ulala28
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 53
|
 |
« : Sierpień 20, 2008, 05:05:17 » |
|
ocencie to pliizzz, bo ja juz sama nie wiem. oko mi sie podoba, podkład chyba mniej. Ja sie nie znam bo ogolnie sie nie maluje... trudno mi wiec udzielac rad wizazystce.Mam isc w tym kierunku czy szukac dalej.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 22, 2008, 07:39:26 wysłane przez ulala28 »
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujWhenever people agree with me I always feel I must be wrong.
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Sierpień 20, 2008, 05:05:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
ja co prawda na make-upach się nie znam ale tak na moje oko to ten makijaż jest za ordynarny sprawia wrażenie straszliwej tapety na tym trzecim zdjęciu (bez makijażu  ) masz bardzo dziewczęce oblicze a na tych fotkach "obmalowanych" masz z 10lat wiecej Ja bym dalej kombinowała może troszkę jaśniejszy puder 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3571
|
ulala28 uważam, że kolor cieni nie jest dla ciebie - masz piękne duże oczy o ten cień zrobił troche takiego "przydymionego szopa" (sorry za określenie), puder zdecydowanie za ciemny
ja bym jeszcze poszukała innych rozwiazań, kolorów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malybob
Rozmowna wiedźma
Ilość piw: 177
|
Też poszłabym w rozjaśnianie..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
Moim zdaniem kolorystyka oczu nie trafiona, poszłabym raczej w morelę.
masz ładną dziewczęcą urodę i moim zdaniem lepiej Ci bez makijażu, więc powinnien być delikatny i świeży.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hunta
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 2
|
Zgodzę się z dziewczynami. Powinnaś jeszcze trochę poeksperymentować. Osobiście lubię mocno podkreślone oko ale w tym przypadku makijaż wyszedł ponuro. Brakuje mi rozjaśnienia pod łukiem brwiowym oraz modelowania twarzy (teraz wyszła zbyt płasko), generalnie wygląda jaby został uzyty zbyt ciemny podkład. Szukaj dalej, powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wredotka
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 65
|
ja mam wrazenie ze poza niedbale rzuconym cieniem na twojej twarzy nic sie nie dzieje. nawet rzęsy gdzieś znikły. Ciezki puder, nie widać różu no i kolor stanowczo za ciemny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Ulala - szukaj dalej. Tak jak napisaly dziewczyny - podklad jest za ciemny, a oko wyglada na "brudne" 
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
ulala28
Mrukliwa wiedźma

|
makijazystka sie zmienia... 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2008, 02:33:15 wysłane przez ulala28 »
|
|
|
|
|
gioseppe
Trajkocząca wiedźma
Ilość piw: 555
mama Wiktora zmysłowoustego ;)
|
fakt, ze w nienajlepszym swietle sa te zdjecia ale .. no nie wygladasz korzystnie  za ciezko potem postaram sie napisac cos wiecej mam nadzieje, ze nie zapomne 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 22, 2008, 08:45:19 wysłane przez gioseppe »
|
|
|
|
|
rubin04
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3449
Ko, ko, ko..
|
Ja sie słabo znam na tym, ale ogólny efekt jak dla mnie nie bardzo.. Chyba jest cos w tym co pisza dziewczyny że kolorystyka nie ta.. Moze na początek by było taniej pomaluj sama oczy np. w brązach, morelach czy różach i pokarz - moze dziewczyny coś podpowiedzą w którym kierunku dalje iśc. I nie poddawaj się! Ja na swoim próbnym zorbiłam jedno oko inne drugie inne by miec większy wybór a nie płacić za 2 makijaże  Powodzenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosanka
Rozmowna wiedźma
Ilość piw: 120
|
Makijaz nie wygląda dobrze  Malowałaś się w Bielsku? Jak tak to napisz proszę u kogo. Jak chcesz moge Ci podać 3 namiary na w miare sprawdzone makijażystki. I może Gioss tu wejdzie i Ci coś doradzi
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujMężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...
|
|
|
|
maroonbug
Gość
|
ja mam wrazenie ze poza niedbale rzuconym cieniem na twojej twarzy nic sie nie dzieje. nawet rzęsy gdzieś znikły. Ciezki puder, nie widać różu no i kolor stanowczo za ciemny.
podpisuje sie pod wredotka rakami i nogami. moje rady: 1. jasniejszy podklad 2. wiecej modelowania twarzy, ale nie za ciemno 3. roz, roz i jeszcze raz roz 4.rzesy porzadnie wytuszowane i mocno 5. eyeliner na linii gornych rzes 6. grafit w zewnetrznym kaciku oka i w zalamaniu powieki, tak mniej wiecej do polowy oka 7. smuga grafitu na linii dolnych rzes I tyle, zadnych minipejzazy na powiekach. Kreska i plamki cienia podkresla glebie oka, ciemny cien wyglada zawsze zdrowo i dobrze na zdjeciach. Ten makijaz, ktory masz, dam sobie reke uciac, dobrze wyglada w swietle dziennym. A zobacz co sie dzieje z cieniami na zdjeciu..Niedobrze. Nie uzywaj oczywistych kolorow w makijazu, sprobuj sama nawet i zobacz jaka bedzie roznica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

