damka
Rozmowna wiedźma

Ilość piw: 294
|
 |
« : Czerwiec 18, 2008, 07:47:58 » |
|
dziewczyny pls o rade wczoraj bylam na rozmowie z mega symapatyczna makijazysta. Pracuje w telewizji przy naprawde dobrych produkacjach.Została mi polecona i widziałam jak potrafi pieknie wydobyc to co w dziewczynie jest piekne. Pracuje na super kosmetykach...Wszystko byloby pieknie gdyby nie cena. Poniewaz ona jest z Warszawy a ja bede miala slub 140 km od Warszawy cena wynosi 500zl. Napiszcie mi czy to normalna cena i czy warto. Nadmienie ze u siebie nie mam nikogo kto zrobilby mi makijaz profesjonalnie. Sprawdzalam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Czerwiec 18, 2008, 07:47:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
nie dałabym tyle za makijaż
a może znajdziesz kogoś kto przywiezie i odwiezie makijażystkę - może to zmniejszyło by koszty
z drugiej strony rozumiem postawę makijażystki - w tym czasie mogłaby obskoczyć dwa, trzy domy i tam pomalować KILKA osób (u mnie Adrian malował 3 osoby)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cumberland
Wiedźma-plotkara
|
damka straaaaasznie dużo :o
naprawdę nie ma nikogo bliżej? może fryzjerka w zaprzyjaźnionym salonie w Twoim mieście też robi makijaże? albo jakaś koleżanka ? może warto się rozjrzeć....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damka
Rozmowna wiedźma

|
no wlasnie Kasiu to byl argument ktorego uzyla i ja tez to rozumiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 235
11.07.2009
|
nigdy w zyciu nie dałabym tyle za makijaż :o dziewczyny dobrze sugeruja popytaj fryzjerow moze kogos Ci poleca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
W Poznaniu górna granica za wizażystkę to 350zł, ale w sumie na miejscu i już z upięciem. Dużo, ale jeśli faktycznie taka rewelacja to bym pomyślała.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 18, 2008, 11:35:53 wysłane przez konwalia »
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
konwalia w upieciem czego ?  rzes ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
Stosuję skretyniałe skróty myslowe. Włosów oczywiście. Chociaż ja jestem przeciwna upinaniu włosów przez wizażystkę-makijażystkę. Od włosów jest fryzjer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
konwalia a to przepraszam, myslalam, ze piszesz o cenie fryzjerki  zwracam honor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monika
Gość
|
damka, to bardzo dużo, ale zależy jak to rozegrasz no i czy Cię stać  Bo dużo-mało to są pojęcia względne  Zależy kto jakimi środkami dysponuje  Ale ad rem - jak ta pani miałaby malować tylko Ciebie, to uważam, że to jest przegięcie. Ale jak Ci bardzo na niej zależy, a oprócz Ciebie wymaluje jeszcze mamę, siostrę, świadkową i dwie ciocie - to cena przestanie być kosmiczna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damka
Rozmowna wiedźma

|
sluchajcie negocjaje trwaja i juz jest 400. Ja wiem ze to nadal duzo, ale mam pewnosc ze to bedzie dokladnie to czego oczekuje. Pomyslalam sobie ile wydaje na sukienke i inne dodatki...bez makijazu nie bedzie efektu na jakim mi zalezy, wiec juz sie zdecydowalam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damka
Rozmowna wiedźma

|
a te 400 zł to nie sam makijaz , ale dojazd ponad 140 km i to ze bedzie od 13 do 18:30 do mojej dyspozycji a mam miec rowniez plener.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
to za taka obsługe to niewiele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
aaaaa skoro tak to ma wygladac to za 400 zł bym sie zdecydowala  ja np chce plener w innym dniu  wiec moj makijaz wyjdzie 100 w dniu slubu, 100 na plener no i jeszcze probny 60 czyli razem 260  a u Ciebie jeszcze dojazd, warte zastanowienie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poli
Cicha wiedźma
Ilość piw: 42
18.10.08
|
bagietka - a mogłabyś podać na nią namiary? jestem z wawy, więc koszty od razu się zmniejszą. jeśli nie tu to na priva  dziękuje z góry!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golinda
Gość
|
damka, za 500zł to ja z Ciebie zrobię Brigitte Bardot! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damka
Rozmowna wiedźma

|
taka pomarszczona  ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golinda
Gość
|
goopia! taką z plakatów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
poli bardzo chetnie podam Ci namiary tylko ja jestem z Bielska-Białej  di wawy mam spory kawalek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monika
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poli
Cicha wiedźma
Ilość piw: 42
18.10.08
|
poli bardzo chetnie podam Ci namiary tylko ja jestem z Bielska-Białej  di wawy mam spory kawalek  jak ktoś ślepy to aż miło :-[ oczywiście prośba była do damki o namiary do tej cudotwórczyni. sory 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damka
Rozmowna wiedźma

|
goopia! taką z plakatów  wole Marilyn Monroe, dasz rade? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golinda
Gość
|
goopia! taką z plakatów  wole Marilyn Monroe, dasz rade?  luuuz!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elizapj
Wiedźma aktywna

Ilość piw: 228
http://moje9miesiecy.blogspot.com/
|
a ja chyba rezygnuje z malowania przez kogos. chyba zrobie to sama:) kazdemu wychodzi cos tam dobrze, ale nigdy nie jestem powalona na nogi...
za to czesto jak sie sama maluje to sie lubie:) moja probna byla za 80 pln (centrum wawy), wiec mi sie 500 wydaje mega przesadzone..mimo tych godzin do dyspozycji... u mnie techniczna praca wykonana byla swietnie, trwalo prawie 3h, i byla przy okazji sympatyczna gadka...
500 na serio bym nie dala. 400 tez nie. 400 dalabym co najwyzej fryzjerowi za swietne uciecie...bo za samo czesanie tez nie... lubie wiedziec na co wydaje, wiec chyba ze masz 100% pewnosc ze efet bedzie faktycznie tyle razy lepszy niz gdybys sie pomalowala sama, lub malowal cie ktos inny...
zycze powodzenia!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ania14209
Cicha wiedźma
Ilość piw: 5
|
400 zł - za makijaż oraz podróż w dwie strony ( prawie 300 km ) to nie zbyt dużo. Pierwsza makijażystka którą znalazłam zaproponowała mi ceny: 200 próba + 200 makijaż w dniu ślubu + zwrot kosztów podróży taksówką - a mieszkam 30 km od Warszawy. Po dodaniu wyszło 600 zł - więc to moim zdaniem jest gruba przesada. Po czym powiedziała mi jeszcze, że jak dla mnie to jeszcze powinna cenę podnieść, bo właśnie w tym czasie mogłaby malować inne panny młode. Cieszę się że w tym zawodzie jest z kogo wybierać i nie wszystkim odbija cenowo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|