|
anulla
Gość
|
 |
« : Maj 23, 2008, 02:55:05 » |
|
Dziewczyny podzielcie się wiedzą jaką wódkę miałście na weselu albo jaką planujecie mieć. Co polecacie???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Maj 23, 2008, 02:55:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
my trawimy tylko finlandie i taka kupilismy na weselicho 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
My mielismy bolsa i dora byla
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
|
spragnienie
Gość
|
podobno finlandia i wyborowa są najlepsze na wesele
sama się nie znam na wódce i też mam ten problem :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goga
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4360
|
|
|
|
|
|
|
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta. (G.B. Shaw)
|
|
|
gatka2804
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 95
|
u nas na weselu/przyjęciu był Pan Tadeusz.
(Oczywiście tradycyjnie zostawiliśmy butelkę, która czeka na chrzciny naszego dzidziusia)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
u nas będzie Wyborowa  a moja sis planuje Smirnoffa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
goga ja to po kazdej sie zle czuje, a najmniej zle po finlandii  jak sie narabalam bolsem na 18stce to do dzisiaj mnie odrzuca od niego, a zaczelam wodke pic znowu dopiero po 6 latach od 18stki  a i tak dalej w drinach czy sama to nie bardzo - jedyne co moge w dowolnych ilosciach bez problemu to wsciekle psy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1549
|
u nas będzie absolut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misiaczek187
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 12
|
U mnie była finlandia  innej moje snoby nie trawią 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
u nas byla Finlandia, a niedawno bylam na weselu gdzie byla Wyborowa - co do smaku sie nie wypowiadam, bo w ogole wodki nie pije, ale chyba butelki ladniejsze niz drzewiej maja, takie ozdobne, fajnie na stolach wygladaly
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wis
Wiedźma elokwentna

Ilość piw: 777
|
U nas będzie Pan Tadeusz - smakuje nam, nie ma po nim sensacji no i butelka mi się podoba. A zresztą też sentymentalnie - mój ś.p. tata miał na imię Tadeusz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twinnie77
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1886
white demon...
|
Sobieski z Kołaczkowa  Trzeba brać z pewnego źródła, bo nawet te najlepsze marki mogą okazać się podróbami, które przez gardło nie przejdą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aja
Wiedźma-plotkara

|
u nas była Wyborowa ale to dlatego że cena jest bardzo przystępna! bo gdybym na alkohol mogła przeznaczyć więcej to kupiłabym Finlandię - Finlandię mieliśmy tylko w drink barze!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wis
Wiedźma elokwentna

|
My też chcielibyśmy Finlandię ale przy takiej ilości cena jest zaporowa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1360
|
my będziemy mieli Finalandię, albo ewentualnie Wyborową - też mam w rodzinie samych smakoszy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martos82
Cicha wiedźma
Ilość piw: 21
|
My mamy Smirnoffa, choc teraz wybralabym Wyborowa. Dobre opinie ma tez Maxiumus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wis
Wiedźma elokwentna

|
Rachunek mamy prosty - 100 but Pana Tadeusza - 1900zł, 100but Finlandii 2800zł...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3228
|
Pan Tadeusz, butelka fajnie wyglada (my mielismy 0.7), byla super zmrozona, pita bez przerwy przez 2 dni;), wszyscy swietnie sie czuli w trakcie i po;)... tyle z doswiadczen innych, ja pilam gin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monika
Gość
|
u nas będzie Kalganoff - to ukraińska wódka jest, podobno niezła  zresztą na sylwestra próbowałam i następnego dnia było ok, a podobno test 'dzień po' w przypadku alkoholi jest najbardziej miarodajny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spragnienie
Gość
|
My mamy Smirnoffa, choc teraz wybralabym Wyborowa. Dobre opinie ma tez Maxiumus.
ostatnio byłam na weselu gdzie był sam maximus - bo 1 z rodzin tylko tą wódkę pija  ja nie piłam, ale wszystkim posłużył i na drugi dzień wszyscy dobrze się czuli i na [poprawinach też balowali a Pan Tadeusz ma też ten walor, że butelki ładne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anulla
Gość
|
Ja tam smakoszem wódki nie jestem, bo z kielicha to łyknąć nie umiem a w drinku chyba za bardzo nie czuć. My planujemy Finlandię bo byliśmy na weselu u kolegi mojego N. i wszyscy baaaaardzo zachwalali tą wódkę. Dobrze się czuli i nie było żadnych sensacji. Tylko wiecie...korci mnie żeby trochę pociąć po kosztach i np kupić Sobieskiego albo Smirnoffa. Sama nie wiem...bo niby wódka to wielce istotny składnik wesela hihihih :drunk:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anulla
Gość
|
Zdecydujemy się chyba na Smirnoffa a za zaoszczędzone 600zł fundniemy gościom autokar  To chyba nie jest kijowa wódka, niektóre z Was miały i chwalą, mam nadzieję,że będzie ok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3571
|
U nas była Pan Tadeusz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
U nas była Pan Tadeusz.
zosia2007, to poproszę o relację jak samopoczucie po niej, jak w smaku itd., bo my też wstępnie się na nią zdecydowaliśmy...
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|