|
moniko81
Gość
|
 |
« : Czerwiec 15, 2008, 08:56:35 » |
|
Właśnie zamówiłam taką oto dekorację auta Co o niej sądzicie? Jak do tej pory spodobała się tylko mnie i mojemu I. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Czerwiec 15, 2008, 08:56:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
moniko81 gwarantuje, ze tutaj znajdziesz wiecej pochlebcow  mi sie bardzo bardzo podobaja wszystkie witkowo-mchowe dekoracje  czyli ta rowniez jest fajowa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monika
Gość
|
bardzo ładne. A gdzie to zamówiliście? na necie? i ile kosztowało?  No i ja bym te sztuczne kwiatki żywymi zastąpiła...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moniko81
Gość
|
bardzo chciałam żywe kwiaty, ale nawet skromny bukiecik na samą maskę wychodzi dość drogo  Jeśli chodzi o tą dekorację to zamówiłam ją na allegro w komplecie z kokardami na klamki i wstążkami na maskę za kwotę 85 zł + koszty przesyłki. Oto link Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wredotka
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 65
|
ja wlasnie czegos takiego szukam, skromne ale ladne. Musze popatrzec na allegro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
moniko81 monice chodzilo tylko pewnie o te 2 kwiaty na mchu, zeby zastapic  ja mialam wszystkie sztuczne i powiem szczerze - na 3 h przed slubem ma sie to gleboko w tylku  i tak pomimo tych przyssawek 3 odpadly po drodze  nie gonilam ich 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gosialand
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 7
|
bardzo fajna ta Twoja dekoracja. Jestem ciekawa jaką ja będę miała. Jak rezerwowałam samochód pan powiedział że dekoracja w cenie. Znalazłam w internecie mój samochód i z dekoracji wynika że fajnej nie będę miała  Ale za to wybrałam sobie fajny napis na tablicach rejestracyjnych brawo .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moniko81
Gość
|
a napis jaki wybrałaś? Ja właśnie muszę jeszcze dokupić tablice rejestracyjne... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
riannka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1640
|
moniko81bardzo ładne to serce, ale ja bym wymieniła sztuczne róże na prawdziwe - 5 róż nie kosztuje majątek, wydaje mi się że warto 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
moniko81 ja mam takie kartonowe - moge Ci wyslac  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
u nas nic nie odpadło chociaz kierowca miał obawy
mieliśmy pojedyncze gerbery
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gosialand
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 7
|
a napis jaki wybrałaś? Ja właśnie muszę jeszcze dokupić tablice rejestracyjne... Pozdrawiam
Będę miała "Koniec wolności" bo imiona i napis młoda para czy nowożeńcy to takie dla mnie oklepane i chciałam coś innego. Choć facet namawiał mnie na imiona nie dałam się. Na allegro można znaleźć dużo fajnych tablic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moniko81
Gość
|
zwierzatko_mojej_mamy dziękuję  muszę porozmawiać jeszcze z moim I. nad napisem. Ostatnio się obudził i chce decydować prawie o wszystkim  Ale napis "Koniec wolności" też jest dobry
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moniko81
Gość
|
Jeśli chodzi o dekorację to faktycznie muszę Wam przyznać rację, że żywe kwiaty ładniej sie będą prezentować. Jestem wogóle ciekawa jak ta dekoracja wygląda na żywo (właśnie powinna przyjść pocztą lada dzień:) ) Pozdrawiam Was wszystkie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golinda
Gość
|
bardzo ładne, niepretensjonalne, delikatne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
Moniko a nie odpuścisz napisu.... Czy jestem jedyna która tablicom mówi stanowcze nie?! Dekoracja na tyle szykowna że nie trzeba nic więcej, ludzie zauważą, że to młoda para 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mignon
Gość
|
Bardzo ładna ta dekoracja. Nie dawałabym nic poza tym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosanka
Rozmowna wiedźma
Ilość piw: 120
|
mi sie bardzo podoba! ja lubie takie proste dekoracje. Tylko zastanawiam sie czy tej szarfy nie zdjac. Ale to mogla bym stwierdzic jak zobaczyla bym w calosci ta dekoracje
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujMężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
Moniko a nie odpuścisz napisu.... Czy jestem jedyna która tablicom mówi stanowcze nie?! Dekoracja na tyle szykowna że nie trzeba nic więcej, ludzie zauważą, że to młoda para  nie jestes jedyna, ja tez nie gustuje w napisach  :drunk:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
natka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1276
|
bardzo fajna dekoracja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
Dekoracja bardzo ładna  , ale zastąp te sztuczne kwiaty kilkoma żywymi - to nie majątek a wygląda zdecydowanie ładniej. No ale to może moje zboczenie, ja sztucznym mówię stanowczo NIE > No i pomyśl nad pozbyciem się tych wstążek na masce, przy klamkach ok, ale taka naciągnięta wstęga na masce nie prezentuje się zbyt dobrze :-\
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
moniko81
Gość
|
nad tą wstęgą na masce się zastanawiałam, bo średnio mi się podoba na zdjęciu. Póki co nie widziałam jeszcze dekoracji w realu, ale myślę, że zostanę tylko przy kokardach na klamkach:) A napisy... hmmm mój I. chce rejestracje, więc niestety w chociaż w tym będę musiała mu chyba ulegnąć
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3571
|
dekoracja bardzo ładna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sierpniowajulka
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 272
|
Moniko a nie odpuścisz napisu.... Czy jestem jedyna która tablicom mówi stanowcze nie?! Dekoracja na tyle szykowna że nie trzeba nic więcej, ludzie zauważą, że to młoda para  nie jestes jedyna, ja tez nie gustuje w napisach  :drunk: dołączam się do beztablicowego grona. :drunk: :drunk:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rubin04
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3449
Ko, ko, ko..
|
Jeszcze ja, ja..! Ja też jestem "nietablicowa"
Nie mielismy rejestracji i było mi z tym dobrze, a jakbym miała juz meic to raczej "młoda Para" niz cokolwiek innego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|