malybob
Rozmowna wiedźma
Ilość piw: 177
|
Ale co ja mam poradzić ,że mnie się na tym drugim zdjęciu Ula BARDZO podoba, i jej świecenie też?  Ale Wy macie większe doświadczenie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 28, 2008, 08:31:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wredotka
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 65
|
ja tez uwazam ze jest spoko i nie ruszałabym tych cieni. Troszke wiecej różu i będzie malinka:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2734
Moje Szczęście
|
Ten makijaż dużo lepszy od poprzedniego, ale ja powtórzę za Kasią, oko bardzo ładnie wymodelowane dwoma kolorami cieni, ale ten połysk jest zupełnie zbędny na ślub, za dużo błysku na oczach, podkład za mało kryjący i za ciemny puder, ja bym dała więcej różu na policzkach i ciemniejsze usta  poza tym sztuczne rzęsy bardzo ładnie wyglądają, sama takie miałam a efekt na zdjęciach wyszedł super :yes:
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujDziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu,być ciągle czymś zajętym i domagać się-ze wszystkich sił-tego,c
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
kasiad50 no weidzę że nie tylko imiona mamy takie same  to oko można tak samo wymalować tylko bez tego błysku  na pierwszy rzut oka bedzie wygladało podobnie a nawet lepiej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2734
Moje Szczęście
|
Kasia a ja widzę, że oprócz imion to na wiele tematów podobne zdanie mamy  a co do oczu to jak dla mnie tego błysku jest za dużo, gdyby to była odrobina to jeszcze jeszcze, ale tutaj aż pod łuk brwiowy oko jest wymalowane perłowym cieniem i ja widzę tylko ten błysk :hihi:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hunta
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 2
|
W porównaniu z pierwszym makijażem to rewelacyjnie  Równiez jednak zrezygnowałabym z brokatu na oczach. Mat będzie wyglądał bardziej elegancko. Jeśli jednak zależy Ci (i dobrze się czujesz) z błyskiem to dałabym jedynie bardzo lekkie rozświetlenie (ale rozświetlenie a nie brokat) na szczycie kości policzkowych oraz lekko musnęła łuk brwiowy. Zmiana makijazystki jak najbardziej na plus... a te rzęsy brawo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosanka
Rozmowna wiedźma
Ilość piw: 120
|
ulala28 mi sie podoba. O niebo lepiej jak poprzednio? Czy to makijaz przez polecana przeze mnie makijazystke? Mam nadzieje, ze tak i sie na niej nie zawiodlas 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujMężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
Ulala makijaż w porównaniu do pierwszego to niebo a ziemia.... oko wymodelowane cieniami bardzo ładnie, tylko zamień je na matowe cienie i dodaj trochę koloru więcej na usta i będzie super
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulala28
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 53
|
Dzieki dziewczyny. Mysle ze jest ok i tego sie bedziemy trzymac :)powiem jej jeszcze o tym brokacie ale to juz w dniu slubu bo proby kolejnej nie robie. Zosanka makijaz z Super oka, dziewczyna jest b. sympatyczna i wie co robi :drunk:
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 29, 2008, 03:07:46 wysłane przez ulala28 »
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujWhenever people agree with me I always feel I must be wrong.
|
|
|
|