|
ulala28 słuchaj gioseppe - to nasza strefowa specjalistka 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2008, 10:08:17 wysłane przez zosia2007 »
|
|
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2734
Moje Szczęście
|
Mnie również ten makijaż nie za bardzo się podoba  Ale to dlatego, że nie lubię błękitnych cieni na oczach i różowych policzków. Jak dla mnie za duży jest kontrast pomiędzy oczami a policzkami. Poza tym nie urażając nikogo tak malowały się rosjanki, które w latach 90-tych przyjeżdżały do nas na handel, błękitne powieki i różowe policzki  Wg mnie makijaż ślubny powinien być delikatniejszy i w zupełnie innych kolorach 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujDziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu,być ciągle czymś zajętym i domagać się-ze wszystkich sił-tego,c
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
w makijażu widać tylko puder, ktory jest źle dobrany, w ogóle nie wymodelował twarzy, cerę masz jakąs ziemistą, oko jest za ciemne, brak rozjaśnienia, rzesy zginęly w ogóle, makijażu ust nie zauważyłam, zmień makijazystkę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulala28
Mrukliwa wiedźma

|
no to jeszcze raz po zmianie makijazystki
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2008, 06:28:34 wysłane przez ulala28 »
|
|
|
|
|
malybob
Rozmowna wiedźma
|
Oczy super!!!! I w ogóle mi się podoba, może tylko dałabym odrobinę ciemniejsze usta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
oko BARDZO ładnie wymalowane ale na ślub zrezygnuj z jakichkolwiek perłowych cieni czy brokatowych
niech makijażysta użyje tylko matowych
puder troszkę kiepsko kryje ja bym poszła w jaśniejszy kolor pudru +mocniej róż na policzkach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulala28
Mrukliwa wiedźma

|
usta byly ciemniejsze ale sie zbuntowalam:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

|
ulala28 jak dla mnie za bardzo świecąco - nie nakładaj perłowych cieni, matowe sa o niebo lepsze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malybob
Rozmowna wiedźma
|
A mnie się podoba to świecenie  Zdradź czy rzęsy są Twoje czy sztuczne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulala28
Mrukliwa wiedźma

|
pol na pol :lollol:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malybob
Rozmowna wiedźma
|
Ech, też bym chciała osiągnąć taki efekt.. Ale to nie dla blondynki  Za to dla Ciebie super!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
malybob ale świecenie bardzo źle wygląda np. na fotkach zresztą ślub to ślub a nie dyskoteka  mnie też a próbnym makijażysta pobrokacił ale od razu powiedziałam ze na ślub ma nie być żadnego błysku oko można tak samo efektywnie wymalować matowymi cieniami 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|