zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
a ja od jutra rana mam system z pisma Runner kupowanego przez meza mego  troche inny niz joowaty 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #175 : Lipiec 06, 2009, 01:44:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
zwierzatko_mojej_mamy ja rano się nie nadaję, w życiu nie wstanę przed pracą 
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
A czym się różni?
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
Anupka a czasami marszu/biegu i jest rozpisany na jakas tam ilosc tygodni - moge wrzucic wieczorem tabelke 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
Wrzuć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
no ja miałam 2 tyg przerwy wczoraj się zmobilizowałam i padałam po 22 min  a bylo juz tak pieknie i biegałam 30, ech... aczkolwiek i tak widze postep, moge już biec od razu 10 min i prawie  mnie kolka nie łapie hihih
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
Średnio biegam hmm... raz w tygodniu  Ale i tak jest to świetny wynik  Dodany tekst: Lipiec 06, 2009, 10:42:39
A z kolką o dziwo nie ma żadnych problemów, kiedyś była to moja zmora, na w-f w szkole po 5 min nie mogłam biegać
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2009, 10:42:39 wysłane przez magoo »
|
|
|
|
|
jusia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1294
Franiołkowa mama
|
a ja chcialbym zaczac biegac, tylko nie mam odpowiedniego outfitu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
Outfit, jak outfit, ale buty to podstawa!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
melduje, ze wczoraj biegłam 28 min bez przerwy :  : :  : i nawet włamałam sie mezowi do kompa, zeby Wam o tym opowiedziec  bo mi cholernik odłączył net i zapowiedział, ze właczy po egzaminie  , o ja nieszczesliwa  a co do butów, to wciąż nie nabyłam, biegam w takich, co na fitness w nich chodziłam  w bawełnianej koszulce i szortach w kt chodze w góry
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
wrobelek0403 :  : gratulacje wielkie! Zakup buty - nowa jakość, zobaczysz!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
wrobelek0403 oj tam, ciiicho. Masz kontuzję - jesteś wytrawnym biegaczem  Jakie buty?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
jo_miekka na szczescie kontuzja niegrozna, tyle, ze kolano troche potłuczone i jak na złosc kolejny raz to samo, a buty fajne, juz wypróbowane :  : i w dodatku w promocji za 1/3 ceny w decathlonie :  : Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.newbalance.pl/produkty.aspx?id=1022 ale niebieskie, a nie pomaranczowe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
wrobelek0403 no porządne buciska! Teraz już musisz biegać, żeby uzasadnić zakup 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
chlip, chlip  kolano mnie wczoraj bolało, jakby mi ktos waty napchał i po 20 min spasowałam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
jo_miekka ty biegła w biegowych sprawach jestes, czy cos takiego to w ogóle użyteczne jest??? Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/item706460779_opaska_stabilizator_na_kolano_mueller_gwarancja.html cos chyba musze kupic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
Ja swojego czasu nosiłam coś takiego na fitness a konkretnie na step jak mnie kolano pobolewało i pomagało
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golinda
Gość
|
ja miałam coś takiego: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.allegro.pl/item704650231_stabilizator_kolana_mueller_pro_level_triaxial_hin.html musiałam nosić w ramach rehabilitacji po skręceniu kolana na nartach, a później przez kolejne 3 sezony narciarskie w tym jeździłam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
golinda fajnie to to wyglada  no ja mam "nieszczesne" kolano, powypadkowe i w dodatku na nartach w tym roku znow je kontuzjowałam  a nie poci się pod tym skóra??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golinda
Gość
|
a nie poci się pod tym skóra??
nie używałam latem, zimą zakładałam zawsze na rajstopy, które nosiłam pod spodniami narciarskimi i nie było tego problemu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
wrobelek0403 ja tez sobie rozpirzyłam kolano z lekka i strasznie mi go szkoda. Jeszcze bardziej mi szkoda, że nic z tym nie robię. A powinnam... Więc właściwie sama jestem zainteresowana tymi opaskami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Kupilam sobie prawdziwe buty do biegania - asics, niech zyje outlet, bo zaplacialam za nie tylko 25€  A w ramach motywacji powiesialam na sciania zdjecia w kostiumie kapielowym z USA 
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
inauguruje sezon biegania  moja kondycja nie istnieje, po 4 minucie biegu wyplułam płuca  w sumie przebiegłam 12 min przerywane 20 minutami marszu. Musze sie ostro za siebie wziac 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chermelle
Wiedźma-plotkara

|
ja tez ja też  tylko że u mnie to raczej ze 4 min były tylko  czyli długa droga przede mną
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|