dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3228
|
niesamowite jak szybko kondycja sie poprawia - jak zaczynalam 3 tyg temu to po 3 min myslalam, ze juz kaput/finito/po mnie  Teraz 20 min - i ciagle zyje  Co 3-4 dni dokladam 500 m.... Dodany tekst: Marzec 23, 2010, 08:33:51
a, po powrocie z urlopu biore sie za ten trening Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.runningplanet.com/training/10K-training-program-recreational.html
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2010, 08:33:51 wysłane przez dragonfly »
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #200 : Marzec 23, 2010, 08:30:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bozena.dp
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2400
|
a biegacie codziennie? czy co 2 dzien?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
a biegacie codziennie? czy co 2 dzien?
biegam 2-3 dni i odpoczynek od biegania, trzeba uwazac - latwo sie przetrenowac i zlapac kontuzje, a to z pewnoscia zabilo by moj zapal 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chermelle
Wiedźma-plotkara

|
niesamowite jak szybko kondycja sie poprawia - jak zaczynalam 3 tyg temu to po 3 min myslalam, ze juz kaput/finito/po mnie Teraz 20 min - i ciagle zyje Co 3-4 dni dokladam 500 m.... to jest dla mnie nadzieja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
to jest dla mnie nadzieja wink wiesz, tak beznadziejnego przypadku jak ja to chyba nie ma  Tzn. zmuszlam sie przed slubem (dawno i nieprawda  ) i nawet mi szlo (bieglo  ) jakos.... Jak zaczelam teraz po prawie 2 latach przerwy to sie zalamalam, ledwo 8 km/h z mega zadyszka po paru min  Ale juz jest coraz lepiej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
Chermelle w zeszlym roku zaczelam biegac wg wskazowek z tego watku. wczesniej biegalam tylko na w-f w szkole  pierwsze proby to byla masakra, po kilku minutach sapalam jak lokomotywa, ale z czasem bylo widac, ze organizm sie przyzwyczaja. do dziela wiec 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
dla mnie sezon biegania zmierza właśnie ku końcowi nie wykorzystałam go dobrze, niestety i już nie wykorzystam, bo od piatku zastrzyki w kolano...
dziewczyny, uważajcie na kolana! nie biegajcie po betonie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
dziewczyny, uważajcie na kolana! nie biegajcie po betonie! pytanie brzmi, gdzie biegac w miescie, ech... u nas nawet sciazki wokól Malty wybetonowane...
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
Najlepsze jest runo leśne  Ale już afalt na przykład jest dużo mneij ryzykowny albo jakies szutrowe ścieżki w parku...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
Najlepsze jest runo leśne  Ale już afalt na przykład jest dużo mneij ryzykowny albo jakies szutrowe ścieżki w parku... a,to sciezki mam wyasfaltowane czzyli nie jest tak zle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
na razie pada, wiec biegam na siłowni i idzie mi coraz lepiej, wczoraj 20 min z przerwami na marsz, jutro ide przed praca, a przynajmniej planuje isc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
wrobelek0403 jakieś różnice między bieganiem w terenie a pod dachem? Pytam z ciekawości, bo nigdy na siłowni nie biegałam, apodłoże to tam na pewno lepsze.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2010, 01:46:12 wysłane przez jo_miekka »
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
jo_miekka chyba nie ma zadnych, poza oczywiscie wpatrywaniem sie w jeden punkt za oknem, a nie piekno wiosennej przyrody z technicznego puntu widzenia to mi nawet szybciej czas zlatuje na biezni, jak widze te przelatujace minuty no i lubie biec "pod górke", a nad Wartą nie mam takiej mozliwosci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
Szybciej na bieżni? Wow, nie powiedziałabym, ale może kiedyś spróbuję.
Na powietrzu mam swoje punkty graniczne (do drzewa do zakrętu, pod górkę) i dzięki temu szybciej biegnę i lepiej oceniam formę własną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
Szybciej na bieżni? Wow, nie powiedziałabym, ale może kiedyś spróbuję. a moze to dlatego, ze chodze z kolezanką i razem jakos tak razniej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
biegam juz normalnie 30 min i wydluzam dystans, ale ... boli mnie kolano  a wczoraj to nawet biodro czułam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sierpniowajulka
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 272
|
Dla jasności:
1) 5 minut marszu, 1 minuta biegu (x5 = 30 minut)
2) 4 minuty marszu, 2 minuty biegu (x5 = 30 minut)
3) 3 minuty marszu, 3 minuty biegu (x5 = 30 minut)
4) 2 minuty marszu, 4 minuty biegu (x5 = 30 minut)
5) 1 minuta marszu, 5 minut biegu (x5 = 30 minut)
6) biegniesz 30 minut non stop! O, my też ten plan zaczęliśmy. Tylko, że my w trybie godzinnym, czyli wszystko razy 10. Wczoraj byliśmy 1. raz i minuta biegu na 5 minut marszu znudziły nam się po pierwszym cyklu, więc się przerzuciliśmy na dwie minuty biegu. Po godzinie czułam, że mogłabym tak "biegać" ze dwa razy dłużej.  Dzisiaj idziemy znowu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cherry
Mrukliwa wiedźma

|
jak tam biegaczki - kto biega regularnie, wciaz, zaczal? Kiedys biegalam przez 2 lata po 3xtyg bez wzgledu na pogode. Potem sie przeprowadzilismy, ale teraz juz tez znalazlam fajna trase po lesie. Biegacie z pulsometrem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
cherry ja zaczęłam znowu. Na razie dwa razy  Biegam bez pulsometru, bo go nie mam.
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
cherry
Mrukliwa wiedźma

|
cherry ja zaczęłam znowu. Na razie dwa razy Smiley  ja tez chce znow systematyczniej - bo teraz to tak w kratke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1326
|
ja mam w planach zacząć ale coś mi to kurdę nie wychodzi bo zawsze coś, zawsze coś  Nawet kupiłam sobie odpowiedni obuw i strój coby wyglądać seksownie w Parku Szczęśliwickim ale jak do tej pory byłam na joggingu tylko raz się tak jakby przeinwestowałam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
ja biegam 2-4 razy w tygodniu na biezni. w lesie gryza mnie komary
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cherry
Mrukliwa wiedźma

|
ja sie zaparlam i juz 2 tydzien sie zmobilizowalam 4 razy w tyg. prawie godzina, narazie tempo slimacze (biegam z pulsometrem 60-70% max pulsu na spalanie tluszyku). Po 6 tyg. czlowiek podobno sie przyzwyczaja do nowych nawykow. Dla nie lubiejacych biegac, mozna spacerowac z krokomierzem np. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.nokaut.pl/oferta/krokomierz-rock-83510.html Sa fajne - niektore nawet pokazuja spalone kalorie, dystans, kroki aerobowe, czas i inne bajery. Sa nawet takie z USB, wtedy mozna gafiki na komp ogladac. Tu w Niemczech byla nawet kampania 10 000 krokow na dzien. Biurowy czlowiek robi okolo 3000-4000.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 944
|
Mam pytanie do doświadczonych biegaczek. W czym biegać w taką pogodę.
Kupiłam długie spodnie do biegania, mam też koszulkę i cienką bluzę, czy na to jeszcze jakaś kurtka do biegania?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
pytalam meza, mowi, ze czapke by bral, dres na nogi, na gore termoaktywna bielizne bez rekawow + z rekawami + jakis windstoper jednak albo polar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|