Strefa Ślubna
Luty 12, 2012, 07:13:42

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
   Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WELONOWY PROBLEM TECHNICZNY  (Przeczytany 658 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
balbina
Cicha wiedźma
*

Ilość piw: 26

« : Sierpień 29, 2008, 05:01:23 »

Kochane miotełki, ja wiem ,że ten temat już się przewijał , licze się z tym ,ze mogę  :hammer: od zwierzaka za dubel (z góry przepraszam ) , ale nie jestem w stanie przebrnąć przez te wszystkie strony i wyszukać odpowiedzi na  trapiące mnie problemy  :wall:

ostatnio podpytywałam w wątku feeling.good , ale ona już gdzieś sie wygrzewa w podróży

Moje pytanie jest o  mój wymarzony welon , taki  jak miała kate.zet 1 , dagi81 i właśnie  feeling.good., czyli trzy warstwy-długości, przerzucany do przodu .
Byłam wczoraj w salonie i chyba nie umiałam dokładnie wytłumaczyć o  co mi biega.
Wytłumaczcie mi jeszcze raz jak taki welon , uszyć.

To co wiem :

-jaka ma być długość poszczególnych warstw

-że ma być krojony  z koła

--->>>> tu  pytanie : czy z koła to tylko te dwie krótsze warstwy , a ta 3 metrowa już nie czy wszystko, obstawiam że tylko te dwie pierwsze.

-montowany tak ,że można część 3 m odpiąć i zostają dwie krótsze

--->>>> tu  pytanie : czy wszystko jest na jednym grzebieniu i jak to wygląda??? Pani z salonu mówiła ,że 3m część ma być na jakieś dopince, jeżeli to dla niej znaczy koleny grzebień , to trochę bezsensu, gdzie go sobie wsadzę Huh?

Strefa Ślubna
« : Sierpień 29, 2008, 05:01:23 »

zosia2007
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 3573

« Odpowiedz #1 : Sierpień 29, 2008, 05:11:32 »

balbina ja tez miałam właśnie taki welon - tylko, że nie nakładałam na twarz Smiley

jest to welon trójwarstwowy, z tym, że ta trzecia warstwa - 3 metrowa jest doczepiana na takich pentelkach do grzebyka, żeby nie dawać dwoch grzebieni.

dwie krótsze warstwy to jest długośc jak kto chce, ja jestem niska -160 wzrostu więc miałam 50 cm i 70 cm. jakbys chciała zobaczyc to tu są fotki:

Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków.
Zarejestruj się lub Zaloguj

edit: a tu więcej fotek :

Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków.
Zarejestruj się lub Zaloguj
« Ostatnia zmiana: Sierpień 29, 2008, 05:14:20 wysłane przez zosia2007 » Zapisane
balbina
Cicha wiedźma
*

« Odpowiedz #2 : Sierpień 29, 2008, 05:16:53 »

kochana bardzo dziękuje przytul , pętelki brzmi rozsądnie , sama w życiu bym na to nie wpadła

a warstwy miałaś długie , ja mam 173 w butach będzie 175 i długości ustalone na 55,75 i 3m najdłuższa.

:drunk:
« Ostatnia zmiana: Sierpień 29, 2008, 05:21:44 wysłane przez balbina » Zapisane
zosia2007
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #3 : Sierpień 29, 2008, 05:18:42 »

kochana bardzo dziękuje przytul , pętelki brzmi rozsądnie , sama w życiu bym na to nie wpadła

:drunk:

ale prosze bardzo Smiley jakby co to pytaj na pw Smiley

:piwko:
balbina
Cicha wiedźma
*

« Odpowiedz #4 : Sierpień 29, 2008, 05:23:15 »

jeju jak Ty cudnie wyglądałaś  thumbup nie wiem jak to się stało,że nie dogrzebałam się jeszcze do twoich fotek.
zosia2007
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #5 : Sierpień 29, 2008, 05:24:52 »

jeju jak Ty cudnie wyglądałaś  thumbup nie wiem jak to się stało,że nie dogrzebałam się jeszcze do twoich fotek.

dzięki wink
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

PustaMiska - akcja charytatywna
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!