Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
dokładnie to samo pomyslałam ale że ja jestem tapeciara i nieraz przeginam z "przyciemnieniem" buzi to stwierdziłam że może tak powinno być 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwiec 17, 2008, 09:13:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marcheewka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 541
|
ty dziewczyno musisz sie opalic masz ziemista cere-jakies maseczki odpoczynek. makijaz sam w sobie nei ejst zly ale ty jestes za blada jakbys byla chora
No muzsę sie opalić, ale nie mam za bardzo gdzie! A na solarim nie mam czasu ( solarium w mojej bramie jest, he, he)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marcheewka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 541
|
Mnie też wydaje się że te kolory są dosyć zimne i oczy wygladają na zmęczone,może spróbuj coś w brązie,będzie trochę cieplej i mocniej bym podkreśliła oczy, usta też mocniej podkreśl bo na zdjęciach to "zginie"
Ale ja właśnie brąz mam!!! Różny brąz, wymieszalam chyba z pięć cieni, łącznie ze złotem, na koniec pociagnęlam opalizujacym różem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dagi
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 174
|
Z makijażem niestety jest o tyle trudna sprawa, że na różnych monitorach może wyglądać inaczej. Tak było u mnie po próbnym, nie wiedziałam dlaczego niektóre dziewczyny pisały, że mam sraczkowaty odcień na oczach dopóki nie zobaczyłam tego na innym niż własny monitor 
|
|
|
|
|
|
url=http://www.przewodnikmp.pl] Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj [/url]
|
|
|
|
MIŚKA21
Zupelnie nowa wiedźma
|
A JAK TU MOGĘ PRZEJRZEĆ ZDJECIA?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
MIŚKA21 witamy  1. wylacz Caps Lock'a zeby przestac pisac wielkimi literami 2. skoro nie ma linkow do zdjec w calym watku, znaczy, ze autorka usunela linki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|