|
szelma
Gość
|
Żeby Ci nie latało  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #1475 : Marzec 15, 2010, 03:37:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
A strój kąpielowy Panache o rozmiarze 65 był szerszy od moich starych staników 75a  No różnie to jest 
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
nie rozumiem tylko w jakim celu mam się dusić w 70!
ja tyz nie rozumiem... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Zgadzam się z inką - obwód obwodowi równy nie jest. Wpływa na to np. materiał - Confetii koronkowe jest dużo luźniejsze od materiałowej Polki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Jak się ni dy rydy zapiąć to bez sensu, ale próbować mierzyć różne rozmiary i nie przekreślać z góry 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
no, ale przyznajcie, ze Jo szerokie  nie wiem, czy jest tu taka, co ma 80 w klacie... i od czego zacząć? co kupować? gdzie oglądać? gdzie można zwracać jesli nei pasi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
Jo a moze masz czas skoczyc sobie na długą 14 albo na Dietla do nowego sklepu Intimo4You?? nie musisz kupowac ale pani cie ostanikuje odpowiednio i dobierze rozmiar oraz pokaże jak zakładać stanik? bo prawdą jest, ze ja Ci tu moge wyliczyć rozmiar ale tak jak dziewczyny mowią: obwód obwodowi nie równy i moze sie okazać ze i 70 i 75 da radę 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2010, 03:50:34 wysłane przez salsa »
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
nie chcę do takiej pani, od czego Wy tu jesteście? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Mamy Cię wirtualnie po szerokiej klacie macać? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
A co? Brzydzicie się?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
nie chcę do takiej pani, od czego Wy tu jesteście?  jak chcesz to prosim bardzo  jak dla mnie to jesteś na granicy, więc może Ci pasować brytyjski 70FF (32FF) lub tez polski 70H ja bym mimo wszystko powalczyła z tym 70... ewentualnie 75 G lub H ale to właśnie trzeba by było zmierzyć (jak dla mnie przy prawidłowej migracji szybko będzie za luźny)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2010, 04:02:21 wysłane przez salsa »
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
jo_miekka, macu macu  . Idź do pani przymierzać - po co masz odsyłać, jak akurat to nie będzie ten rozmiar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
jo_miekka, macu macu  . Idź do pani przymierzać - po co masz odsyłać, jak akurat to nie będzie ten rozmiar? no własnie ja bym poszła przymierzyć, bo sama jak sie kiedyś ostanikowywałam to poszłam do babki z Intimo przy okazji sie okazało, ze mam inny rozmiar niz to co mi Lobby wymysliło
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Ja najpierw się obmierzyłam i kupiłam stanik w Bravissimo, a potem zobaczyłam, że oni mają swoją siedzibę 10 minut samochodem ode mnie  . I jednak fajniej, jak ktoś potwierdzi, że stanik dobrze leży, bo na początku pewne symptomy łatwo pomylić  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
no i po co się tu z wymiarami obnażam?! to se pójdę, ale jak mi każą włożyć 70... próbowałam, nydyrydy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
no i po co się tu z wymiarami obnażam?! to se pójdę, ale jak mi każą włożyć 70... próbowałam, nydyrydy
he he a moze oni ci włożą
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
nie pozwalam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
Kurde, jakkolwiek się bronisz to będzie to lepsze dla Ciebie niz kupienie 75 G (z Brytyjczyków) i oddanie  bo ja twierdze ze jednak to 70 FF byłoby dobre
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Tu biusty 70FF: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://balkonetka.pl/katalog/size/32ff Dodany tekst: Marzec 15, 2010, 05:20:53
I dla porównania 75E: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://balkonetka.pl/katalog/size/34e
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2010, 05:20:53 wysłane przez inkageo »
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
zniechęca mnie ten wątek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Norka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 128
|
Ja freye i panache mam tylko na wyjścia, bo okropnie obcierają na mostku i drażni mnie siateczka  Na co dzień noszę effuniaki, bo bawełniane i superwygodne. Ładne zbytnio nie są, tylko mchy wyglądają przyzwoicie, ale unoszą wspaniale i zmigrowały mi w ciągu roku 1 rozmiar miseczki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
byłam dziś w tarasach i namierzyłam się jak głupia  mają wieeelki wybór i modeli i rozmiarów  niestety jedyny stanik który mi się podobał i wyglądał ładnie kosztował 349 zł.  ceny mają wyższe niż większość netowych sklepów o ok. 20-40 zł. ale można śmiało iść pomierzyć, bo jest z czego wybierać 
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1469
|
justyna, w jakim sklepie byłaś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
justyna, w jakim sklepie byłaś?
zapewne tutaj: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.zlotetarasy.pl/najemca/Buduar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
zapewne tutaj: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.zlotetarasy.pl/najemca/Buduar a nie  bo tutaj Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.bieliznaliparie.pl/pl/info/O-naszych-sklepach Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.zlotetarasy.pl/najemca/LiParie
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2010, 08:03:15 wysłane przez justynaaaa2 »
|
|
|
|
|
|