podnosily mi delikatnie nawe rece!!!! szoook, masakra, a jestem chyba dość szczupla w ramionach i pod nimi, ale no niestety nie upilnowalam i wyrosły mi wałeczki obrzydliwe... no i tak sie skończyła moja przygoda.... podziekowałam poprosiłam o zwrot kasy i tyle... a tak chciałam mieć coś dopasowanego... pójdę chyba w to drugie miejsce polecane przez zuzie... moze ktoras forumka ma ochote na kawę i mierzenie cyckonoszy w moim towarzystwie?  Dodany tekst: Marzec 14, 2010, 09:13:27
justynaaa mierzylam go i w moim przypadku potwornie spłaszczył cycki, jak bym nic nie miała.. tak jakoś śmiesznie, od dołu płaskie od góry potop...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2010, 09:13:27 wysłane przez sobieska »
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
sobieska skoro poznań, to warto przejśc sie do yoshi jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
sobieskaja się mogę wybrać tylko musiałabyś sie zdecydować na ukazanie biustu oczom także męskim (co prawda dopiero 9-miesiecznym, ale zawsze  ) Dodany tekst: Marzec 14, 2010, 10:23:03
ja tez nie zdzierżyłam polyanny (zresztą okazało sie ze ja nie mogę panache) koleżanka chyba coś kręci 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2010, 10:23:03 wysłane przez zuzia »
|
|
|
|
|
|
sobieska
Gość
|
ja się mogę wybrać tylko musiałabyś sie zdecydować na ukazanie biustu oczom także męskim (co prawda dopiero 9-miesiecznym, ale zawsze wink) alez takie oczy mają w sobie pelen zachwyt dla cyca zawsze i wszędzie  to się odezwę na priv 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
justynaaa jak ładnie to opisałaś wszystko, ja właśnie mam taki problem,że moje piersi po ciąży są bleee i góra stanika jest pusta, naiwnie wierzylam,że jak bede miała dobry stanik to sie cycki nawróca,a tu widze ze dupa. to ja sobie moze tez usztywniany kupie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
sobieskaja się mogę wybrać tylko musiałabyś sie zdecydować na ukazanie biustu oczom także męskim (co prawda dopiero 9-miesiecznym, ale zawsze  ) Dodany tekst: Marzec 14, 2010, 10:23:03
koleżanka chyba coś kręci  o jezu Zuzka masz racje  pisze polyanna myśle TANGO 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
No to się zdziwicie,.
Jo się obmierzyło. Wielkie jest Jo, bo bardzo ciasno mierzone pod biustem wyszło aż 80cm. A w biuście luźno - 101cm.
Normalnie noszę 75 D - zapinam się bez problemu, mierzyłam 70 - nie zapinam się.
Zamówiłoby Jo coś przez net z tych Waszych super firm, ale nei wie co. Radzicie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

|
jo_miekka wg tabeli wychodzi 75F albo 70G  musisz pomierzyć, bo są modele bardziej rozciągliwe gdzie pewnie w 70 byś się zapięła  choć rozumiem że to na początku może być dyskomfort zwłaszcza, że z tego co pamiętam ciebie staniki w ogóle duszą  Dodany tekst: Marzec 15, 2010, 03:19:13
no ale niech się specjalistki wypowiedzą 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2010, 03:19:13 wysłane przez justynaaaa2 »
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Mi wyszło 70 FF i 75 E wg kalkulatora.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

|
inkageo ja patrzyłam na tabelę na stronie peachfield 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
nie rozumiem tylko w jakim celu mam się dusić w 70!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Jo to zależy od modelu/firmy  Niektóre freye o obwodzie 60 są luźniejsze od M&S 70, więc mniemam, że w większych obwodach czasem jest podobnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|