bagietka12
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 235
11.07.2009
|
 |
« : Maj 18, 2008, 08:32:01 » |
|
witam, szukam fotografa z fantazją i dobrego kamerzysty na przyszły rok z Bielska-Białej lub okolic. możecie kogoś polecić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Maj 18, 2008, 08:32:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
importerka2008
Gość
|
A musi być koniecznie z Bielska albo okolic? Wszyscy dobrzy dojeżdżają, więc może znajdź takiego, który Ci odpowiada i załatw, żeby dojechał do Bielska? Nasz przyjedzie z Wadowic do Oświęcimia, fotograf tak samo. Wydaje mi się, że akurat lokalizacja ma mniejsze znaczenie niż jakość usług  Wg mnie najpierw trzeba zrobić selekcję, później pościągać cenniki i oferty, a na końcu brać pod uwagę lokalizację i koszt dojazdu. Owocnych poszukiwań 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
No w sumie masz racje!  Nie musi być z Bielska! ale znowu żeby nie był z drugiego końca Polski Polecajcie jak znacie kogoś fajnego  dzieki z góry
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.lysak.pl O ile pamietam to fotograf z Oświecimia ale dojezdza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cumberland
Wiedźma-plotkara
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.lysak.pl O ile pamietam to fotograf z Oświecimia ale dojezdza ale jest też obłędnie drogi..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
Wiem, ale nie potrafilam sobie odmowic bo to moje niespelnione marzenie....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosanka
Rozmowna wiedźma
Ilość piw: 120
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj to nasz fotograf Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj a to kamerzysta czy mogę polecić tego jeszcze nie wiem- dowiem się we wrześniu  i nie są z Bielska. Importerka dobrze radzi. Pooglądaj strony, fora itp umów się na rozmowę i wtedy zdecydujecie. na priv prześlę Ci jeszcze kilka namiarów na kamerzystów, które dostałam od jednej z forumek 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujMężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
Mozna jeszcze zamiescic swoje ogloszenie na forum fotografow slubnych, dostaniesz mnostwo ofert. O tu Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj Powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosanka
Rozmowna wiedźma
|
bagietka12 a tak w ogóle to witamy na forum i zapraszamy do pisania. A na zachęte polewam :drunk:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wis
Wiedźma elokwentna

Ilość piw: 777
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.fotografiaslubna.slask.pl W sierpniu wkleje moje fotki robione przez pana Tomka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
No pan Tomek robi całkiem ciekawe zdjęcia, polecił Ci go ktoś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wis
Wiedźma elokwentna

Ilość piw: 777
|
Bagietka, znalazłam przypadkiem jego stronę, później jego aukcje na allegro. Umówiliśmy się, byłam z narzeczonym u niego w domu, poopowiadał nam o tym jak robi zdjęcia, pokazał albumy, pogadaliśmy o tym co nam się podoba w fotografii slubnej a co nie i stwierdziliśmy, że skoro rozumiemy się z fotografem to podpisujemy umowę. Moja koleżanka z pracy ma ślub 13 dni po mnie, też zdecydowała się na p. Tomka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bodzioch Marek
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 0
|
a ja polecę siebie jesli można... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.bodzioch.pl dojazd do B-B bez dodatkowych opłat i spokojnie mozliwy plener w innym dniu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iza Zdziebko
Gość
|
Witam. Gdyby potrzebna byla profesjonalna obsluga fotograficzna polecam swoje uslugi. Prosze zapoznac sie ze zdjeciami slubnymi na Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.pracowniawspomnien.com oraz dodatkowymi informacjami o mnie na Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.izazdziebko.com Mam jeszcze wolne terminym na 2009rok W razie pytan prosze o kontakt. Iza Zdziebko tel 664011212 mail iza.zdziebko@gmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5czwartych
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 101
|
generalnie chyba wielu fotografów jeździ po całej Polsce - kwestia jak zwykle finansów i oczekiwań. finanse mają zaspokoić fotografa, oczekiwania z kolei fotografowanych. Mandarynka15 podała najprostszy trop - FFS. BTW - dział ogłoszeń i samopoleceń jest jakby gdzie indziej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karlasta
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 2
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujbardzo sympatyczna osoba, wlasnie z Twoich stron :-)
|
|
|
|
|
|
serce, gdyby zaczęło myśleć, przestałoby bić.... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
Mi zdjęcia robił Andrzej Fryda. Ma studio w Sferze. Ma też stronę www, ale nieaktualną strasznie.
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
|
melandia
Gość
|
Swojego fotografa znalazłam w portalu fotograficznym Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.fotograf-wesele.pl  Mozesz sobie wybrać dowolnego fotografa z całego kraju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marta
Gość
|
ja polecam, jak już kilka osób wcześniej, Foto Forum Ślubne - nie będziesz musiała szukać, tylko przebierać w ofertach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
fotograf juz zarezerwowany Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.grygierczyk.com zdjęcia robi swietne i w przystepnej cenie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
teraz szukamy kamerzysty... bo polecony przez znajomych nie spodobał nam sie  najlepiej gdzieś ze śląska  mozecie kogoś polecić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosanka
Rozmowna wiedźma
|
bagietka12 wyslalam na pw namiary na kamerzystow polecanych przez inne dziewczyny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ostry13
Gość
|
Moze mi ktos wysle jakies namiary na dobrych kamerzystow. Moj adres to ostry13_84@o2.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teoroch
Gość
|
Witam jeżeli szukasz niedrogiego fotografa to się polecam Ceny to około od 750zł. do 1000zł. Ceny proponuje niskie ponieważ dopiero wchodze na rynek. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.bednarczykpolska.strefa.pl KONTAKT: GG:2484505 tel.kom 882-441-002 DOKONUJE JUŻ ZAPISÓW NA 2009r.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
betaka 25
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 8
|
My mamy P.Łukasza Grygierczyka, robi świetne zdjęcia i ma nawet przystępne cenny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|